Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi aksilik çıkmazsa normal doğum yapabilirmişim
32+1 oldum bu gün
kızlar ocak ayından sonra özel hastanelerin ücretinin %70 ini hasta ödeyecekmiş diye duydum.
haftada bir olan muayeneler o zamana denk geliyor bi de doğum nasıl olacak acaba?
kaç liraya malolur ki bize?[/QUOTE
bu hıc ıyı olmamıs bence yıne herkes devlete gıder o zaman sıgortası olmayan cok ınsan var Allah yardımcımız olsun :umursamaz:
kızlar ocak ayından sonra özel hastanelerin ücretinin %70 ini hasta ödeyecekmiş diye duydum.
haftada bir olan muayeneler o zamana denk geliyor bi de doğum nasıl olacak acaba?
kaç liraya malolur ki bize?
kızlar dogum ıcın evın hergun bı yerını temızlıyorum ne kadar yorucu oluyor bu hazırlıklar,sızler ne alemdesınız?Ama hala cantam hazır degılmafoldumben en nefret ettıgım seyse ütü yaaaa nefret edıyorum utudenklava:
Eki Görüntüle 30939
Buda derin hnm kızlar annesinin karnını bir otarafa bir bu tarafa yamultuyor kaydirigubbakcemile3
üfff kızlar yaaa benım bu aralar canım yemek yapmak bılem ıstemıyor yaaaafisfisfis
masallah canım Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahopuyorumnanaktan
secılcım masallah kız derıne sıpsıvrı bıde dısardan erkek dersın opuyorumnanaktan
üfff kızlar yaaa benım bu aralar canım yemek yapmak bılem ıstemıyor yaaaafisfisfis
aynen walla bende eşimi aradım şimdi ne yicez diekaydirigubbakcemile3
benim şu anda adet sancısı gibi sancım var bacaklarıma vuruyor ağrısı
Buda derin hnm kızlar annesinin karnını bir otarafa bir bu tarafa yamultuyor kaydirigubbakcemile3
kaç liraya malolur ki bize?
Aman kocam duymasınkaydirigubbakcemile3 herkes öyle dio o da umutlanıokaydirigubbakcemile3