2010 Şubat Anneleri

31+2 erken olur esmacım, doktor ayarlarsa bilemiyorum ama ben 31+6 bitti öyle gittim ve doktor tam zamanı dedi.

Günaydın canım. Evet doğum yapacağım hastanenin kendi doktorlarından birine gitmeyi düşünüyorum. Dışarıdan doktor getirince hastane masrafları için bile SSK' dan yararlanamıyormuşsun oyüzden istemeyerek te olsa değiştiricem.
Ne güzel çantanı hazırmışsın ben de bu hafta içi bebek bezi gibi bazı ihtiyaçlarımı da alayım da koyayım çantaya artık.

Maşallah oğluna canım

canım 32 haftama girdim işte bu hafta 31+2 olucam doktora gidince kendisi çağırdı ama terslik olmaz heralde

Canım gittiğin gün 32 haftalıktır diye rapor veriyorlar aslında 31+2 deysen 4 gün önce almış oluyorsun başka bir sorun olmuyor. Ben de 31+4 te aldım 2 gün önce rapor alıyor olacağım yani çok önemli değil.

Günaydın Hülyacım. Nasılsın. Özlettin kendini

canım, hemen hemen her gün girmeye çalışşıyorum topiğe ama ben girdiğimde kimse olmuyorr.

ben de özledim burda dedikodu yapmayı yaw.

kemiklerim çok ağrıyor benimm. yaşlı gibi hissediyorum kendimi. babaannemin kemik erimesi gib çatur çutur sesler geliyo kemiklerimden. sığmıyoruz artık ikimiz 1 bedene..!!!

ay kızlar ne bilim doktor gell hazırlıyım dedi raporu ama ben ona uzatıcam demiştim
ama vazgeçtim kestiricem uzatmıcam farketmez heralde

kızlar aşağıdaki web sitesini bir inceleyin. cok güzel bilgiler var.

ayseninikizleri.com

günaydın kızlar ben de şubat 3 e kadar çalışcam kısmetse ama çok zorlaştı.. apağırım bir de ellerimi yumruk yapamıyorum ağrıyor gibi şiş gibi.. Anlamadım bu da yeni çıktı.. İki gecedir de uyuyamıyorum ortada işey yok.. uyku tutmuyor gözler şiş işe geliyorum, bide burnum akamya başladı amma nazlandım dimi ya..:))

işyeride çekilmiyor escos ben strese gelemedim 1 ıodada 8 kadındık dırdırları yetiyor bende ayrıldım hareket et şişlik gider belki canım

sağol canım Allah a şü,kür iyiyiz
bebişler nasıl
çalışıyormusunuz ben 1 haftadır izinliyim

Günaydın canım. Çok şükür biz iyiyiz ben çalışıyorum oğlum da oynuyor işte:)
Ben 27 Ocak' ta izne ayrılıyorum canım.

Günaydın da hakkaten canım haftaya böyle başlamakaydirigubbakcemile3 Çok iyiyim de süperim deopuyorumnanaktan

srpp canım izninede çok varmış sağsalim ayrılırsın
inşallah
bende çok iiyim deyince hasta oluyprun
şikayetlerin varmı çatlak oldumu

günaydın kızlar..

kahvecım ya aynı durumdan bende muzdarıbım ama esım bana cok kızıyo sezeryan ıstedıgım ıcın mafoldumben

normal doğum eğer epiduralle yaparsan sezeryandan rahatmış.. ben de tam tersi sezeryan olacaksın mecburen dedikleri için çok üzülmüştüm :))

Esmacım maşallah bebişin büyümüş kocaman olmuş, rapor almaya 32 bitince gitmen lazım senin takvim 31 gösteriyor hala.

esmayla ikimizin satları aynı.. ben de bugün aldım raporu.. ama doktorum 1 hafta önce vereyim raporu biraz dinlen dediği için erken aldık biz..

ah.. ahhhh.. ben de 1 şubata kadar çalışıyorum mecburen... ellerim ve ayaklarım benim değillermiş gibi geliyor artık... hiç bu kadar şiş görmemiştim .. :))

Aman sorun olmasında kızlar, ben sonra sıkıntı çekmeyin diye söyledim ama doktorlar bizden iyi bilir herhalde rapor işini

sağol cnm paylaşım için.

naber? nasılsın cnm.
iyiyim canım sağol bebişlerimizdemi aynı yoksa tah doğ ne zaman

bu şişlikler ne zamandır var bende başlamadı gibi acabs tansiyonunuzmu yüksek ben hap kullanıyorunm 1 haftadır tansiyon için

merhaba kızlar gunaydın iyi haftalar önceliklee...
bende 2 şuabtta izine ayrılıyorum..
ama sankı artık zorlanıyorum bugun daha ne t farkettim ayaklarım şiş
birazda canım sıkkın ondan heralde...
bebişimin başı 2 hafta önde görünüyor doktor teyzemiz öle dedi sizce bu bir sorun mu doktoruma sorduğumda sadece senın açından sorun olur dedi normal doğum yapamayabılırsın dedi ...
takip edicez dedi o kadar ...
ama içim rahat değil... yarıdm edin..

:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…