2010 Şubat Anneleri

merhabalar
32 haftda daoğum iznine ayrılanlar varmı?
bende alsam mı almasam mı diye düşünüp duruyorum

Ben aldım canım dun yazdırdım raporumu 8 haftalık dogumdan sonrada 8 hafta yazacaklar artık yoruluyordum gunde ıkı araba ıle gel ıkı araba ile dön zor oluyordu sende yorucu bır ısın varsa cık derım ama yorulmuyorsan kendını ıyı hıssedıyorsan cıkma tabıkı ...

Günaydın kızlar. Ben ayın 28'inde gideceğim doktora. O zaman uzatmayı düşünüyorum. Doğum iznimi sonrasına saklayacağım kısmetse.

benimde aslında iş yerimle evim yakın buraya yeni tayin oldum işlerim arkadaşklarım hep değişdi inan çok yorucu olmasada işim akşam eve geldiğimde halim kalmıyor birde bende geceleri uyuyamıyorum bilmiyorum sizdede oluyormu

benimde aslında iş yerimle evim yakın buraya yeni tayin oldum işlerim arkadaşklarım hep değişdi inan çok yorucu olmasada işim akşam eve geldiğimde halim kalmıyor birde bende geceleri uyuyamıyorum bilmiyorum sizdede oluyormu

Geceleri ben de hiç uyuyamıyorum. Önceden tuvalete kalkıyorum sık sık diye uyuyamıyordum. Şimdi ise uyanıyorum geri uyuyamıyorum. Acaip acaip ufak tefek rüyalar görüp duruyorum. Yeni ev alma arefesindeydik bir süre o beni huzursuz etti. Sonra okulla ilgili şeyler oluyor o beni huzursuz ediyor. Gece gece onlarla uğraşıyorum. Dün gece de küçük küçük çocuklar tenefüste koşup duruyor hep karnıma çarpıyorlardı. Uykusuz kalmak için her gece bir bahanem var yani. Bu durumu da geçen hafta okumuştum ben. Normalmiş bu haftada.

Herkeze günaydın bugün bende doktora gidiyorum ve çok mutluyum inşallah bi aksilik yoktur bişey sormak istiyorum hastanede doğum ücretlerinin içine bebeğe yapılan ilk müdahalelerde dahilmi oluyor yoksa sormak lazımmı benimde özel sağlık sigortam var yatarak muayene yüzde yüz karşılıyo ama nelere dikkat etmem lazım birde sağlık sigortasına güvenip sonra bi sorun yaşamakdan korkuyorum.

Ben haftaya raporumu uzatıcam. Oturarak çalışıyorum geceleri de güzel uyuyorum uyanmıyorum hiç neredeyse otobüsle geliyorum ama o kadar da olsun artık ne yapayım. Sonrasında kullanmak istiyorum nasipse Ocak sonunda çıkıcam Haziranın ortasına kadar evde olucam. Havalar ısınmış oğluşum da biraz büyümüş oluropuyorumnanaktan

Bu konuda benim hiç bilgim yok. Ama doğum ücreti araştırıldığında doğum paketi olarak geçiyor. Hepsi dahil sanırım.

Herkeze günaydın bugün bende doktora gidiyorum ve çok mutluyum inşallah bi aksilik yoktur bişey sormak istiyorum hastanede doğum ücretlerinin içine bebeğe yapılan ilk müdahalelerde dahilmi oluyor yoksa sormak lazımmı benimde özel sağlık sigortam var yatarak muayene yüzde yüz karşılıyo ama nelere dikkat etmem lazım birde sağlık sigortasına güvenip sonra bi sorun yaşamakdan korkuyorum.

Ay ne güzel kuzucuğunu göreceksin. Ben de yarın akşam gidicemhihoyyythihoyyyt
Bence sor canım dahil olup olmadığını çünkü farklı olabiliyormuş diye duydum.

canım önce limitlimi limitsizmi onu öğren genelde doğum limitli oluyor ve birçoğu bebeğin masrafını karşılamıyor benimki allians sigorta bebek masraflarını karşılamıyor

Ay ne güzel kuzucuğunu göreceksin. Ben de yarın akşam gidicemhihoyyythihoyyyt
Bence sor canım dahil olup olmadığını çünkü farklı olabiliyormuş diye duydum.

