2010 Şubat Anneleri

ben de çıkıcam birazdan.Malum dizilerle vakit geçiriyoruz akşamları.Ezel başlıyor ya şimdi onu seyredicem.

Merhaba annişelr...ıyi akşammlar herkese
Duygucum geçmiş olsun.
Aykızz hoş geldin canım meraklandırdın bizi.Ecemin odası çok güzel.. Çok zevkli döşemişsin...

Merhaba annişelr...İyi akşammlar herkese
Duygucum geçmiş olsun.
Aykızz hoş geldin canım meraklandırdın bizi.Ecemin odası çok güzel.. Çok zevkli döşemişsin...

Hosbulduk havvacim odamizi begendigine çok sevindim saol canim
çok sükür iyiyiz kizimla
sen nasilsin canim

ii aksamlar kızlar bizde bugun gidip ayırttık kızımın beşiğini araba puset hazır eh bişey kalmadı bi hastaneye bavul hazırlamak kaldı oda erken daha.kafamçokkarıştı
bide kızlar epudural anestezi ile normal dogum düşünen varmı?fıyatı ne bilen yada???mirmirmirmir

Canım güle güle kullansın bebişin inşallah. Çanta için de erken değil bence canım seninle aynıyız ama benimki hazır. Ne yapacakları belli olmaz. Fiyatlar hastaneye göre değişiyo canım. Bi de zamlanacak yılbaşından sonra...

Iyi aksamlar canim
valla bende hayirlisiyla epudural anesteziyle normal dogum düsünüyorum ama hayirlisi tabi fiyat konusunda bi fikrim yok ben yurtdisindayim o yüzden yardimci olamiycam canim

bide o cıktı başımıza ya normalde ne kadardı acaba internetten bulamadım bişi doktoruyla konusan vardır diye sordum ama.ben son adet tarihi 5 mayıstı iste 35 haftalık falan oluyo.. yılbasında hazırlarım artık bavulu:):kedi:

valla ben hazirladim valizimi nolur nolmaz diye
baksaniza ocak bebisleri erkenden gelmeye basladilar bile

Canım onu doktorlar bilmez. Hastanenin hasta yatış bölümüyle konuşman lazım. telefonla öğrenebilirsin.

valla ben hazirladim valizimi nolur nolmaz diye
baksaniza ocak bebisleri erkenden gelmeye basladilar bile

Valla canım anneme kalsa kurban bayramında hazırlatacaktı bana çantayı. Ama neyse ki bitirdim ben de dün. Bi eksik kalmadı çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…