Kızlar ben kızıma iki tane yün yastık doldurdum büyüyünvce yatsın diye...Hastane çantamızı kontrol ettik ve eksiklerimizi tamamladık. Tülünü yıkadık ütüledik. bi tek avizesi takılacak...ama oda hala kokuyo. Eskisi gibi yoğun değil ama yine de cam hep açık..
Canım yün battaniye aldı annem. Evim de kaloriferli. Uyku setinin elyaf yorganı da var. İhtiyaç olmaz diye düşündüm.
Canım bizim bebeklikten kalma yün yorganlar taş gibi duruyo baktım olmadı onları isterim annemden. Ama gerek olacağını sanmıyorum.Yalnız benim uyku setiyle birlikte iki nevresim takımım vvar. Yeter mi acaba
benim annemde pamuk yaptırdı yastıklarıda pamuk uyku seti almadık park yatak olduğu için nevresim takımı aldık
benimkine uymuyo canım uyku setinin yan korumaları var ben onları napcam boşuna 200 lira verilmesin dedim park yatak uyku setleri var onlarıda beğenmedim çok pasitti çeşitte yoktuzehcım ya park yataklarada kullanılabılıyomus o uyku setlerı benımkıde park yatak
benimkine uymuyo canım uyku setinin yan korumaları var ben onları napcam boşuna 200 lira verilmesin dedim park yatak uyku setleri var onlarıda beğenmedim çok pasitti çeşitte yoktu
ay eveeet öle yanılgılar bende duydum bide erkek oluyomuş bütün karizma yerlerde valla bu kıyafetlerle kaydirigubbakcemile3 zaten giydirmemde dediğin gibi masraf ettik o kadar.
bende renkliye hiç girmedim doktorum gir demedi bende istemedim. bakalım misafirimiz yeterki gelsin napalım artık... sağlıkla gelsin ...
aynen yaa artık gelsin diyorum yanımda olsun sonrada diyom acaba şuan dahamı yakınızevet zehcım ya saglıklı olsunlar da hıc onemlı degıl Rabbım bızlere bagıslasın mınıklerımızı,valla ocak annelerı teker teker dogurdukca bende cok heveslenıyorum bıran evel gelse o gun dıye:asigim:
aynen yaa artık gelsin diyorum yanımda olsun sonrada diyom acaba şuan dahamı yakınız