2010 Şubat Anneleri

rabbım vaktınde saatınde hayırlısı ne zamansa o zamanda dogurmayı nası etsın sanada bızlerede cnm:CüvCüv:

sagol canım ınsallah
bu arada gece baslayan belırgın sıslıkler erken dogum habercısıymıs
ben bır kac gundur acayıp sısım hıcte tuzlu yemedıgım halde
bugun ozellıkle daha kotuyum
onada dıkkat etmek gerekıyormus haberınız olsun

Ay canım bi de kızlar aceleci derler bizim oğlanlar erken gelecek bu gidişledelikafadulden
Ben de bu hafta sonu 34. haftamda olucam artık hazırlayayım valla doğru diyorsun.

Ay canım bi de kızlar aceleci derler bizim oğlanlar erken gelecek bu gidişledelikafadulden
Ben de bu hafta sonu 34. haftamda olucam artık hazırlayayım valla doğru diyorsun.

hazırlan tabı canım az kaldı
bu arada bızım topık nıye bu kadar az kısı herkes nerde nıcın kımse gelmıyor

benimde ayaklarım şiş parmaklarımda balon gibi bende tuzu sevmem ama şişti yinede

kızzzzlar belim ağrıyooooo ....beli ağrıyan varmıı yaa.

Galiba bizim doğumlarda başlıyo valla heyecanlandım derinderen hayırlısı nasılsa nezamnsa ozaman olsun inşallah hem kilosuda fena değil korkma bence hiç...

geçmiş olsun canım ...işallah senin minink azcık sabreder zamanında gelir.....geçmiş olsun

Galiba bizim doğumlarda başlıyo valla heyecanlandım derinderen hayırlısı nasılsa nezamnsa ozaman olsun inşallah hem kilosuda fena değil korkma bence hiç...

haklısın canımda kuvezde fılan kalıyor ya hastanede bırakıp gelmek ıstemıyorum onu bıraz daha gec gelse cok ıyı olur

Birde Derin deren bişey sorcam çok yorgunlukdanmı kanaman oldu bişey tetiklemiş olabilirmi kanamanı merak ettim birde hangi hastaneye gidiyosun.Bende pazar günü çok çok yoruldum hala kendime gelemedim valla 2 gündür bende korkuyorum bişey olcak diye.Göbeğin felan aşağı indimi bu arada...

canım ben cok dıkkat ederım yormadım doktorda ılk bas ole sordu yoruldun fılan mı dedı yada cokmu yurudun dedı hayır dedım
evet asagıya ınmıs dedı catı muayenesı yapınca
agrın var mı dıye sordu evet dedın belm cok agrıyor cunku halada aynı kanamamın ne kadar oldugunu soyledı bende cok dedım o zaman dogum baslamıs olabılır alttan bakalım dedı baktı acılma var ama nst ye baglayayım dedı ona baktı dedı nasıl hıssedıyorsun dedı cok kotu degılım dedım o zaman bugun yatırmayayım pazartesı gel dedı
suan kanamam yok dıkkat edıyorum ama bel agrım devam edıyor hala
29 mayısa gıdıyorum yarında capada kontrolum var

Doğum yaparsan 29 mayıstamı çapadamı yapmayı düşünüyosun neden 2 hastaneye birden gidiyodun nerde oturuyodun 29 mayıs bana çok yakın sende buralardamı oturuyosun ?

canım bebek doğum kanalına girmişmi peki ay geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…