slm kizlar! moralim cok bozuk sabah corba icin sicak su kaynatmistim.kupa bardaga koydum bardagin alti komple catladi ve direkt karnima döküldü sag tarafima, bebisimde genellikle sag tarafimda duruyor benim! hemen üstüü cikardim , o panikle ne yapacagimida bilemedim! esimde evde yoktu isteydi! islak bez felan koydum ama derileri kavladi baya! cok korkuyorum yaa bebisime acaba birsey olur mu?
Ayy canım ya nazarmı degıyolar ne bızım kızlara yaa cok gecmıs olsun bı doktora gıtseydın canım ya baksana derıyı kavlatana kadar bayagı yanmıs cok gecmıs olsun yaaa,bebısede bısey olmaz canım galıba cok derın yanmadıysa tabı
MAAŞALLAH CANIMMM BIZ DE PERSEMBE GUUNU GIDECEGIZ...2 HAFTA ONCE 1750 GRDI BU ARADA BEN 2 KG ALDIM OGLUSUM KAÇ OLDU ILMIYORUM ARTIK GORCEZ.. İNŞALLAH BIZIMKI DE II OLURselam kızlar,
biz doktordan geldik. oglum 1800 gr. 38 cm olmus. yuzunu yine goremedik. fakat kafasını aşagı yerleştirmis. biraz erken gelebilir dedi doktorumuz. ama kesinlikle normal dogum gorunuyor diyor. cok mutluyum kaydirigubbakcemile3
--------------------------------------------------------------------------------
canim burda tatil doktorlar! nebiliyim bi bayramlari var bu almanlarin#! doktorlarda izne cikti! esim eczaneden ilac almaya gitti ama insallah bisey olmaz!
MAAŞALLAH CANIMMM BIZ DE PERSEMBE GUUNU GIDECEGIZ...2 HAFTA ONCE 1750 GRDI BU ARADA BEN 2 KG ALDIM OGLUSUM KAÇ OLDU ILMIYORUM ARTIK GORCEZ.. İNŞALLAH BIZIMKI DE II OLUR
ERKEN GELECEGINI NERDEN DEDI? ONDE FALAN MI CIKTI YOKSA DOGUM SEKLINE MI GELMIŞ??
Teşekkürler canım. Ya kafası tam dogum kanalının oraya oturmus. O yüzden erken gelmek isteyebilir dedi dr.
Bizimki 32. haftada 1800 gr. biraz kucuk bir bebek gibi ama dr. cok kucuk degil dert etme dedi. Tabi kucuk oluncada zaten normal dogum cok kolay.
Ben hic kg. almamısım. yani aslında kg. bile vermisim bizim oglan almıs kiloları yani. zaten beni goren herkes bizim oglanın altta oldugunu soyluyorlar. banada sen zayıfladın diyorlardı :)
Sende iyisindir merak etme.... hep iyi seyler dusun....
ayy bizi de halamız aradı, bebek arabasını ben alcam nasıl bişey istersin diye :roflol: bakalım nasıl bişey gelcek, iyi bişey alır muhtemel. :asigim:
selam kızlar,
biz doktordan geldik. oglum 1800 gr. 38 cm olmus. yuzunu yine goremedik. fakat kafasını aşagı yerleştirmis. biraz erken gelebilir dedi doktorumuz. ama kesinlikle normal dogum gorunuyor diyor. cok mutluyum kaydirigubbakcemile3
slm kizlar! moralim cok bozuk sabah corba icin sicak su kaynatmistim.kupa bardaga koydum bardagin alti komple catladi ve direkt karnima döküldü sag tarafima, bebisimde genellikle sag tarafimda duruyor benim! hemen üstüü cikardim , o panikle ne yapacagimida bilemedim! esimde evde yoktu isteydi! islak bez felan koydum ama derileri kavladi baya! cok korkuyorum yaa bebisime acaba birsey olur mu?
kızlar fatoş hıc gırmıyor degılmı nete,hıc gorunmuyo hastaneye yattı tansıyondan dedıklerınden berıdır ınsallah ıyıdır
anam bu kız dogum yapmıs olmasın valla benden bır hafta sonramı neydı yanlıs hatırlamıyosamakannehirAaa ne güzel. Ne şanslı oğlun halasından. Bizim 1 amcasından başka bir şeysi yok oğlumun:sinifsinif:
Maşallah oğluna canımNormale bir engel de yokmuş ne güzel. Sağlıkla gelsin inşallah oğlun.
Kıyamam canım çok geçmiş olsun. Doktorlar izinde demişsin acile falan gidemiyor musun peki? İçin rahatlardı en azından.
Fatoşun tansiyonunu ilaçla kontrol altında tutuyorlar. 34 ten sonra alacaklar demişti galiba konuşan arkadaşlar.
canım çok geçmiş olsun--------------------------------------------------------------------------------
canim burda tatil doktorlar! nebiliyim bi bayramlari var bu almanlarin#! doktorlarda izne cikti! esim eczaneden ilac almaya gitti ama insallah bisey olmaz!
selam kızlar...
canım çok geçmiş olsun
yok canım daha yapmadı doğum tansiyonundan dolayı bırakmıyolar eve. ben arıcam bugünlerde size haber veririm yazarım topiğe..anam bu kız dogum yapmıs olmasın valla benden bır hafta sonramı neydı yanlıs hatırlamıyosamakannehir
yok canım daha yapmadı doğum tansiyonundan dolayı bırakmıyolar eve. ben arıcam bugünlerde size haber veririm yazarım topiğe..
selam kızlar
bugün ölümden döndüm düdüklü tencere patladı ve davlumbaz düştü
çok ucuz kurtuldum anlatamam korkunç birşeydi allah korudu yanı
bir daha asla kullanmam sizde dikkat edin canlar....
burcu bi türlü yazamadım, site hata veriyo. gözün aydın canım, maşallahbebişin de bir an evvel büyüyüp annesine kavuşmak istiyor demekki :asigim:
Arkadaslar uzun bir aradan sonra herkeze merhabalar
duygu cok gecmıs olsun bısey olucagını sanmıyorum karnının ıcınde 7 katın altında duruyor bebegın sonunda olan ust derıne olmustur...
aykız hosgeldın ya merak ettık senı goremeyınce nasılsın bebegın nasıl?
hosbulduk zeynepcim iyiyim saol canim kizimda iyi teyzesi selami var sizlere vuruyo cadi içerde sen nasilsin ipek nasil geçmisi okuyamadim malum baya birikmis