günaydın herkese...
yeni bir haftaya başlıyoruz herkes için güzel geçer inşallah....
dün usg ye girdik. kızım hala makat gelişi duruyor yani tam ters. pek döneceğe benzemiyor dedi babası.
gerçi herhalükarda sezaryen olacağım için çok önemli değil ama sezaryende makat gelen bebeği çıkarmak daha zor olurmuş. kızım daha doğarken zorlayacak babasını.
canım kolay geçer inşallah bu arada merak ettim eşin doktormu?günaydın herkese...
yeni bir haftaya başlıyoruz herkes için güzel geçer inşallah....
dün usg ye girdik. kızım hala makat gelişi duruyor yani tam ters. pek döneceğe benzemiyor dedi babası.
gerçi herhalükarda sezaryen olacağım için çok önemli değil ama sezaryende makat gelen bebeği çıkarmak daha zor olurmuş. kızım daha doğarken zorlayacak babasını.
Günaydın kızlar. Herkese güzel haftalar diliyorum. Görüş günü olanların gözü aydın güzel haberlerle gelin.
Benim de görüşmem 15 Ocak' ta ama ben başka doktora gitmeyi düşündüğüm için daha erken gidebilirim.
herkese günaydııınnnnn...
canım kolay geçer inşallah bu arada merak ettim eşin doktormu?
hadi gözün aydın maşallah canım aman yorma kendini sık sık dinlenmeye çalış iş yerinde..kızlarr ben c.tesi doktora gittim kontrole oğluşumu gördüm gözlerini açtı ağzını oynattı çok tatlı yaa
1750 gr 40 cm olmuş iyi dedi doktorumuz iki hafta çok hastalandığım için antibiyotik içmiştim bişiy olurmu die sordum ama korkma maşallah gayet iyi dedi doktor yarın hastaneye gidicem raporumu alıcam Allah güç verirse bi 3 hafta daha çalışıp işten ayılıcam nasipse
kızlarr ben c.tesi doktora gittim kontrole oğluşumu gördüm gözlerini açtı ağzını oynattı çok tatlı yaa
1750 gr 40 cm olmuş iyi dedi doktorumuz iki hafta çok hastalandığım için antibiyotik içmiştim bişiy olurmu die sordum ama korkma maşallah gayet iyi dedi doktor yarın hastaneye gidicem raporumu alıcam Allah güç verirse bi 3 hafta daha çalışıp işten ayılıcam nasipse
ben doktor diye biliyorum, kontrollerini eşi yapıyor sürekli, keşke benim eşimde doktorum olsaydı:))
sağol canım benim patronla konuşuştumda esma cım iki kuruş daha alıcam die kendini yorma dio ama ihtiyaçta var mecbur bi 3 hafta çalışırımhadi gözün aydın maşallah canım aman yorma kendini sık sık dinlenmeye çalış iş yerinde..
ayyy banamı benzettinn kaydirigubbakcemile2 sağol teysesimasallah canım oglusuna resımden de sana benzıyo gıbı gordum ama saglıklı sıhhatlı olsunda kuzucuk ınsallah.Allah'ım kavustursun bızlerı onlara sag salımŞeniz
ben doktor diye biliyorum, kontrollerini eşi yapıyor sürekli, keşke benim eşimde doktorum olsaydı:))
Gnaydın kızlar... Herkes iyidir umarım...
Esmacım maşallah bebişine...
Esmacım maşallah bebişin büyümüş kocaman olmuş, rapor almaya 32 bitince gitmen lazım senin takvim 31 gösteriyor hala.
Gnaydın kızlar... Herkes iyidir umarım...
Esmacım maşallah bebişine...
gunaydın ınsallah ıyıyız sen nasılsın? bu arada ben dogum cantamı hazırladım gaza geldım aksamda kaydirigubbakcemile3
sağol cnm
iyiyiz sen nasılsın
ohh ohh iyi etmişin canım Allah inş. hayırlı doğum nasip etsin
gunaydın ınsallah ıyıyız sen nasılsın? bu arada ben dogum cantamı hazırladım gaza geldım aksamda kaydirigubbakcemile3
sağol cnm
iyiyiz sen nasılsın