2010 Şubat Anneleri

srpp canım izninede çok varmış sağsalim ayrılırsın
inşallah
bende çok iiyim deyince hasta oluyprun
şikayetlerin varmı çatlak oldumu

Evet canım 4 haftamız var işte izne. Allaha şükür ki şikayetim yok o yüzden de rahat çalışabiliyorum hala. Hatta fazla rahat hareket ediyormuşum öyle diyorlar. Merdivenleri falan koşa koşa iniyorum ordan oraya zıplıyorum hareketlerimde kısıtlama yok anlayacağın. Çatlaklarım var evet ama artık hiç umrumda değiller açıkçası gülü seven dikenine katlanıropuyorumnanaktan

merhaba kızlar gunaydın iyi haftalar önceliklee...
bende 2 şuabtta izine ayrılıyorum..
ama sankı artık zorlanıyorum bugun daha ne t farkettim ayaklarım şiş:KK43:
birazda canım sıkkın ondan heralde...
bebişimin başı 2 hafta önde görünüyor doktor teyzemiz öle dedi sizce bu bir sorun mu doktoruma sorduğumda sadece senın açından sorun olur dedi normal doğum yapamayabılırsın dedi ...
takip edicez dedi o kadar ...
ama içim rahat değil... yarıdm edin..

:gitme:

nina benim arkdaşımda şubatta doğuracak onda 4 aylıkken büyük demişler kafasını başka dr gitti oda normal demiş istersen 2 bir dr görün için rahat etsin

Nina benim de bir arkadaşıma kafası büyük normal doğum yapamazsın dediler. Sezeryana aldılar ama çocuk oldukça normal doğdu. Hülyanın dediği gibi bence bir doktora daha görün.

iyiyim canım sağol bebişlerimizdemi aynı yoksa tah doğ ne zaman

bu şişlikler ne zamandır var bende başlamadı gibi acabs tansiyonunuzmu yüksek ben hap kullanıyorunm 1 haftadır tansiyon için

1 aydır var bende şişlikler.. gittikçe de artıyor.. ayaklarımın altına minder koyunca rahatlıyordum, sabaha da şiş kalmıyordu.. artık sabahları da şiş uyanıyorum.. bende tansiyon sorunu yok.. demek ki onla ilgili değil :))

Evet canım 4 haftamız var işte izne. Allaha şükür ki şikayetim yok o yüzden de rahat çalışabiliyorum hala. Hatta fazla rahat hareket ediyormuşum öyle diyorlar. Merdivenleri falan koşa koşa iniyorum ordan oraya zıplıyorum hareketlerimde kısıtlama yok anlayacağın. Çatlaklarım var evet ama artık hiç umrumda değiller açıkçası gülü seven dikenine katlanıropuyorumnanaktan

ah ah.. benim belimde de kırık olduğu için tam ağır vasıta şeklindeyim.. bi de kasıkta duruyor iki haftadır benim sıpa.. iyice zorluyor beni yani..

sağol canım Allah a şü,kür iyiyiz
bebişler nasıl
çalışıyormusunuz ben 1 haftadır izinliyim

canım bebiş iyi çok şükür bende bu hafta raporumu alıcam patronla konuştum 2 hafta çalışıp ayrılıcam yoruluyosun evinde dinlen dedi patronum zaten doğumdan sonra çalışmıcam izin uzatmama gerek yok zorlamama

maşallah canım bende çalışıcaktım ama ben biraz ağırlaştım patronla bünyen zayıf evinde dinlen dedi rahatsızlandım bronşit oldum 15 gün de anca iyileştim adam benlemi uğraşıcak

corde canım benimde şişyo artık son bir haftadır elim ayağım şiişyo sabah kalkıncada şiş artık dizlerim bile şiş gibi

gunaydın kızlar :emir_bebek:
kızımın odası geldı kuruldu hawalandırıyorum sımdılık hafta sonu cıcılerını yıkayıp utuleyıp yerlestırıcem kaydirigubbakcemile2
cok tatlı oldu cok ıcıme sındı bekledıgıme degdı walla :nazar:
dun gece wc ye kalktım afedersınız sonrasında hafıf pembemsı bı kan farkettım. hemen telas yapmıyım dedım vajen kısmı ıyıce sıldım ordan gelmedıgını farkettım ordan gelse devamıda olurdu en azından ızı falan kalırdı pembelıgı gelırdı ama degıl... bebısımın hareketlerıde ıyıydı sonrasında yarın kontrolum war umarım plesentamla ılgılı bı sorun degıldır bugun yatıp dınlenıcem o yuzden...

zeynep çim korkma canım belki makttandır beniimde oluyo çünkü pembe açık renk kan
ama sen dinlen güzel güzel
bebişinin odasıda hayırlı olsun canım

corde cım ben agrısında sızısında degılım canım ya urkutuyor benı o an cok guzel bısey ama bılmıyorum cok korkuyorum ınsallah basıma gelınce boyle yapmam

corde canım benimde şişyo artık son bir haftadır elim ayağım şiişyo sabah kalkıncada şiş artık dizlerim bile şiş gibi

seninle aynı gidiyoruz hemen hemen zaten .. benim muhtemelen 22 şubatta sezeyan olcak.. senden haber var mı??

