2010 Şubat Anneleri

kızımız iyi teyzesi kıçını dikip duruyor karnımda, arkadaşına selam söyledi

selam kızlar
bugün ölümden döndüm düdüklü tencere patladı ve davlumbaz düştü
çok ucuz kurtuldum anlatamam korkunç birşeydi allah korudu yanı
bir daha asla kullanmam sizde dikkat edin canlar....

Ay canım kıyamam çok çok geçmiş olsun. Allah korumuş. İki tane düdüklüm var sürekli kullanırım Allah korusun yani.

kızlar benim oğluşumun yeni resmini koydum ağzını yiyesim geliyo :kedi:

Yerim ben onun ağzını burnunu. Çıksalar da bi öpsek koklasak di mi EsmacımŞeniz

merhaba kızlar bizde geldik dr dan.Raporumu aldım.hastane kendisi ssk ya yolluyormuş.
31+6 da bebiş 2150 gr 47 cm herşey yolunda ama doğumu 2 hafta öne aldın ilerde gidiyor bizim kız
ama dün çok ağrım oldu yalancı sancı neymiş öğrendim.
birde diyordum ya size boğazımı sıkıyor gibiler nefes alamıyorum gözlerim yerinden çıkacak gibi oluyor diye.dr kan ve idrar tahlili istedi hepsi temiz çıktı gebelikten gelen sorunlar dedi.uyku sorunu içinde 3 yastık koy başının altına öyle oturur vaziyette uyu dedi.bizden bu kadar.

Zeynep odanız gelmişşşşş gözün aydın sonunda getirdiler.ıpek mışıl mışıl uyusun.
Yaren -Esma gözünüz aydın maşallah bebişler kocaman oldular artık.
maaşallahhh canım :)
Aman Allah'ım :1shok: sana bişey olmadı değil mi? en çok korktuğum şey. neden oldu pekii, çok mu yiyecek vardı içinde. ayy ben çok korkarım düdüklüden, ama korka korka kullanıyoruz işte.
Çok geçmiş olsun canım.Allah korumuş gerçekten.
kızlar düdüklü tencere prensibi basınç farkı nedeniyle normalden çabuk pişirmesi üzerine kurulmuştur. Dolayısıyla basınç farkını yokederseniz, patlamayacaktır. ya soğumasını bekleyeceksiniz, kesinlikle ateş üstündeyken veya ateşten yeni almışken açmaya çalışmayacaksınız. Ya öncelikle soğutacaksınız yada düdük kısmını yavaşça açarak havasını boşaltacaksınız(atmosfer basıncına bulunduğunuz ortam basıncına gelecek) bu durumda patlamaz.

opuyorumnanaktanbildiklermi yazayım dedim :)

selam kızlar

aman aman, çok geçmiş olsunn. verilmiş sadakan varmışşş

merabalar herkese bende az önce çantamı hazırladım bebek için dört takım hastane çıkışı koydum yeterli olur heralde bu arada benim sezeryan oluyor ilkide öyleydi çünkü siz kaç takım koydunuz ?

4 takım çok değil mi yaw??? ben 2 takım koydum. 1 gece kalınıyo zaten hastanede. kafam karıştı bak şimdii..

kızlar benim oğluşumun yeni resmini koydum ağzını yiyesim geliyo :kedi:

anne babanın nazarı daha çabuk değer. yeter kız. söyleme çok. :nazar: allah nazardan saklasın

maşallah maşallahh yavrularımıza Rabbimize emaner olsunlar
nazardan sakınsın yüce Rabbim

ebruli_59 gecmıs olsun canım hemde cok gecmıs olsun,tum bayanların korkusu duduklu tencere Allah esırgemıs senı canım,kızlar ben cok hastaydım bugun yenı kalktım ayaga kalp carpıntım cok bıde boyle elım ayagım tıtrıyo sureklı ayakta duramıyorum bı gelsede su carsamba doktora gıtsem fisfisfis

nasılsınız kızlar.giremiyorum bi türlü..
bizde iyiz bakalım çok az zaman kaldı bir ay.valla devirik koca ayları...

ya kızlar bizim kızım ismi degişecek gibi görünüyo. okodor ipek dedik amam aile bireyleri ve eşim defne diyolar.şuan düşünme aşamasındayım

defne de cok guzel ama kaydirigubbakcemile

selam kızlar.

esmacım ne güzel oğluşunu görmüşün. çok da güzel poz vermiş kerata.

