kaydirigubbakcemile3 bende ılk zamanlar cok merak edıyodum habıre gıdıyodum baska doktorlara,sen degıstırıyomusun canım doktorunu?gunaydın bu arada bızım gorus gunumuzde 30 aralık.kızlar dogum cantamıda hazırladım bu arada cok sukur basına gecıp
kızlarr ben c.tesi doktora gittim kontrole oğluşumu gördüm gözlerini açtı ağzını oynattı çok tatlı yaa
1750 gr 40 cm olmuş iyi dedi doktorumuz iki hafta çok hastalandığım için antibiyotik içmiştim bişiy olurmu die sordum ama korkma maşallah gayet iyi dedi doktor yarın hastaneye gidicem raporumu alıcam Allah güç verirse bi 3 hafta daha çalışıp işten ayılıcam nasipse
canım 32 haftama girdim işte bu hafta 31+2 olucam doktora gidince kendisi çağırdı ama terslik olmaz heralde
Günaydın Hülyacım. Nasılsın. Özlettin kendini
günaydınlarrr....
hayırlı haftalaaaar.....
günaydın mutlu iyiyiz sen nasılsın
günaydın kızlar ben de şubat 3 e kadar çalışcam kısmetse ama çok zorlaştı.. apağırım bir de ellerimi yumruk yapamıyorum ağrıyor gibi şiş gibi.. Anlamadım bu da yeni çıktı.. İki gecedir de uyuyamıyorum ortada işey yok.. uyku tutmuyor gözler şiş işe geliyorum, bide burnum akamya başladı amma nazlandım dimi ya..:))
sağol canım Allah a şü,kür iyiyiz
bebişler nasıl
çalışıyormusunuz ben 1 haftadır izinliyim
günaydın kızlar ben de şubat 3 e kadar çalışcam kısmetse ama çok zorlaştı.. apağırım bir de ellerimi yumruk yapamıyorum ağrıyor gibi şiş gibi.. Anlamadım bu da yeni çıktı.. İki gecedir de uyuyamıyorum ortada işey yok.. uyku tutmuyor gözler şiş işe geliyorum, bide burnum akamya başladı amma nazlandım dimi ya..:))
Günaydın canım. Çok şükür biz iyiyiz ben çalışıyorum oğlum da oynuyor işte:)
Ben 27 Ocak' ta izne ayrılıyorum canım.
Günaydın da hakkaten canım haftaya böyle başlamakaydirigubbakcemile3 Çok iyiyim de süperim deopuyorumnanaktan
kahvecım ya aynı durumdan bende muzdarıbım ama esım bana cok kızıyo sezeryan ıstedıgım ıcın mafoldumben
Esmacım maşallah bebişin büyümüş kocaman olmuş, rapor almaya 32 bitince gitmen lazım senin takvim 31 gösteriyor hala.
kızlar aşağıdaki web sitesini bir inceleyin. cok güzel bilgiler var.
ayseninikizleri.com
günaydın adaşım
zemuszemus günaydın zeynep essemayit srpp fatima zemuszemus
nasılsınız bugün
iyiyim canım sağol bebişlerimizdemi aynı yoksa tah doğ ne zamansağol cnm paylaşım için.
naber? nasılsın cnm.
günaydın kızlar..
normal doğum eğer epiduralle yaparsan sezeryandan rahatmış.. ben de tam tersi sezeryan olacaksın mecburen dedikleri için çok üzülmüştüm :))
esmayla ikimizin satları aynı.. ben de bugün aldım raporu.. ama doktorum 1 hafta önce vereyim raporu biraz dinlen dediği için erken aldık biz..
ah.. ahhhh.. ben de 1 şubata kadar çalışıyorum mecburen... ellerim ve ayaklarım benim değillermiş gibi geliyor artık... hiç bu kadar şiş görmemiştim .. :))
iyiyim canım sağol bebişlerimizdemi aynı yoksa tah doğ ne zaman
bu şişlikler ne zamandır var bende başlamadı gibi acabs tansiyonunuzmu yüksek ben hap kullanıyorunm 1 haftadır tansiyon için