2010 Şubat Anneleri

ınşaallah canım ya ama en önemlisi bebeğimin sağlıklı olması, 2 ay önceki düşüğümde hiç bulantım olmamıştı ve sonucu kötüydü, şimdi bulantıya razıyım açıkçası.

DENıZKIZIL mrb canım...rica etsem eşine sorarmısın ağrı kesici olarak ne kullanabiliriz...yani onlar dr olarak hangi ağrı kesiciyi veriyolar?

selam kızlar bende dün dr.a gittim meleğimi görmek için ama malesef göremedik kese var ama içi boş olabilir dedi dr.yada geç dölleniş küçük olduğu için göremiyoruz dedi çarşamba yine gideceğim eğer yine görünmezse kürtaj dedi dr. çok üzgünüm dua edin bebeğim orada olsun....

FATMA,ESRA,MERVE... çok memnun oldum kızlar...
Bilmeyeneler için...bende GÜLŞAH

Herkese Günaydın (neredeyse öğle oldu ama neyse) herkes kendini tanıtmış bnim adım da Fatma, tanıştığımıza menmun oldum

bugün herkes iyidir umarım, hepinize bulantısz, ağrısız neşeli bür gün dilerim, hepinizi öpüyorum Şeniz Şeniz

selam kızlar bende dün dr.a gittim meleğimi görmek için ama malesef göremedik kese var ama içi boş olabilir dedi dr.yada geç dölleniş küçük olduğu için göremiyoruz dedi çarşamba yine gideceğim eğer yine görünmezse kürtaj dedi dr. çok üzgünüm dua edin bebeğim orada olsun....

canım kötü düşünme hemen belki dediği gibi geç döllenmedir bu tür vakalarla çok karşılaşıyoruz...inş bi sonraki muayenende görüceksin bebeğini:1hug:

Ebruli iyi düşün iyi olsun cnm, moralini yüksek tut, inşallah meleğin 9 ay boyunca göbişinde, ondan sonrada kucağında olur, dualarım sizlerle

Herkese Günaydın (neredeyse öğle oldu ama neyse) herkes kendini tanıtmış bnim adım da Fatma, tanıştığımıza menmun oldum

bugün herkes iyidir umarım, hepinize bulantısz, ağrısız neşeli bür gün dilerim, hepinizi öpüyorum Şeniz Şeniz

canımm hoşgeldin memnun oldum...fatmamız iki oldu:lepi: ben bugün rahatım çok şükür bulantım olmadı sende ne var ne yok

Ebruli iyi düşün iyi olsun cnm, moralini yüksek tut, inşallah meleğin 9 ay boyunca göbişinde, ondan sonrada kucağında olur, dualarım sizlerle

inşallah canım ama dünden beri kendime engel olamıyorum çok kötü bir duygu ne olur gitmesin bebeğim çok zor dayanmak allahım kimseye göstermesin çarşamba gelmek bilmez şimdi.........:Saruboceq:senağlama

canım kötü düşünme hemen belki dediği gibi geç döllenmedir bu tür vakalarla çok karşılaşıyoruz...inş bi sonraki muayenende görüceksin bebeğini:1hug:

umarım öyle olur eşimde dr.kese yi büyütünce bir beyazlık göründü dr. da gördü diyor of inşallah bebeğim oradadır

gülşah cnm sizlerin tersine bu sefer benim bulantılar başlıyor galiba, ara ar yokluyor ama şimdilik çok rahatsız edici değil şükür, raporumun son günleri yaa iyice dinlenmeye çalışıyorum işyerindeki maratona hazır olabilmek için, şükür lekelenmelerim de kesildi

ebruli cnm, ama moralini bu kadar bozma doktor kesin konuşmamış ki, benim doktorum da 5+1 de gittiğimde kese boş kalp atışını duymadan bişey diyemem demişti, ama ben inanıyorum ki bebişim büyüyecek ve ayın 29 nda kontrole gittiğimizde minik pıt pıtları duyacağım belki minicik bir nokta kadar da olsa bebişimi göreceğim inşallah, seninde geç döllenme olmuş olabilir, beslenmene herşeyine dikkat et olmazsa başka bir doktora da görünmeden hemen karar verme

Kötü düşünme Ebrucum, inşallah bebişin seninle olacak, bugün cuma dua edelim birbirimize, Allah yardımcın olsun ve bebeğini göbüşüne kondursun inş.

