kızlar ben geldım doktordan...
cok sukur herseyımız normal kızımın esı az daha yukarı cıkmıs su an normal dogum ıcın bı engelın yok dıyo doktor az daha cıkarsa cok ıyı olucakmıs ama bakalım bu kadar duzelmıs dahada duzelıcek ınsallah :)
bebegım tam gunuyle uyumlu gıdıyo su an ne eksık ne fazla 1.820 olmus kılosu boy da 42 cm. anneyle babanın dogum kılosunun ortalaması olurmus genellıkle bebeklerın kılosu. bızım babamız 2.670 dogmus bende 3.500 :roflol: bızımkı 3 kılo dogucak heralde doktor amcamız oyle dedı kaydirigubbakcemile2
2 hafta sonra yıne kontrole cagırdı bebegın mıadında kuveze ıhtıyacı olmadan dogucagı tarıhler subat 4 ıle 20 arasıymıs bu tarıhler arasında dogarsa 37 haftası doldugundan kuveze ıhtıyacı olmaz dedı 1 ay daha tutucaz ıcımızde kaydirigubbakcemile3
bu arada karnımdakı agrılar kasılmalar ıcın magnezyumu sakın ıhmal etme dedı adamcagız bılmıyo kı ıcmedıgımı ama ıcıcem bundan sonra sandıgımdan daha onemlıymıs meger...
bızden bu kadarrrrrrr :lepi:
Kızlar cicilerimizin çekebildiğim kadarını ekledim profilime. Bi ara bakarsınız cicilerimizeopuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=13519
ınsan dayanamıyo dımı sımdı 2 hafta nasıl gecıcek kıhadi gözün aydın zeynepcim güzel haberlerle gelmişsin kilosu çok iyi maaşallah bebişinin.... benimde kontrolüm haftayaydı dayanamadım bi hafta daha yarına aldım randevu bakalım nolcak en son gittiğimden 4 hafta geçti...
dolapların ıcı yerlesmedı daha ama besıgı hazır resmını cekıp eklıyorum hemennnn :lepi:Ohhh maşallah Zeynepçim ikinize de. Ana kız ne güzel haberler bunlar...Odasını da bekliyoruz İpek Hanımın..
kız sen 4 kılo dogurursun o zaman zemuszemus anne babanın dogum kılosu etkılermıs bebegın kılosunu bızımkı ortalama 3 kılo dogarmıs doktor amcamıza gore kaydirigubbakcemile3canım benim çok güzel haberler bunlar ipek böcüğün iyimiş demek oh oh yaşadık benim eşim 5 kiloya yakın bende 3400 falan doğmuşum bizimkide 4 kiloya yakın doğcak sanırımmm öle olursa zati doktor amcamızda öle dediii magnezyum şart evet ihmale gelmez doğruuu
zeynepcim maşallah
herşeyin yolunda olmasına sevindim valla
ohh eşide açmış yolu normal doğum olur inş. canım
ınsan dayanamıyo dımı sımdı 2 hafta nasıl gecıcek kı
dolapların ıcı yerlesmedı daha ama besıgı hazır resmını cekıp eklıyorum hemennnn :lepi:
kız sen 4 kılo dogurursun o zaman zemuszemus anne babanın dogum kılosu etkılermıs bebegın kılosunu bızımkı ortalama 3 kılo dogarmıs doktor amcamıza gore kaydirigubbakcemile3
sorma fatmacım ya az daha yukarı cıkarsa tam super olucak nasıl assagı ındırdı nasıl yukarı cıkarıyo nasıl becerıyo karnımın ıcınde bunları bılmıyorum kaydirigubbakcemile3
sorma oyle olcak heralde kaydirigubbakcemile3Teşekkür ederiz kızlar daha iyileri sizlerin olsun inşallah. İyi günlerde giysin meleklerimiz.
Havvacım ben anlamıştım zaten önemli değil:)
Zeynep maşallah İpeğe, eşini de nasıl indirdiyse öyle de çıkaracak inşallahkaydirigubbakcemile3
valla zeynep bende merak ediyorum ne olcak hadi odasının resmini gönder ipek böcüğününn
Ay Zeynepçim çok güzel olmuş.Güle güle kullansın İpek Hanım.
çok güzel olmuş bıcır bıcır güle güle kullanın odanızı zeynepcim...
kızlar merhaba nasılsınız
gecmısı okuyamadım umarım kotu bısey yoktur
benım dun kanamam oldu baya cok doktora gıttık acılma olmus nst ye bagladı bugun atırmayacagını pazartesı gelmemı soyledı
nasıl korktum anlatamam cok heycanlandım doguruyorum dıye sız sız olun mutlaka hazırlıklı olun
heran suprız yasarsınız
pazartesı doguma alabılecegını soyledı kanamam devam ederse
dogum yaparsam haber verırım esımın tel ınternete baglanıyor
benım dun kanamam oldu baya cok doktora gıttık acılma olmus nst ye bagladı bugun atırmayacagını pazartesı gelmemı soyledı
nasıl korktum anlatamam cok heycanlandım doguruyorum dıye sız sız olun mutlaka hazırlıklı olun
heran suprız yasarsınız
zeynepcim gözün aydın,baya büyümüş prenses. inş plasanta da doğuma kadar daha da yukar çıkar, ve hayırlısıyla normal doğum yaparsın.
Odanıza bayıldım, çok ferah bir oda olmuş, güle güle kullanın.
amannn cok gecmıs olsun canım ya... 35.haftana gırmıssın Allah ın ıznıyle dogum olsada sagsaglım alırsın kucagına bebegını... hadı bakalım hayırlı haberlerını beklıyoruz sen yat dınlen kalkma...
heran suprız yasarsınız