srpp canım izninede çok varmış sağsalim ayrılırsın
inşallah
bende çok iiyim deyince hasta oluyprun
şikayetlerin varmı çatlak oldumu
merhaba kızlar gunaydın iyi haftalar önceliklee...
bende 2 şuabtta izine ayrılıyorum..
ama sankı artık zorlanıyorum bugun daha ne t farkettim ayaklarım şiş
birazda canım sıkkın ondan heralde...
bebişimin başı 2 hafta önde görünüyor doktor teyzemiz öle dedi sizce bu bir sorun mu doktoruma sorduğumda sadece senın açından sorun olur dedi normal doğum yapamayabılırsın dedi ...
takip edicez dedi o kadar ...
ama içim rahat değil... yarıdm edin..
:gitme:
iyiyim canım sağol bebişlerimizdemi aynı yoksa tah doğ ne zaman
bu şişlikler ne zamandır var bende başlamadı gibi acabs tansiyonunuzmu yüksek ben hap kullanıyorunm 1 haftadır tansiyon için
Evet canım 4 haftamız var işte izne. Allaha şükür ki şikayetim yok o yüzden de rahat çalışabiliyorum hala. Hatta fazla rahat hareket ediyormuşum öyle diyorlar. Merdivenleri falan koşa koşa iniyorum ordan oraya zıplıyorum hareketlerimde kısıtlama yok anlayacağın. Çatlaklarım var evet ama artık hiç umrumda değiller açıkçası gülü seven dikenine katlanıropuyorumnanaktan
sağol canım Allah a şü,kür iyiyiz
bebişler nasıl
çalışıyormusunuz ben 1 haftadır izinliyim
Evet canım 4 haftamız var işte izne. Allaha şükür ki şikayetim yok o yüzden de rahat çalışabiliyorum hala. Hatta fazla rahat hareket ediyormuşum öyle diyorlar. Merdivenleri falan koşa koşa iniyorum ordan oraya zıplıyorum hareketlerimde kısıtlama yok anlayacağın. Çatlaklarım var evet ama artık hiç umrumda değiller açıkçası gülü seven dikenine katlanıropuyorumnanaktan
corde canım benimde şişyo artık son bir haftadır elim ayağım şiişyo sabah kalkıncada şiş artık dizlerim bile şiş gibi
gunaydın kızlar
kızımın odası geldı kuruldu hawalandırıyorum sımdılık hafta sonu cıcılerını yıkayıp utuleyıp yerlestırıcem kaydirigubbakcemile2
cok tatlı oldu cok ıcıme sındı bekledıgıme degdı walla
dun gece wc ye kalktım afedersınız sonrasında hafıf pembemsı bı kan farkettım. hemen telas yapmıyım dedım vajen kısmı ıyıce sıldım ordan gelmedıgını farkettım ordan gelse devamıda olurdu en azından ızı falan kalırdı pembelıgı gelırdı ama degıl... bebısımın hareketlerıde ıyıydı sonrasında yarın kontrolum war umarım plesentamla ılgılı bı sorun degıldır bugun yatıp dınlenıcem o yuzden...
zeynep çim korkma canım belki makttandır beniimde oluyo çünkü pembe açık renk kan
ama sen dinlen güzel güzel
bebişinin odasıda hayırlı olsun canım
gunaydın kızlar
kızımın odası geldı kuruldu hawalandırıyorum sımdılık hafta sonu cıcılerını yıkayıp utuleyıp yerlestırıcem kaydirigubbakcemile2
dun gece wc ye kalktım afedersınız sonrasında hafıf pembemsı bı kan farkettım. hemen telas yapmıyım dedım vajen kısmı ıyıce sıldım ordan gelmedıgını farkettım ordan gelse devamıda olurdu en azından ızı falan kalırdı pembelıgı gelırdı ama degıl... bebısımın hareketlerıde ıyıydı sonrasında yarın kontrolum war umarım plesentamla ılgılı bı sorun degıldır bugun yatıp dınlenıcem o yuzden...
36. haftamızadan herkese kocaman bi öpücükk opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
nasılmış bakalım güzel annelerimiz ve pıtırcıkları :ecrin_bebek:
gunaydın kızlar
bende şişlik yok gibi benki son haftalarda ola ilir bendede tansiyon çıktı1 aydır var bende şişlikler.. gittikçe de artıyor.. ayaklarımın altına minder koyunca rahatlıyordum, sabaha da şiş kalmıyordu.. artık sabahları da şiş uyanıyorum.. bende tansiyon sorunu yok.. demek ki onla ilgili değil :))
ah ah.. benim belimde de kırık olduğu için tam ağır vasıta şeklindeyim.. bi de kasıkta duruyor iki haftadır benim sıpa.. iyice zorluyor beni yani..
güle güle kullannak nasip etsin Allah
akıntı incecik kırmızıysa hemoroid olabilir sen dr ara rsik alma
36. haftamızadan herkese kocaman bi öpücükk opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
fatma sen haftaları devirmişsin tahmini ne zaman doğacak
aman ecrın dıla hanım artık ıyıce buyumus masallah kız ıyıyız sen nasılsın tatlım?36. haftamızadan herkese kocaman bi öpücükk opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yok aslında ama son 1 haftadır cok afedersısn buyuk tuvalet benı zorluyodu belkıde ondandır... aman hayırlısı arkadasım ya ona razıyım walla bebısten gelmesınde...zeynepcım hemoroıd falan yok demı bende de olmustu oyle bısey sonra bı baktım hemoroıd olmusum agrısı falan yoktu ama kanıyodu afedersınızakannehir
zeynep'cim hadi gözün aydın geldi demek sonunda odanız.ipek güle güle kullansın yeni odasını beklediğine değdi içine sindiyse ne güzel.
telaş yapma oda kurulurken çok ayakta kalıp yorduysan kendini normal sayılıyor o tür pembemsi akıntı.sen yinede bugün hep dinlen yorma kendini nasıl olsa yarında dr a gideceksin dr amcamız söylerherşeyin yolunda olduğunu.
bende şişlik yok gibi benki son haftalarda ola ilir bendede tansiyon çıktı
aynen oyleydı sanırım hemoroıd bıde bu eksıktı tam oldu zaten :umursamaz:güle güle kullannak nasip etsin Allah
akıntı incecik kırmızıysa hemoroid olabilir sen dr ara rsik alma
fatma sen haftaları devirmişsin tahmini ne zaman doğacak