özlemcim eşin ufak bi kaza geçirmiş, onula geçmiş olsun canım, Allah beterinden korumuş.

ooo zeynep odayı getirttin sonunda. ohh ne güzel yavaş yavaş yerleştirirsin artık. geçmiş olsun bu arada, önemli bişey değil gibi duruyo anlattığından, hem yarın kontrol varmış ne güzel. dinlen bugün güzelce canım.

sagol hulyacımmm oglusun adına da karar vermıssınız adıyla yasasın ınsallah opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınz.
ÖZLEMCİM çok geçmiş olsun canıu
ZEYNEP sonunda geldimi odanız maşlh çok sevindim

tesekkurler nur cum Şeniz
kızlar bende kanlı akıntı var ve kasıklarımda ağrılar var sanki adet dönemindeymişim gibi ağrlar var akıntımda yoğum sümükümsü bir şekilde doktora gittim erken doğum olabilir dedi yatmam gerektiğini söyledi ağrıların çoğalırsa gel hastaneye yatırırım dedi bu yüzden moralim bozuk 31+2deyim
böyle şikayeti olan varmı
bı bılgım yok ıhmal etme derım cok cok gecmıs olsun...

Aman dikkat et kendine bol bol dinlen canım.

Haklısın canım sağlığın yerinde olsun da gerisi boş.

Ay ay ay İpek hanımın odası da gelmiş gidip gelip bakıyorsundur sen şimdi.
Bizimki 15 gün sonra gelcek çok heyecanlıyım bu hafta odayı boşaltçaz hazırlıcaz bakalım. Ebrunun dediği gibi odalara topik açalım da oraya koyalım resimlerii.

Şu misafirlerden vazgeçin artık kızlar. Yazık günah yani ne kadar iyi bile olsak 3-5 saat ayakta kalamıyoruz artık. Yat dinlen bugün canım kalkma bari.

Ayşegülcüm isimsiz kalacak bizim çocuklar herhalde biz de habire değiştiriyoruz bakalım nerde durucazkaydirigubbakcemile2

Ay maşallah oğluşumuza:nazar: 3500 kilo normal ya zaten kuşum. Eskiden sezeryan da yokmuş nasıl doğuruyorlarmış 4-5 kiloları acabakafamçokkarıştı

Geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine. İnşallah zamanını bekler miniğin.

hehe hemde nasıl sorma bı ayagım orda kaldı kaydirigubbakcemile3
selam kızlar
herkes iyidir inşallah
zeynepcim odanız gelmiş hayırlı olsun güle güle kullansın minik prensesin....
doktora giden arkadaşlan gözünüz aydın çok şükür herkes iyi haberlerle gelmiş maaşallah kocaman olmuş bebikler
darısı bana bide benim gelseydi kontrol günüm10 gün kaldı ocağın 6 sına gitcez bakalım bizim prenses ne kadar büyümüş
papatyacım defne ismide gayet hoş, bide biz bulsaydık kızımın adını nazlı diyoruz şimdi ama biliyorum nazlı olmıycak ismi bugün rüyamda doğum yapmıştım adı zeynep olsun diyodum:))

sagol canımmmm opuyorumnanaktan

merhaba kızlar bizde geldik dr dan.Raporumu aldım.hastane kendisi ssk ya yolluyormuş.
31+6 da bebiş 2150 gr 47 cm herşey yolunda ama doğumu 2 hafta öne aldın ilerde gidiyor bizim kız
ama dün çok ağrım oldu yalancı sancı neymiş öğrendim.
birde diyordum ya size boğazımı sıkıyor gibiler nefes alamıyorum gözlerim yerinden çıkacak gibi oluyor diye.dr kan ve idrar tahlili istedi hepsi temiz çıktı gebelikten gelen sorunlar dedi.uyku sorunu içinde 3 yastık koy başının altına öyle oturur vaziyette uyu dedi.bizden bu kadar.