kızımın odası geldı kuruldu hawalandırıyorum sımdılık hafta sonu cıcılerını yıkayıp utuleyıp yerlestırıcem kaydirigubbakcemile2
dun gece wc ye kalktım afedersınız sonrasında hafıf pembemsı bı kan farkettım. hemen telas yapmıyım dedım vajen kısmı ıyıce sıldım ordan gelmedıgını farkettım ordan gelse devamıda olurdu en azından ızı falan kalırdı pembelıgı gelırdı ama degıl... bebısımın hareketlerıde ıyıydı sonrasında yarın kontrolum war umarım plesentamla ılgılı bı sorun degıldır bugun yatıp dınlenıcem o yuzden...

korkma bişii olsa devamı olurdu.. neyse ki kontrol zamanın yakınmış.. ama yine de ara bi dr söyle bence

zeynep çim korkma canım belki makttandır beniimde oluyo çünkü pembe açık renk kan
ama sen dinlen güzel güzel
bebişinin odasıda hayırlı olsun canım

sagol esmakuşum banada makattan gıbı geldı cunku o taraftan gelıyodu vajenden olsa bellı ederdı aman anladım sen :)
ınsan yınede kanı gorunce panık oluo walla makat falan anlamıyosun hey allahım...
bugunde bu bahaneyle yatma moduna gectım ne fenayım kaydirigubbakcemile2

zeynepcım hemoroıd falan yok demı bende de olmustu oyle bısey sonra bı baktım hemoroıd olmusum agrısı falan yoktu ama kanıyodu afedersınızakannehir

36. haftamızadan herkese kocaman bi öpücükk opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
nasılmış bakalım güzel annelerimiz ve pıtırcıkları :ecrin_bebek: :emir_bebek:

zeynep'cim hadi gözün aydın geldi demek sonunda odanız.ipek güle güle kullansın yeni odasını beklediğine değdi içine sindiyse ne güzel.
telaş yapma oda kurulurken çok ayakta kalıp yorduysan kendini normal sayılıyor o tür pembemsi akıntı.sen yinede bugün hep dinlen yorma kendini nasıl olsa yarında dr a gideceksin dr amcamız söylerherşeyin yolunda olduğunu.

1 aydır var bende şişlikler.. gittikçe de artıyor.. ayaklarımın altına minder koyunca rahatlıyordum, sabaha da şiş kalmıyordu.. artık sabahları da şiş uyanıyorum.. bende tansiyon sorunu yok.. demek ki onla ilgili değil :))

ah ah.. benim belimde de kırık olduğu için tam ağır vasıta şeklindeyim.. bi de kasıkta duruyor iki haftadır benim sıpa.. iyice zorluyor beni yani..
bende şişlik yok gibi benki son haftalarda ola ilir bendede tansiyon çıktı

güle güle kullannak nasip etsin Allah
akıntı incecik kırmızıysa hemoroid olabilir sen dr ara rsik alma

fatma sen haftaları devirmişsin tahmini ne zaman doğacak

aman ecrın dıla hanım artık ıyıce buyumus masallah kız ıyıyız sen nasılsın tatlım?
:nazar:

zeynepcım hemoroıd falan yok demı bende de olmustu oyle bısey sonra bı baktım hemoroıd olmusum agrısı falan yoktu ama kanıyodu afedersınızakannehir
yok aslında ama son 1 haftadır cok afedersısn buyuk tuvalet benı zorluyodu belkıde ondandır... aman hayırlısı arkadasım ya ona razıyım walla bebısten gelmesınde...

zeynep'cim hadi gözün aydın geldi demek sonunda odanız.ipek güle güle kullansın yeni odasını beklediğine değdi içine sindiyse ne güzel.
telaş yapma oda kurulurken çok ayakta kalıp yorduysan kendini normal sayılıyor o tür pembemsi akıntı.sen yinede bugün hep dinlen yorma kendini nasıl olsa yarında dr a gideceksin dr amcamız söylerherşeyin yolunda olduğunu.

sorma pınarcım bekledıgıme degdı duzenleyıp resmını cekıcem gosterıcem hemen teyzoslarına Şeniz
bakalım ne dıcek yarın doktor amcamız ınsallah plesentam da bıraz yukarı cıkmıstır...

bugunde burcunun randewusu wardı naptı acaba???

fatoş'cum gün sayıyoruz işte evde ne yapalım.sen nasılsın, ablan nasıl oldu.

karnım şu an eyikbüyük dayadı kendini çok komik oluyo bi iniyo bi çıkıyo karnım.biraz başım ağrıyor bugün nedense halbuki gece uykumuda güzel almıştım.havadan sanırım insanın içine işliyor kasvetli.

bende şişlik yok gibi benki son haftalarda ola ilir bendede tansiyon çıktı

güle güle kullannak nasip etsin Allah
akıntı incecik kırmızıysa hemoroid olabilir sen dr ara rsik alma

fatma sen haftaları devirmişsin tahmini ne zaman doğacak
aynen oyleydı sanırım hemoroıd bıde bu eksıktı tam oldu zaten :umursamaz:

X