Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben dahha hiç birşey yıkayıp ütüleyemedim... ama annem aldığı battaniye yorgan havlu ne varsa 60 derecede yıkamış polarlara falan da hiçbirşey olmamış.. yıkamazsan ne mikropları bebişine sarcan onu düşün boşver tipi bozulursa bozulsun yahu.. bu virütik ortamda ben olsam yıkarım..yıkıcam herşeyi alt açma süngerini bilezemuszemus
ne zamandar beri böyle derinderenayy o tuvalet ısı cok zor ya bıkıyorum tuvalete kalkmaktan bırde her kalktıgımda su ıcesım gelıyor ıcıyorum suyu sonra 15 dakıka sonra tekrar tuvalte gıt sabaha kadar mekık dokuyorum tuvaletle yatak odası arasında
bı ara kuvette yatmayı dusunmedım degıl o kadar sınırlnedım yanı
Allah yardımcımız olsun saglıklıca bı dogursaydık
doğum öncesi izninimi aktardın canım doğum önemi geldi benim bebekte 28. haftada 30 haftalık gibiydi dr erken doğmaz dedi senin durumunda böylmi?Eylülde normal grip aşısını oldum asıl hamileleri korumak için yapılıyor, şimdi de son 3 aydakiler riskte olduğundan diğer aşıyı oldum... İnşallah olan olmayan kimseye birşey olmasın, hele masum bebişleirmizi allah korusun. Esma sana da çoooook geçmiş olsun'!!
Kızlar ben de dün kendi doktorumu aldatıp 4 boyutlu ultrasonu olan bir doktora gittim kaçamak.. Babasıyle söyle bir güzel oğluşumuzun yüzünü görelim diye.. Doktor baktı baktı yüzünü benim sırtıma dönmüş popoyu kaldırmış.. Yüzü yerine başka yerlerini gösterdi.. Hiç de dönmedi.. Doktorda bize yüzünün fotosunu değil başka foto verdi.. Çok ayıp !!kaydirigubbakcemile3 Ama kendi doktorum da bu doktorda ikisi de bebeğin önde gittiğini söyledi maaşallah.. Normalde 27 şubat olan tarih şimdi 14 şubat görünüyor.. Ayy çok heyecan oldum izne zaten 3 şubatta çıkıcam.. :Saruboceq:ne yakın dimi..çok heyecanlı ama olsun gelişmesinde problem yok ya, olsun tombik olsun, bana benzesin :)) dimi ama??kaydirigubbakcemile2
kızlar bu arada banyo ıcın bebek kuvetlerınden alacakmısınız,ben almayı dusunuyorum kullanıslımı acaba karar veremedım?
kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum az dinleneyim eve gidene kadar rahatsızlandım gene öptüm hepinizi
herkese selam iyimisiniz kızlar, ben iyiyim şükür. yemek yaptım oturuyorum.
kendinize iyi bakın. arada yazarım öptümm...
hee bide bişey sorayım, yağ, sabun, pişik önleyici şampuan falan ne marka aldınız hanginden alsam acaba ben CADIARZU
puf gibi kulanır veya sus odasina bebek icin
puf gibi kulanır veya sus odasina bebek icin
Ay evet ben de gördüm çok tatlı
kızlar bişey sorcam.çoğunuz bebişlerin kıyafetlerini yıkadı, ütüledi. kalanlarda artık bugünlerde yapacak. sadece giyeceği kıyafetleri mi yıkadınız. yoksa mesela yorganı,battaniyesini falan da yıkadınız mı? bu kalın battaniyeleri yıkayıp yıkamamakta kararsız kaldım. yıkamasam içime sinmicek, ama yıkamaya da gerek yok gibi :) ayy benim bu kararsızlığımm..siz nasıl yaptınız?
herkese selam iyimisiniz kızlar, ben iyiyim şükür. yemek yaptım oturuyorum.
kendinize iyi bakın. arada yazarım öptümm...
hee bide bişey sorayım, yağ, sabun, pişik önleyici şampuan falan ne marka aldınız hanginden alsam acaba ben CADIARZU
kızlaar bakım ürünü olarak bende sebamed aldım herşeyı
eşyalarını yıkamak içinde dalinin sıvı deterjenını ve yumuşatıcısını aldım
40 da falan yıkıyacam
uyku setınde kararsız kaldım sıkınca bozulmazmı sıktırma yapmadan çıkarsakmı