günaydın cnm uyuyamadınmı akşam
günaydın kızlar ,
çok uykum var ama uyuyamıyorum ben ya
mafoldumben
günaydın tatlım
ya gece sol kasığıma sancı girdi
2falandı uyudum ama uyumak denirse her kalktığımda ya sırt üstüyüm yada
sağa dönmüşüm off
sabah uyuyım dedim bu seferde kaşıntı tuttu
dr'a randevu alıcaktı eşim bugün bakalım ne ne yapıcaz
valla canım artık hepten zorlaşmaya başladı herşeyaynı dert bendede var gece olsun istemiyorum derin uyku diye bişey kalmadı yattığımdada heryerim uyuşuyo haftalar ilerledikçe dahada zorlaşıyor allah kolaylık versin artık...
canım yaa özlemide kaşıntı tutmuş oda uyuyamamış biraz dinlenmeye çalış bakalım cnm
günaydın canım teşekkür ederim tatlımelimden geldiğince yapmaya çalışıyorum sende verdinmi siparişlerini nasıl yaptırıyosunnn
Kızlar cicilerimizin çekebildiğim kadarını ekledim profilime. Bi ara bakarsınız cicilerimizeopuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=13519
günaydın tatlım
ya gece sol kasığıma sancı girdi
2falandı uyudum ama uyumak denirse her kalktığımda ya sırt üstüyüm yada
sağa dönmüşüm off
sabah uyuyım dedim bu seferde kaşıntı tuttu
dr'a randevu alıcaktı eşim bugün bakalım ne ne yapıcaz
ben şekerleri bademli yaptırıyorum serapcım magnetli olucak, yılbasından sonra teslim edicekler kapı süsünü sepetini takı yastığını da ordan aldım. hastane odasını da süslicekler baktım kociş benden hevesli o da olsun bu da olsun dünyanın parasını bayıldı bana mısın demedi adam. bu gidişle iflas edicek :)
baktım cok ciciler hayatım güzel günlerde kullanın mevlüt takımını ayrıca begendim
günaydın fatoscum dün gece korktum uyandığımda sırtüstüydüm soluma döndüğüm zaman nasıl çırpındı bebeğim içeride anlatamam. bayağı bir kıpırdandı şiddetli şekilde. damarlara baskı oldu da oksijensiz mi kaldı diye aklım cıktı şimdi iyi hareketleri
bende dün gündüz 1 saat uyumuştum bir daha o hatayı yapmam uykum kaçtı gece kalp çarpıntısı üstüne alt kattaki kadının konuşması bende sinir oldum kalktım saat 1 buçuk yere ayağımı vurdum 3 seferde anladı anlayışsız sonra sustular bekar kadın ne anlar işi gücü laklakBen doğurduüğum zaman ne hissetcem çok merak ediyorum böyle kendimi anne olacakmış gibi hissedemiyorum şu anda bakalım doğunca anlıcam artıkhayırlısıyla yaa ben gece olsun istemiyorum artık heryerim uyuşuyo yatakda gerçekten Allah çalışıp sabah erken işe gidenlere yardım etsin çok zor.
çok iyi serapcım ya kız bebiş odası olduğu belli olsun di mi ama :) bizimki de o fiyattan süslenicek bir de pijama aldım kendime nolur nolmaz aslında rahat edemiyorum pijamayla ama lazım olur belki
bencede canım kız odası belli olsun pijama iyi olmuş bende çantama 2 takım koydum valla
Serapçım bayıldım her şeyine...Bizimkiler çok sade kaldı senin yanında. Esra Hanım kokoş bi şey olursa başımın etini yiyecek anne bunlar ne diye :roflol:
Yarencim seninkiler de çok güzel. Allah güle güle giymeyi nasip etsin inşallah.
Kızlar bu arada şekerlerin üstüne ne yazacaksınız. Değişik fikri olan var mı. Benim aklıma gelmiyo bi şey ya....
Kızlar cicilerimizin çekebildiğim kadarını ekledim profilime. Bi ara bakarsınız cicilerimizeopuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=13519