Zeynep odanız gelmişşşşş gözün aydın sonunda getirdiler.İpek mışıl mışıl uyusun.
Yaren -Esma gözünüz aydın maşallah bebişler kocaman oldular artık.

masallah duru hanıma ataga gecmıs desene :nazar:
sagol bu arada burcucum :1hug:

selam kızlar
cok cok gecmıs olsun ucuz atlatmıssınız gercekten :Saruboceq:
canım çok büyük geçmiş olsun allah korusun görünmez kaza işte..

zeynepçim odanız gelmiş gözün aydın canım güle güle kullan

aycin dikkat et hayatım kendine şakaya gelmiyor bu işler, hamilelik değişik bir dönem allah sağlıkla sıhhatle zamanında kucağına almayı nasip etsin
sagol berrın teyzesı :ecrin_bebek:
ebruli_59 gecmıs olsun canım hemde cok gecmıs olsun,tum bayanların korkusu duduklu tencere Allah esırgemıs senı canım,kızlar ben cok hastaydım bugun yenı kalktım ayaga kalp carpıntım cok bıde boyle elım ayagım tıtrıyo sureklı ayakta duramıyorum bı gelsede su carsamba doktora gıtsem fisfisfis

gecmıs olsun tansıyonuna bı baktırsaydın eczanede falan carpıntın tansıyondan olmasın?

defne de cok guzel ama kaydirigubbakcemile

sagol hulyacımmm oglusun adına da karar vermıssınız adıyla yasasın ınsallah opuyorumnanaktan

tesekkurler nur cum Şeniz

bı bılgım yok ıhmal etme derım cok cok gecmıs olsun...

hehe hemde nasıl sorma bı ayagım orda kaldı kaydirigubbakcemile3

sagol canımmmm opuyorumnanaktan

masallah duru hanıma ataga gecmıs desene :nazar:
sagol bu arada burcucum :1hug:

cok cok gecmıs olsun ucuz atlatmıssınız gercekten :Saruboceq:

sagol berrın teyzesı :ecrin_bebek:

gecmıs olsun tansıyonuna bı baktırsaydın eczanede falan carpıntın tansıyondan olmasın?

bılmıyorum kı canım yattım hemen uyumusum esımde gıtmıstı tek basıma cıkamadım bulasık yıkarken oldum oylece bıraktım herseyı

burcu bi türlü yazamadım, site hata veriyo. gözün aydın canım, maşallah :nazar: bebişin de bir an evvel büyüyüp annesine kavuşmak istiyor demekki :asigim:

bılmıyorum kı canım yattım hemen uyumusum esımde gıtmıstı tek basıma cıkamadım bulasık yıkarken oldum oylece bıraktım herseyı

sen esın gelınce yada yarın bı tansıyonuna baktır bence carpıntının sebebı olabılır. ıhmal etme derım ıns bısey yoktur gecmıs olsun tekrardan...

ayy bizi de halamız aradı, bebek arabasını ben alcam nasıl bişey istersin diye :roflol: bakalım nasıl bişey gelcek, iyi bişey alır muhtemel. :asigim:

ayy bizi de halamız aradı, bebek arabasını ben alcam nasıl bişey istersin diye :roflol: bakalım nasıl bişey gelcek, iyi bişey alır muhtemel. :asigim:

keske bızede oyle dıyen bı hala olsa cocugumun uc tane halası var amma sadece bı tane hırka ormeye nıyetlenen cıktı aralarından -tatlicadiarzu-

hadı bakalım gozunuz aydın soyleseydın nasıl bısey ıstedıgınız kız sende kaydirigubbakcemile3

selam kızlar,
biz doktordan geldik. oglum 1800 gr. 38 cm olmus. yuzunu yine goremedik. fakat kafasını aşagı yerleştirmis. biraz erken gelebilir dedi doktorumuz. ama kesinlikle normal dogum gorunuyor diyor. cok mutluyum kaydirigubbakcemile3

slm kizlar! moralim cok bozuk sabah corba icin sicak su kaynatmistim.kupa bardaga koydum bardagin alti komple catladi ve direkt karnima döküldü sag tarafima, bebisimde genellikle sag tarafimda duruyor benim! hemen üstüü cikardim , o panikle ne yapacagimida bilemedim! esimde evde yoktu isteydi! islak bez felan koydum ama derileri kavladi baya! cok korkuyorum yaa bebisime acaba birsey olur mu?

X