Bende Fatma memnun oldum... Dileklerine katılıyorum aynen...

gülşah cnm sizlerin tersine bu sefer benim bulantılar başlıyor galiba, ara ar yokluyor ama şimdilik çok rahatsız edici değil şükür, raporumun son günleri yaa iyice dinlenmeye çalışıyorum işyerindeki maratona hazır olabilmek için, şükür lekelenmelerim de kesildi

inş şiddetlenmez canım...lekelenmenin kesilmesine sevindim dikkat et kendine enerji topla işe başlıcakmışsın bak...ay ben evde oturmak istiyorum galiba yaa işyerinde çok rahatsızım sürekli ayaklarımı uzatmak uyumak istiyorum mafoldumben

ebruli_59... cnmm moralini bozma hemen.. doktor dakesin konuşmamış.. zaten kesin konuşmak için erken bence.. inş. bi dahaki gidişinizde bebeğini görüceksin..rabbim inş. meleğini göbeğine kondurmuştur ve orda seniledir.. :Saruboceq: inan buna.. nasıl düşünürsen öyle olur cnmm..

kızlarr cumanız mübarek olsun.. bugün cuma saatinde sizlerle bebişleriniz için dua edicem.. tabi endim ve benim gibiler için de .. allahım size sağlıklı bebeklerinizi kucağınızaalmayı nasp etsin.. bana ve tüm isteyenlere de bekletmeden göndersin meleklerimizi :Saruboceq:

kızlar ii geceler ben bugun dr. gitmiştim yaaaaa çok güzel haberlerle döndüm çok şükür.. meleğimi gördüm kalp atışını duydum, başını ayaklarını gördüm çok güzel bir duyguymuş kızlar gün boyu ağladımnerdeyse aklıma geldıkçe gülüyorum gören deli zanneder:)) üstten baktı dr. herbişeyime karaciğer böbrek çok memnun kaldım ankralı arkadaşlar varsa hrs hastanesini önerebilirim ... yerleşimi çok güzel dedi haftasıyla uyumlu çıktı servikslere bile baktı düşük tehlıkesi varmı dıye ALLAH şükür serviks kapalı çıktı .... çok mutluyum çokkkk :nazar: :nazar:

ooo bu süper bişey.. maşallah meleğine de sana da annesi..
ağlarsın tabi :) büyük aşk başladı :)

günaydın herkese, bugün yine erkenciyiz biz. hala sabahları uyuyamıyorum. erkenden kalktık kahvaltımızı yaptık bebeğimle. ilaçlarımızı da içtik.şubat annesi teyzelerimiz gelene kadar bekleyelim bakalım...

vay anasını yahu.. bu vakitte nasıl kalktın - nasıl kahvaltı yaptın - nasıl oturdun bilgisayar başına... pes :)

günaydın kızlarrr..

fifa,yalel cnlarım akşam tam resim eklemeyle ilgili msj yazarken net gitti.. muhabbette yarıda kaldı üzgünüm...

aynen, bizde de internet gitti birden... sayfalar açılmaz oldu... bekledim gelmedi. ben de kapadım sonunda gece.. bi hoşçakalın bile diyemedim diye de içim içimi yedi.

pozitif düşün ebruli, aman diyim.. daima pozitif.
moralini bozma sakın.. doktorun kesin kesin bişey dememiş çok şükür. kendine dikkat et, iyi bak ikinize de.. sen varmış gibi davran, meleğin seninleyse kocaman oluversin çarşambaya kadar :) inşallah göbüşündedir bebişin.. dualarımız sizinle.

kızlarr cumanız mübarek olsun.. bugün cuma saatinde sizlerle bebişleriniz için dua edicem.. tabi endim ve benim gibiler için de .. allahım size sağlıklı bebeklerinizi kucağınızaalmayı nasp etsin.. bana ve tüm isteyenlere de bekletmeden göndersin meleklerimizi :Saruboceq:

ay ben de birkaç haftadır cuma vakti yasinim okuyamıyorum..
abdestiömi tutamıyorum ya ben... ne olcak bu halim benim..
sürekli tuvalete gitmem lazım oluyor..
şimdi midem de bulanıyor... çıktı çıkacak diye ödümkopuyor. zaten zorla yiyorum sabahları.. bir de çıkarlarsa çok üzülürüm.

valla, nolur oturup okuyabilecek vaziyetteki arkadaşlar... nolur bizim için de okur musunuz?

Ey alemlerin Rabbi olan Yüce Allahım ...

Ey kainatın bir tek yaratıcısı olan yüca Rabbim...

Ey yaradılmışların bir tek yaradanı...

