Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kizlar! moralim cok bozuk sabah corba icin sicak su kaynatmistim.kupa bardaga koydum bardagin alti komple catladi ve direkt karnima döküldü sag tarafima, bebisimde genellikle sag tarafimda duruyor benim! hemen üstüü cikardim , o panikle ne yapacagimida bilemedim! esimde evde yoktu isteydi! islak bez felan koydum ama derileri kavladi baya! cok korkuyorum yaa bebisime acaba birsey olur mu?
Umarim bebislerde sizlerde iyisinizdir
iki haftadir giremedim ve hepinizi çok özledim bilgisayarim bozulmustu tamire verdim anca alabildim malum burda noel tatili falan derken aksadi da aksadi.
Bu arada kizimin yatak odasi geldi ocak sonunda anca gelir demislerdi ama erken geldi çok sükür bende herseyini yerlestirdim odamiz hazir simdi sabirsizlikla küçük melegimizi bekliyoruz[/QUkızının odasının resmini koymayacakmısın???
Birazdan koyucam canim resimleri
Duygucum çok geçmiş olsun.Dikkat et canım ya.Benim de dün yüzük parmağımdan çıkmadı birden mosmor oldu parmak.Nasıl panik oldum.Eskiden böyle değildim ben.
arkadaaslar hepinize tesekkür ederim desteginiz icin! bu arada canim bebisinin odasi cok güzel olmus!
arkadaslar kizimin odasinin resimlerini profilime ekledim bakabilirsiniz