2010 Şubat Anneleri

kızımız iyi teyzesi kıçını dikip duruyor karnımda, arkadaşına selam söyledi

selam kızlar
bugün ölümden döndüm düdüklü tencere patladı ve davlumbaz düştü
çok ucuz kurtuldum anlatamam korkunç birşeydi allah korudu yanı
bir daha asla kullanmam sizde dikkat edin canlar....

Ay canım kıyamam çok çok geçmiş olsun. Allah korumuş. İki tane düdüklüm var sürekli kullanırım Allah korusun yani.

kızlar benim oğluşumun yeni resmini koydum ağzını yiyesim geliyo :kedi:

Yerim ben onun ağzını burnunu. Çıksalar da bi öpsek koklasak di mi EsmacımŞeniz

maaşallahhh canım :)
kızlar düdüklü tencere prensibi basınç farkı nedeniyle normalden çabuk pişirmesi üzerine kurulmuştur. Dolayısıyla basınç farkını yokederseniz, patlamayacaktır. ya soğumasını bekleyeceksiniz, kesinlikle ateş üstündeyken veya ateşten yeni almışken açmaya çalışmayacaksınız. Ya öncelikle soğutacaksınız yada düdük kısmını yavaşça açarak havasını boşaltacaksınız(atmosfer basıncına bulunduğunuz ortam basıncına gelecek) bu durumda patlamaz.

opuyorumnanaktanbildiklermi yazayım dedim :)

selam kızlar

aman aman, çok geçmiş olsunn. verilmiş sadakan varmışşş

merabalar herkese bende az önce çantamı hazırladım bebek için dört takım hastane çıkışı koydum yeterli olur heralde bu arada benim sezeryan oluyor ilkide öyleydi çünkü siz kaç takım koydunuz ?

4 takım çok değil mi yaw??? ben 2 takım koydum. 1 gece kalınıyo zaten hastanede. kafam karıştı bak şimdii..

kızlar benim oğluşumun yeni resmini koydum ağzını yiyesim geliyo :kedi:

anne babanın nazarı daha çabuk değer. yeter kız. söyleme çok. allah nazardan saklasın

maşallah maşallahh yavrularımıza Rabbimize emaner olsunlar
nazardan sakınsın yüce Rabbim

ebruli_59 gecmıs olsun canım hemde cok gecmıs olsun,tum bayanların korkusu duduklu tencere Allah esırgemıs senı canım,kızlar ben cok hastaydım bugun yenı kalktım ayaga kalp carpıntım cok bıde boyle elım ayagım tıtrıyo sureklı ayakta duramıyorum bı gelsede su carsamba doktora gıtsem fisfisfis

defne de cok guzel ama kaydirigubbakcemile

sagol hulyacımmm oglusun adına da karar vermıssınız adıyla yasasın ınsallah opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınz.
ÖZLEMCİM çok geçmiş olsun canıu
ZEYNEP sonunda geldimi odanız maşlh çok sevindim

tesekkurler nur cum Şeniz
bı bılgım yok ıhmal etme derım cok cok gecmıs olsun...

hehe hemde nasıl sorma bı ayagım orda kaldı kaydirigubbakcemile3

sagol canımmmm opuyorumnanaktan

masallah duru hanıma ataga gecmıs desene
sagol bu arada burcucum :1hug:

selam kızlar
cok cok gecmıs olsun ucuz atlatmıssınız gercekten :Saruboceq:
sagol berrın teyzesı :ecrin_bebek:

gecmıs olsun tansıyonuna bı baktırsaydın eczanede falan carpıntın tansıyondan olmasın?

bılmıyorum kı canım yattım hemen uyumusum esımde gıtmıstı tek basıma cıkamadım bulasık yıkarken oldum oylece bıraktım herseyı

burcu bi türlü yazamadım, site hata veriyo. gözün aydın canım, maşallah bebişin de bir an evvel büyüyüp annesine kavuşmak istiyor demekki :asigim:

bılmıyorum kı canım yattım hemen uyumusum esımde gıtmıstı tek basıma cıkamadım bulasık yıkarken oldum oylece bıraktım herseyı

sen esın gelınce yada yarın bı tansıyonuna baktır bence carpıntının sebebı olabılır. ıhmal etme derım ıns bısey yoktur gecmıs olsun tekrardan...

ayy bizi de halamız aradı, bebek arabasını ben alcam nasıl bişey istersin diye :roflol: bakalım nasıl bişey gelcek, iyi bişey alır muhtemel. :asigim:

ayy bizi de halamız aradı, bebek arabasını ben alcam nasıl bişey istersin diye :roflol: bakalım nasıl bişey gelcek, iyi bişey alır muhtemel. :asigim:

keske bızede oyle dıyen bı hala olsa cocugumun uc tane halası var amma sadece bı tane hırka ormeye nıyetlenen cıktı aralarından -tatlicadiarzu-

hadı bakalım gozunuz aydın soyleseydın nasıl bısey ıstedıgınız kız sende kaydirigubbakcemile3

selam kızlar,
biz doktordan geldik. oglum 1800 gr. 38 cm olmus. yuzunu yine goremedik. fakat kafasını aşagı yerleştirmis. biraz erken gelebilir dedi doktorumuz. ama kesinlikle normal dogum gorunuyor diyor. cok mutluyum kaydirigubbakcemile3

slm kizlar! moralim cok bozuk sabah corba icin sicak su kaynatmistim.kupa bardaga koydum bardagin alti komple catladi ve direkt karnima döküldü sag tarafima, bebisimde genellikle sag tarafimda duruyor benim! hemen üstüü cikardim , o panikle ne yapacagimida bilemedim! esimde evde yoktu isteydi! islak bez felan koydum ama derileri kavladi baya! cok korkuyorum yaa bebisime acaba birsey olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…