2010 Şubat Anneleri

günaydın herkese...
yeni bir haftaya başlıyoruz herkes için güzel geçer inşallah....
dün usg ye girdik. kızım hala makat gelişi duruyor yani tam ters. pek döneceğe benzemiyor dedi babası.
gerçi herhalükarda sezaryen olacağım için çok önemli değil ama sezaryende makat gelen bebeği çıkarmak daha zor olurmuş. kızım daha doğarken zorlayacak babasını.

gunaydın kızlar nasılsınız?denızcım sızın doktor babasımı yoksa bebısın?

Günaydın kızlar. Herkese güzel haftalar diliyorum. Görüş günü olanların gözü aydın güzel haberlerle gelin.
Benim de görüşmem 15 Ocak' ta ama ben başka doktora gitmeyi düşündüğüm için daha erken gidebilirim.

herkese günaydııınnnnn...
günaydın herkese...
yeni bir haftaya başlıyoruz herkes için güzel geçer inşallah....
dün usg ye girdik. kızım hala makat gelişi duruyor yani tam ters. pek döneceğe benzemiyor dedi babası.
gerçi herhalükarda sezaryen olacağım için çok önemli değil ama sezaryende makat gelen bebeği çıkarmak daha zor olurmuş. kızım daha doğarken zorlayacak babasını.
canım kolay geçer inşallah bu arada merak ettim eşin doktormu?

Günaydın kızlar. Herkese güzel haftalar diliyorum. Görüş günü olanların gözü aydın güzel haberlerle gelin.
Benim de görüşmem 15 Ocak' ta ama ben başka doktora gitmeyi düşündüğüm için daha erken gidebilirim.

kaydirigubbakcemile3 bende ılk zamanlar cok merak edıyodum habıre gıdıyodum baska doktorlara,sen degıstırıyomusun canım doktorunu?gunaydın bu arada bızım gorus gunumuzde 30 aralık.kızlar dogum cantamıda hazırladım bu arada cok sukur basına gecıp

kızlarr ben c.tesi doktora gittim kontrole oğluşumu gördüm gözlerini açtı ağzını oynattı çok tatlı yaa
1750 gr 40 cm olmuş iyi dedi doktorumuz iki hafta çok hastalandığım için antibiyotik içmiştim bişiy olurmu die sordum ama korkma maşallah gayet iyi dedi doktor yarın hastaneye gidicem raporumu alıcam Allah güç verirse bi 3 hafta daha çalışıp işten ayılıcam nasipse

kızlarr ben c.tesi doktora gittim kontrole oğluşumu gördüm gözlerini açtı ağzını oynattı çok tatlı yaa
1750 gr 40 cm olmuş iyi dedi doktorumuz iki hafta çok hastalandığım için antibiyotik içmiştim bişiy olurmu die sordum ama korkma maşallah gayet iyi dedi doktor yarın hastaneye gidicem raporumu alıcam Allah güç verirse bi 3 hafta daha çalışıp işten ayılıcam nasipse
hadi gözün aydın maşallah canım aman yorma kendini sık sık dinlenmeye çalış iş yerinde..

ben doktor diye biliyorum, kontrollerini eşi yapıyor sürekli, keşke benim eşimde doktorum olsaydı:))

masallah canım oglusuna resımden de sana benzıyo gıbı gordum ama saglıklı sıhhatlı olsunda kuzucuk ınsallah.Allah'ım kavustursun bızlerı onlara sag salımŞeniz

Esmacım maşallah bebişin büyümüş kocaman olmuş, rapor almaya 32 bitince gitmen lazım senin takvim 31 gösteriyor hala.

ben doktor diye biliyorum, kontrollerini eşi yapıyor sürekli, keşke benim eşimde doktorum olsaydı:))

valla hakkaten ha keske doktor olsalardı ne guzel esıne gıt kontrolunu yaptır,valla ben cok utanıyom nası yapcam dogumu dıye gercı o an onu dusunmeyecegım kesınde olsun yınede ınsan cekınıyor:kedi:

hadi gözün aydın maşallah canım aman yorma kendini sık sık dinlenmeye çalış iş yerinde..
sağol canım benim patronla konuşuştumda esma cım iki kuruş daha alıcam die kendini yorma dio ama ihtiyaçta var mecbur bi 3 hafta çalışırım

masallah canım oglusuna resımden de sana benzıyo gıbı gordum ama saglıklı sıhhatlı olsunda kuzucuk ınsallah.Allah'ım kavustursun bızlerı onlara sag salımŞeniz
ayyy banamı benzettinn kaydirigubbakcemile2 sağol teysesi
evet Rabbim kavuştursun zamanında inş.

oh ne ala valla çok iyii
rahat rahat kontrol oluyodur

kızlar ben kacıyorum kahvaltı hazırlıyım benım esımın bugun tatılı uyanır bırazdan hadı gorusuruz yıne gırmeye calı:eek:sırım

X