2010 Şubat Anneleri

evet ya oraya bende baktım bugun yarın bugun yarın hep ertelıyorum hazırlamam lazım ama bıde doguruyomusum bugun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Allah korusun kız...

slmm kizlarr! ya bu arada bebsinize biberon aldiniz mi? plastik mi yoksa camm mi? birde yalanci meme silikonmu daha iyi yoksa plastik olan mi?

Canım ben Dr. Browns doğal akış biberonu aldım üç tane

Ayy j-hayırlı doğumlar inşalah
hosbuldukk cigerimmm :ecrin_bebek: :hulya: ay biran önce hazirliklara baslanmali valla! gerci ben cantami hazirladim kafama göre ama kac tulum felan koyacagimi bilmiyorum!

ben bir hastane çıkışı ve bir tulum bir alt üst yakım koydum canım

bende 2 tane hastane cikisi koydum! burda sadece bebek artik eve cikacagi zaman kiyafetlerini veriyorsun doktorlara! yoksa yasak vermen! onlar herseyini kendileri giydiriyorlar!

Ne zor işmiş bu çanta işi valla bir türlü karar veremedim ne koyayım. Onu mu bunu mu o yeter mi bu ince mi o kalın mı derken bugün de kararsızlıktan hazırlayamadım valladelikafadulden

iyigeceler kızlar
hafta sonu annemdeydim giremedim
herşey yolunda demi doğuran falan yok :ecrin_bebek:

slmm kizlarr! ya bu arada bebsinize biberon aldiniz mi? plastik mi yoksa camm mi? birde yalanci meme silikonmu daha iyi yoksa plastik olan mi?

Ben Avent yenidoğan akışlı emzik 125 ml 1 tane aldım canım. Anne göğsüne en yakın olan demiş doktoru geçen hafta doğum yapan arkadaşıma. Aman inşallah ihtiyaç olmasın diyorum yine dekaydirigubbakcemile3

Kızlar çantanızı hazırladınız mı

Çantam hazır yatak odada kapının dibinde de içinde biraz eksiklerim var.Bir tane pijama takımım var hastane için bir de gecelik alayım diyorum.Ama kızıma ayrı çanta yapıyorum onun da eksikleri var daha.

günaydın herkeseeeee.... iyi bir hafta diliyorum....

Bizim bugün görüş günümüz kaydirigubbakcemile2

günaydın fıstık anneler güzel bir gün diliyorum hepinize, bebişlerini görecek arkadaşların gözü aydın ben kuzumla seneye görüşücem 2 ocakta :ecrin_bebek:

Bende seneye görüşücem canım 15 ocakta:)) daha çoooook var yani, aslında doktor gelebilirsen 2 haftadan gel dedi ama anormal bir durum olmazsa gitmeyi düşünmüyorum. Olmaz inş.

günaydın herkese...
yeni bir haftaya başlıyoruz herkes için güzel geçer inşallah....
dün usg ye girdik. kızım hala makat gelişi duruyor yani tam ters. pek döneceğe benzemiyor dedi babası.
gerçi herhalükarda sezaryen olacağım için çok önemli değil ama sezaryende makat gelen bebeği çıkarmak daha zor olurmuş. kızım daha doğarken zorlayacak babasını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…