Hemde bugün biraz fazla görcem galiba geçende söylemiştim doktor yeni ultrason makinesi almış eğitim vercekler benim üstümde saatlerce eğitim verebilirler bende seyrederim inşallah şöyle yüzünü felanda görürüm daha önce hiç 4 boyutlu ultrasona girmedim çok heyecanlıyım o yüzden.

çok yorucu değil işim ama yeni tayin oldum ortam ve işyerim yeni haliyle ilkokul çocukları gibi herşeyi yeni öğreniyorum buda yorucu oluyor şimdiden işi öğreneyim doğumdan sonra bebeğime zaman ayırırım diyorum ama şimdide kafam hep iş oluyor bu seferde bebeğimi ihmal ediyorum diye düşünüyorum

Merhaba kızlar nasılsınız ?Bebişler nasıl ? Topik dolmuş yeni topik açmışız hayırlı olsun.
Ama sessiz gördüm sizleri kimse yok topikte.Geçmişi okuyamadım umarım hersey yolundadır.
Ben yeni evimi tuttum kızlar. Temizlik badana vs onlarla ugrasıyoruz.Dün biraz yoruldum onun için bugün beni götürmediler.:)
Evim kaloriferli 24 saat sıcak suyum var işyerime yakın ohh tam istediğim gibi oldu.Bi an önce yerleşip bebek şekerlerimi ve diğer eksiklerimi gidermek istiyorum.

Ayy yine çenem düştü.
Eeeee kızlar sizlerde ne var ne yok ?

kızlar şekeri olanlar ne alemdesiniz........ben pirinç,havuç ...şekeri azalttımda çaya azcık koyuyorum...kepekli ekmek yiyorum öel sizler ne yapıyosunuz.....valla çokta uyamıyorum ama bende bide kansızlık var ...ondanda korkuyorum...geçen gün doktoruma sordumda üzüm pekmezi aldım günde 1 çorba kaşığı içebilirsin dedi...hayırlısı olsun işallah

Hemde bugün biraz fazla görcem galiba geçende söylemiştim doktor yeni ultrason makinesi almış eğitim vercekler benim üstümde saatlerce eğitim verebilirler bende seyrederim inşallah şöyle yüzünü felanda görürüm daha önce hiç 4 boyutlu ultrasona girmedim çok heyecanlıyım o yüzden.

Evet söylemiştin. Süper bol bol izle meleğinihihoyyyt

Merhaba kızlar nasılsınız ?Bebişler nasıl ? Topik dolmuş yeni topik açmışız hayırlı olsun.
Ama sessiz gördüm sizleri kimse yok topikte.Geçmişi okuyamadım umarım hersey yolundadır.
Ben yeni evimi tuttum kızlar. Temizlik badana vs onlarla ugrasıyoruz.Dün biraz yoruldum onun için bugün beni götürmediler.:)
Evim kaloriferli 24 saat sıcak suyum var işyerime yakın ohh tam istediğim gibi oldu.Bi an önce yerleşip bebek şekerlerimi ve diğer eksiklerimi gidermek istiyorum.

Ayy yine çenem düştü.

Hoşgeldin canım. Ne güzel istediğin gibi olmuş evin de güle güle oturun bebeğinle iyi günlerde inşallah. İyi yapmışlar seni almayarak otur sen oturduğun yerdekaydirigubbakcemile3

Ayy yine çenem düştü.

Shine biz de yeni ev alıyoruz onunla uğraştık. Yarın extra dolaplar için marangozla görüşeceğiz. Sonra da evi toplayıp taşınacağız. Eksik mobilyaları perde ve halıları da almamız gerekecek.kafamçokkarıştı laelaelaelaelae Bebek şekerine o kadar çooooooookkkkk var ki daha. Sıra ona gelir mi bilmiyorum.

Merhaba kızlar.. yeni arkadaşlar var gördüğüm kadarıyla umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben evdeyim yarın kontrolümüz var... bebeğimin kalbine bakacaklar yine inşallah iyi haberlerle gelirim.. hepinizi çok öpüyorum

Ayy yine çenem düştü.

hayırlı olsun işallah bebeğinle mutlu mutlu yaşarsın yeni evinde....kalerifer çok güsel bişi yaa....işten evime gidiyorum her alan aynı ısıda süper gerçekten eminim sende çok zemuszemusmemnun olcaksın bebişte hiç üşümezzemuszemus..........çok yorulma Allah korusun artık erken doğum tehlikesi falan olur

X