Ey kimsesizlerin kimsesizlerin kimsesizi

Ey bütün güzel isimleri kendinde bulunan şanı Yüce Allahım sonsuz şükürler ve sonsuz hamd sanadır...
Rabbim her türlü sıkıntı ve musibetten sana sığınırız...
Sen herşey, hakkıyla bilen ve duyansın...
Sana açılan ellerimizi kapından boş çevirme Rabbim ...
HZ.MUHAMMES MUSTAFA(s.a.v)Yüzü suyu hürmetine ve silsileyi aliyyenin yüzü suyu hürmetine bu mübarek insanları araya vesile kılarak sadece senden diliyorum ve sadece senden istiyoruzz Ya Rabbim..Sen herşeye kadir olansın.Allahım bütün evlat hasreti çeken dostlara yardım eyle...OL EMRİNİ BİZLEREDE SUN ..

Rabbim senden başka gidecek yerimiz sendne başka sığınacak kimsemiz yoktur rabbim..
Senden geldik dönüşümüzde sanadır ya rabbi...
Bizim dualarımız katında eksiksiz ve noksansız bir şekilde kabul buyur ya rabbi...

O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede;Halim,selim,alim,hayalı,imanlı,edepli,ta kvalı,sana kul,habibine ümmet,üstadlarımıza talebe,islama ve kuraba hizmet eden,senin yolunda eli yüzü gönlü nurlu,çalışkan,her konuda başarılı ve becerikli hak yolda,hep hayır yolda olan her şeyiyle rızanı kazanan,her yönü ile hayırlarla dopdolu olan Evlatlar basib eyle.
AMİN AMİN AMİN BİNLERLE AMİN İNŞALLAH
Allah hepimizin yar ve yardımıcısı olsun ...

5+2 günlük hamileyim.şubat 17 annesi olucam allah nasip ederse.forma ilk giriş yapan anneyim her halde.başka kimse yokmu.hamilelik nasıl geçiyor kimse yokmuuuuu:eek:

gülşahcım ne güzel dua öyle ellerine sağlık...
kuru hoşgeldın aramıza bizler varız.. hamilelik ii biraz şikayetlerımz var ama artık olacak o kadar :) senın nasıl geçiyor?

Ey alemlerin Rabbi olan Yüce Allahım ...

Ey kainatın bir tek yaratıcısı olan yüca Rabbim...

Ey yaradılmışların bir tek yaradanı...

Ey kimsesizlerin kimsesizlerin kimsesizi

Ey bütün güzel isimleri kendinde bulunan şanı Yüce Allahım sonsuz şükürler ve sonsuz hamd sanadır...
Rabbim her türlü sıkıntı ve musibetten sana sığınırız...
Sen herşey, hakkıyla bilen ve duyansın...
Sana açılan ellerimizi kapından boş çevirme Rabbim ...
HZ.MUHAMMES MUSTAFA(s.a.v)Yüzü suyu hürmetine ve silsileyi aliyyenin yüzü suyu hürmetine bu mübarek insanları araya vesile kılarak sadece senden diliyorum ve sadece senden istiyoruzz Ya Rabbim..Sen herşeye kadir olansın.Allahım bütün evlat hasreti çeken dostlara yardım eyle...OL EMRİNİ BİZLEREDE SUN ..

Rabbim senden başka gidecek yerimiz sendne başka sığınacak kimsemiz yoktur rabbim..
Senden geldik dönüşümüzde sanadır ya rabbi...
Bizim dualarımız katında eksiksiz ve noksansız bir şekilde kabul buyur ya rabbi...

O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede;Halim,selim,alim,hayalı,imanlı,edepli,ta kvalı,sana kul,habibine ümmet,üstadlarımıza talebe,islama ve kuraba hizmet eden,senin yolunda eli yüzü gönlü nurlu,çalışkan,her konuda başarılı ve becerikli hak yolda,hep hayır yolda olan her şeyiyle rızanı kazanan,her yönü ile hayırlarla dopdolu olan Evlatlar basib eyle.
AMİN AMİN AMİN BİNLERLE AMİN İNŞALLAH
Allah hepimizin yar ve yardımıcısı olsun ...

canım eline sağlık.. gönlüne sağlık..

AMİİNNNNN AMİN AMİN AMİN BİNLERLE AMİN İNŞALLAH

5+2 günlük hamileyim.şubat 17 annesi olucam allah nasip ederse.forma ilk giriş yapan anneyim her halde.başka kimse yokmu.hamilelik nasıl geçiyor kimse yokmuuuuu:eek:

Hoşgeldin Kuru, hayırlı olsun... hmm ne zaman ilk giriş yapmıştın canım?
bizler buradayız.. hamilelik iyi geçiyor hamdolsun, allah bozmasın...

X