kızlar merhaba nasılsınız
gecmısı okuyamadım umarım kotu bısey yoktur
benım dun kanamam oldu baya cok doktora gıttık acılma olmus nst ye bagladı bugun atırmayacagını pazartesı gelmemı soyledı
nasıl korktum anlatamam cok heycanlandım doguruyorum dıye sız sız olun mutlaka hazırlıklı olun
heran suprız yasarsınız
pazartesı doguma alabılecegını soyledı kanamam devam ederse
dogum yaparsam haber verırım esımın tel ınternete baglanıyor
akannehir aa dur kız doğurma hemen. inş herşey yolunda gider, acelesi neymiş bebişin öyle.bebek kaç kilo şu anda?
sagol canım dualarınızı eksık etmeyın
cok acelecı benım mınık oglum sıkılmıs sanırım ıcerde
kılosu fılanda ıyı dedı doktor teyzemız 2500 kılo olmus
bırde catı muaynesı denılen sey cok kotu oluyor yaptıracak arkadaslara Allah sabır versın
bırde hastanede ozcan denız dızı cekıyormus ben orda agrı cekıyorum doguracam mıllette dızı cekıyor ay ne gundu zemuszemus
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM YAOGLUN ACELECİ OLACAK DESENE.AY CATI MUYANESİ OLDUN MU SEN BENİDE DOK 2 HAFTA SONRA CAGIRDI NASIL BİŞİKİ BU YA:bbo:
derinderen canım Allah yardımcın olsun tatlım. Kendini üzme. Her işte bir hayır hayır vardır. Allahım onun kararını ne zamana vermişse o zaman olur. Sen bol bol dinlen. bir de yanında birinin bulunması daha iyi olur. Güvende hissedersin kendini.
canım elıne eldıvenı takıyor bırde jel suruyor koltuga oturtuyor gerısını tahmın edersın bıraz can yakıyor korkulacak bısey degıl ama ınsan cok utanıyor cunku doktor egılıp bakıyor yaa
ALLAHTA BAYAN DOKTORUM AMA YİNEDE tedirginim ya korkudan cok utanıyorum zaten ben nasıl dogurcam bilmiyom vallah
sagol canım dogru soyluyosun dun babası yemek masasını bıle almıs bende sılıyordum oda kıpırdıyordu dedım kı cok sevındın herhalde aman bu sevıncle dogmak ıstersın sen sımdı dıye konusuyordum
gercekten ole bır dusuncesı varmıs sırnaşık şey
sagol canımmm kaydirigubbakcemile2selamm kızzlarrrrrrrrrr
derinderen canım çokkk geçmiş olsun yaa inşaallah hayırlısı sizin için ne olucaksa öle olsun canım...
zeynepcim kuzunun odası pek şirin ALLAH sağlıklı ve mutlu günlerde kullandırsın canım
hosgeldın secılcım sıkıldı kızın heralde ıcerde gorunmuyosun bu aralar ozletme kendını gel arada opuyorumnanaktanSlm kızlar ooo ne kadar olaylar olmuş yanan arkadaşlarıma geçmiş olsun düdüklüden ve sıcak sudan.Derinderencim cnm geçmiş olsun inşallah hayırlı zamanda sağlıkla alırsın miniğini kucağına.zeynepcim mutlu huzurlu günlerde kullansın prensesin odasını.mışıl mışıl güzel rüyalar görsün hep inşallah.diğer arkadaşlarım geçmişi tam okuyamadım herkesi çok öpüyorum.opuyorumnanaktan Kızım ve ben şükür iyiyiz ama oda sanki pencere açmaya çalışıyor karnımdan gece hiç uyutmadı.sıkıldı sanırım içeride.bu arada pazartesi bende rahim incelmesi varmı die aşağıdan muayene olucam ne yazıkki ama normal doğum yaparsam zaten buna alışmam gerek.sağlık bu sonuçta kızlar ya napalım.
selamm kızzlarrrrrrrrrr
derinderen canım çokkk geçmiş olsun yaa inşaallah hayırlısı sizin için ne olucaksa öle olsun canım...
zeynepcim kuzunun odası pek şirin ALLAH sağlıklı ve mutlu günlerde kullandırsın canım
sagolun kızlar Allah hepımızın yardımcısı olsunSlm kızlar ooo ne kadar olaylar olmuş yanan arkadaşlarıma geçmiş olsun düdüklüden ve sıcak sudan.Derinderencim cnm geçmiş olsun inşallah hayırlı zamanda sağlıkla alırsın miniğini kucağına.zeynepcim mutlu huzurlu günlerde kullansın prensesin odasını.mışıl mışıl güzel rüyalar görsün hep inşallah.diğer arkadaşlarım geçmişi tam okuyamadım herkesi çok öpüyorum.opuyorumnanaktan Kızım ve ben şükür iyiyiz ama oda sanki pencere açmaya çalışıyor karnımdan gece hiç uyutmadı.sıkıldı sanırım içeride.bu arada pazartesi bende rahim incelmesi varmı die aşağıdan muayene olucam ne yazıkki ama normal doğum yaparsam zaten buna alışmam gerek.sağlık bu sonuçta kızlar ya napalım.
kızlar merhaba nasılsınız
gecmısı okuyamadım umarım kotu bısey yoktur
benım dun kanamam oldu baya cok doktora gıttık acılma olmus nst ye bagladı bugun atırmayacagını pazartesı gelmemı soyledı
nasıl korktum anlatamam cok heycanlandım doguruyorum dıye sız sız olun mutlaka hazırlıklı olun
heran suprız yasarsınız
pazartesı doguma alabılecegını soyledı kanamam devam ederse
dogum yaparsam haber verırım esımın tel ınternete baglanıyor
sagol canım dualarınızı eksık etmeyın
cok acelecı benım mınık oglum sıkılmıs sanırım ıcerde
kılosu fılanda ıyı dedı doktor teyzemız 2500 kılo olmus
bırde catı muaynesı denılen sey cok kotu oluyor yaptıracak arkadaslara Allah sabır versın
bırde hastanede ozcan denız dızı cekıyormus ben orda agrı cekıyorum doguracam mıllette dızı cekıyor ay ne gundu zemuszemus
Canım ben panik oldum sen deyince, neyseki haftan da az değil gelirse de kilosunu da almış. Beklese iyi tabi de sıkılmışsa yapacak birşey yok. Habersiz bırakma bizi.
Zeynepçim odanız çok güzel olmuş. Güle güle kullanın.
canım haber verırım tabı mutlaka esım ısı geregı heryerde tel ınternete baglanıyor alır ondan yazarım
ayy ordakı heycan varya hıc oyle bısey yasamadım bı yonden uzuluyorum erken dıye bı yondende dıyorum belkı bırazdan bebegımı alacagım kucagıma
hazırladım cantamı fılan sızde hazır edın ne olur ne olmaz arık cok az kaldı
ocak annelerı aralıkta dogurdu bızde baslarız ocakta dogurmaya