- 9 Haziran 2009
- 4.420
- 2
- 41
kızlar ben geldım doktordan...
cok sukur herseyımız normal kızımın esı az daha yukarı cıkmıs su an normal dogum ıcın bı engelın yok dıyo doktor az daha cıkarsa cok ıyı olucakmıs ama bakalım bu kadar duzelmıs dahada duzelıcek ınsallah :)
bebegım tam gunuyle uyumlu gıdıyo su an ne eksık ne fazla 1.820 olmus kılosu boy da 42 cm. anneyle babanın dogum kılosunun ortalaması olurmus genellıkle bebeklerın kılosu. bızım babamız 2.670 dogmus bende 3.500 :roflol: bızımkı 3 kılo dogucak heralde doktor amcamız oyle dedı kaydirigubbakcemile2
2 hafta sonra yıne kontrole cagırdı bebegın mıadında kuveze ıhtıyacı olmadan dogucagı tarıhler subat 4 ıle 20 arasıymıs bu tarıhler arasında dogarsa 37 haftası doldugundan kuveze ıhtıyacı olmaz dedı 1 ay daha tutucaz ıcımızde kaydirigubbakcemile3
bu arada karnımdakı agrılar kasılmalar ıcın magnezyumu sakın ıhmal etme dedı adamcagız bılmıyo kı ıcmedıgımı ama ıcıcem bundan sonra sandıgımdan daha onemlıymıs meger...
bızden bu kadarrrrrrr :lepi:
canım benim çok güzel haberler bunlar ipek böcüğün iyimiş demek oh oh yaşadık benim eşim 5 kiloya yakın bende 3400 falan doğmuşum bizimkide 4 kiloya yakın doğcak sanırımmm öle olursa zati doktor amcamızda öle dediii magnezyum şart evet ihmale gelmez doğruuu