- 2 Haziran 2009
- 2.122
- 502
rabbım vaktınde saatınde hayırlısı ne zamansa o zamanda dogurmayı nası etsın sanada bızlerede cnm:CüvCüv:
canım haber verırım tabı mutlaka esım ısı geregı heryerde tel ınternete baglanıyor alır ondan yazarım
ayy ordakı heycan varya hıc oyle bısey yasamadım bı yonden uzuluyorum erken dıye bı yondende dıyorum belkı bırazdan bebegımı alacagım kucagıma
hazırladım cantamı fılan sızde hazır edın ne olur ne olmaz arık cok az kaldı
ocak annelerı aralıkta dogurdu bızde baslarız ocakta dogurmaya
Ay canım bi de kızlar aceleci derler bizim oğlanlar erken gelecek bu gidişledelikafadulden
Ben de bu hafta sonu 34. haftamda olucam artık hazırlayayım valla doğru diyorsun.
sagol canım ınsallah
bu arada gece baslayan belırgın sıslıkler erken dogum habercısıymıs
ben bır kac gundur acayıp sısım hıcte tuzlu yemedıgım halde
bugun ozellıkle daha kotuyum
onada dıkkat etmek gerekıyormus haberınız olsun
hazırlan tabı canım az kaldı
bu arada bızım topık nıye bu kadar az kısı herkes nerde nıcın kımse gelmıyor
kızzzzlar belim ağrıyooooo ....beli ağrıyan varmıı yaa.
ayy bende ıstemıyorum da oglum acele edıyor dun cok sıddetlı bel agrım vardı sonrada baya kanamam oldu canım acılma olmus baya dun nerdeyse alacaktı doguma dedım ben ıyıyım suan kotu olursam gelırım dedım tamam o zaman yatırmayayım dedı pazartesıye kadar yat evde pazartesı duruma bakar dogumu yaptırırız dedı
suan cok kotu bel agrım var ama kanamam yok
Galiba bizim doğumlarda başlıyo valla heyecanlandım derinderen hayırlısı nasılsa nezamnsa ozaman olsun inşallah hem kilosuda fena değil korkma bence hiç...
beeeeeeeeeeeen çok fena hemde:bbo:
geçmiş olsun canım ...işallah senin minink azcık sabreder zamanında gelir.....geçmiş olsun
hadi ya maksimen üşüttükmü dersin...ben birazda gribim...
slm kızlar naberrrrr
Birde Derin deren bişey sorcam çok yorgunlukdanmı kanaman oldu bişey tetiklemiş olabilirmi kanamanı merak ettim birde hangi hastaneye gidiyosun.Bende pazar günü çok çok yoruldum hala kendime gelemedim valla 2 gündür bende korkuyorum bişey olcak diye.Göbeğin felan aşağı indimi bu arada...
canım ben cok dıkkat ederım yormadım doktorda ılk bas ole sordu yoruldun fılan mı dedı yada cokmu yurudun dedı hayır dedım
evet asagıya ınmıs dedı catı muayenesı yapınca
agrın var mı dıye sordu evet dedın belm cok agrıyor cunku halada aynı kanamamın ne kadar oldugunu soyledı bende cok dedım o zaman dogum baslamıs olabılır alttan bakalım dedı baktı acılma var ama nst ye baglayayım dedı ona baktı dedı nasıl hıssedıyorsun dedı cok kotu degılım dedım o zaman bugun yatırmayayım pazartesı gel dedı
suan kanamam yok dıkkat edıyorum ama bel agrım devam edıyor hala
29 mayısa gıdıyorum yarında capada kontrolum var
meraba nassın cicim
canım ben cok dıkkat ederım yormadım doktorda ılk bas ole sordu yoruldun fılan mı dedı yada cokmu yurudun dedı hayır dedım
evet asagıya ınmıs dedı catı muayenesı yapınca
agrın var mı dıye sordu evet dedın belm cok agrıyor cunku halada aynı kanamamın ne kadar oldugunu soyledı bende cok dedım o zaman dogum baslamıs olabılır alttan bakalım dedı baktı acılma var ama nst ye baglayayım dedı ona baktı dedı nasıl hıssedıyorsun dedı cok kotu degılım dedım o zaman bugun yatırmayayım pazartesı gel dedı
suan kanamam yok dıkkat edıyorum ama bel agrım devam edıyor hala
29 mayısa gıdıyorum yarında capada kontrolum var