2010 Şubat Anneleri

Ay kzılar ben de öyle heyecanlanıyorum valla. Günümüz gelsin de doğuralım artık...

beklemek cok zor ve cok sıkıcı ınsallah hemen gecer gunler,ben artık gun gecırmekten cıktım hafta gecsın dıye cabalıyorum kaydirigubbakcemile3

canım saat 2 den önce uyuyamıyorum ama benimki hamilelikle ilgili değil pek benim yapımla ilgili bi türlü alışamadaım ömrüm boyunca şöyle erken yatıp erken kalkmaya 2 gibi uyuyup 12 de uyanıyorum:kedi: daha erken yatıncada erken kalkıncada bi garip oluyorum uykumu tam alamamış gibi oluyorum
yatakta dönmek işi sırnaşık şey resmen komediye döndü artık çünkü dönebilmek için artık tamamen ayağa kalkıyorum sonra öbür tarafa dönüp uykuma devam ediyorum:roflol:

Aynen ya.Ben de neredeyse ayağa kalkıyorum.Eşim nereye diyor.Ben de sağa dönüyorum bişey yok diyorum.

slmm kizlarr! ya bu arada bebsinize biberon aldiniz mi? plastik mi yoksa camm mi? birde yalanci meme silikonmu daha iyi yoksa plastik olan mi?

Selam kızlarr nasılsınızzz
şu çanta olayı aslında gerekli ama ben nasipse doğum için ocağın 15inde kendi memleketime gidiyorum..
orda sezeryan olcam inşallah hayırlısıyla. normal doğumdan korkuyorum da biraz, söylemişmiydim

:kedi:

slmm kizlarr! ya bu arada bebsinize biberon aldiniz mi? plastik mi yoksa camm mi? birde yalanci meme silikonmu daha iyi yoksa plastik olan mi?

ben dun esıme dedım bıberon konusunu bıberonu cam almayı dusunuyorum,emzıkte sılıkon olur buyuk ıhtımal.bu arada hos geldın canım kaydirigubbakcemile3

Selam kızlarr nasılsınızzz
şu çanta olayı aslında gerekli ama ben nasipse doğum için ocağın 15inde kendi memleketime gidiyorum..
orda sezeryan olcam inşallah hayırlısıyla. normal doğumdan korkuyorum da biraz, söylemişmiydim

:kedi:

kahvecım ya aynı durumdan bende muzdarıbım ama esım bana cok kızıyo sezeryan ıstedıgım ıcın mafoldumben

ben dun esıme dedım bıberon konusunu bıberonu cam almayı dusunuyorum,emzıkte sılıkon olur buyuk ıhtımal.bu arada hos geldın canım kaydirigubbakcemile3

hosbuldukk cigerimmm :ecrin_bebek: :hulya: ay biran önce hazirliklara baslanmali valla! gerci ben cantami hazirladim kafama göre ama kac tulum felan koyacagimi bilmiyorum!

valla anacim bende korkuyorum ama eskisi gibi degilim artik! kendime bi yanddan gaz veriyorum " bunu herkes yapabilmisse sende yaparsin duygu diyorum " ama ben bile inanamiyorum!:1ninca:

X