2010 Şubat Anneleri

bu arada ocak bebisleri çogalmis masallah simdi ona bakiyodum
ayy bizden kim dogurcak bakalim ilk
artik ocaktada biz baslariz heralde

çok geçmiş olsun canım
bişey olmaz Allah' ın izniyle korkma

kizlar desteginiz icin cok sagolun! evet biranda panik oldum! o an tek düsündügüm bebegimdi! ve bugün birkez daha anladim anne yüreginin ne demek oldugunu ve anneligin nekadar kutsal oldugunu! simdi krem aldim sürdüm insallh gecer!

DUYGUCUM geçmis olsun canim ama merak etme bebisine hiç bisey olmaz hayirlisiyla

herkese merhaba.Ya kızlar bir gün giremedim sadece ne çabuk doldurmuşsunuz.Oku oku bitmiyor yetişemiyorum hızınıza.
Bu arada ocak bebişlerini gördünüz mü ne kadar tatlılar maşallah.

Kızlar çamaşır kurutma aldı eşim.Daha denemedim bugün takıldı.Ya bu kız ne şanslı.Babası kızı için çok düşünmeden aldı.Alerji olmasın diye.Malum kapalı balkonum yok çamaşırları kızımın odasına asıyordum çamaşırlığa.

Duygucum çok geçmiş olsun.Dikkat et canım ya.Benim de dün yüzük parmağımdan çıkmadı birden mosmor oldu parmak.Nasıl panik oldum.Eskiden böyle değildim ben.

Duygucum çok geçmiş olsun.Dikkat et canım ya.Benim de dün yüzük parmağımdan çıkmadı birden mosmor oldu parmak.Nasıl panik oldum.Eskiden böyle değildim ben.

benimde eller ayaklar sisti iki gündür yüzüklerimi çikardim bende yoksa benimde aynen mosmor oldu

aykızz en son ne zaman gitin doktora bebeğin kaç kilo olmuş.???Ben en son 2 aralıkta gitmiştim de merak ediyorum Bahar'ım ne kadar olmuştur diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…