iyim ciccim sen nassınn
canım benım bebegımde bır sorun cıkmıstı onun ıcın capayada rısklı gebelık bolumun e gıdıyorumDoğum yaparsan 29 mayıstamı çapadamı yapmayı düşünüyosun neden 2 hastaneye birden gidiyodun nerde oturuyodun 29 mayıs bana çok yakın sende buralardamı oturuyosun ?
canım bebek doğum kanalına girmişmi peki ay geçmiş olsun
Raporunu aldıysan neden çalışıyorsun Esmacım?
sagol canım
sende sıslık var belım agrıyor demısın dıkkat et bende boyle baslamıstı belırtılerım
kızlar profılıme ekledım bocegımın odasını goruse acıktır zemuszemus
ay bilmiyom ben iki haftadır çekiyom valla
griptende olabilir evet
gece uyutmuyo dimii
benneyaptımki
haklısın esmacım, para olmadan hiçbirşey olmuyor maalesef, kaynağını bulsakta rahatlasak:))
Kızlar cicilerimizin çekebildiğim kadarını ekledim profilime. Bi ara bakarsınız cicilerimizeopuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=13519
kızlar ben geldım doktordan...
cok sukur herseyımız normal kızımın esı az daha yukarı cıkmıs su an normal dogum ıcın bı engelın yok dıyo doktor az daha cıkarsa cok ıyı olucakmıs ama bakalım bu kadar duzelmıs dahada duzelıcek ınsallah :)
bebegım tam gunuyle uyumlu gıdıyo su an ne eksık ne fazla 1.820 olmus kılosu boy da 42 cm. anneyle babanın dogum kılosunun ortalaması olurmus genellıkle bebeklerın kılosu. bızım babamız 2.670 dogmus bende 3.500 :roflol: bızımkı 3 kılo dogucak heralde doktor amcamız oyle dedı kaydirigubbakcemile2
2 hafta sonra yıne kontrole cagırdı bebegın mıadında kuveze ıhtıyacı olmadan dogucagı tarıhler subat 4 ıle 20 arasıymıs bu tarıhler arasında dogarsa 37 haftası doldugundan kuveze ıhtıyacı olmaz dedı 1 ay daha tutucaz ıcımızde kaydirigubbakcemile3
bu arada karnımdakı agrılar kasılmalar ıcın magnezyumu sakın ıhmal etme dedı adamcagız bılmıyo kı ıcmedıgımı ama ıcıcem bundan sonra sandıgımdan daha onemlıymıs meger...
bızden bu kadarrrrrrr :lepi:
kızlar merhaba nasılsınız
gecmısı okuyamadım umarım kotu bısey yoktur
benım dun kanamam oldu baya cok doktora gıttık acılma olmus nst ye bagladı bugun atırmayacagını pazartesı gelmemı soyledı
nasıl korktum anlatamam cok heycanlandım doguruyorum dıye sız sız olun mutlaka hazırlıklı olun
heran suprız yasarsınız
pazartesı doguma alabılecegını soyledı kanamam devam ederse
dogum yaparsam haber verırım esımın tel ınternete baglanıyor
derinderen, plaj, maksimen geçmiş olsun canım, dikkat edin kendinize...
kızlar profılıme ekledım bocegımın odasını goruse acıktır zemuszemus[/QUO
Şeker gibi bir oda.Güle güle büyüt bebeğini inşallah canım.
kızzzzlar belim ağrıyooooo ....beli ağrıyan varmıı yaa.