- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
FATMA,ESRA,MERVE... çok memnun oldum kızlar...
Bilmeyeneler için...bende GÜLŞAH
selam kızlar bende dün dr.a gittim meleğimi görmek için ama malesef göremedik kese var ama içi boş olabilir dedi dr.yada geç dölleniş küçük olduğu için göremiyoruz dedi çarşamba yine gideceğim eğer yine görünmezse kürtaj dedi dr. çok üzgünüm dua edin bebeğim orada olsun....
Herkese Günaydın (neredeyse öğle oldu ama neyse) herkes kendini tanıtmış bnim adım da Fatma, tanıştığımıza menmun oldum
bugün herkes iyidir umarım, hepinize bulantısz, ağrısız neşeli bür gün dilerim, hepinizi öpüyorum Şeniz Şeniz
Ebruli iyi düşün iyi olsun cnm, moralini yüksek tut, inşallah meleğin 9 ay boyunca göbişinde, ondan sonrada kucağında olur, dualarım sizlerle
canım kötü düşünme hemen belki dediği gibi geç döllenmedir bu tür vakalarla çok karşılaşıyoruz...inş bi sonraki muayenende görüceksin bebeğini:1hug:
selam kızlar bende dün dr.a gittim meleğimi görmek için ama malesef göremedik kese var ama içi boş olabilir dedi dr.yada geç dölleniş küçük olduğu için göremiyoruz dedi çarşamba yine gideceğim eğer yine görünmezse kürtaj dedi dr. çok üzgünüm dua edin bebeğim orada olsun....
Herkese Günaydın (neredeyse öğle oldu ama neyse) herkes kendini tanıtmış bnim adım da Fatma, tanıştığımıza menmun oldum
bugün herkes iyidir umarım, hepinize bulantısz, ağrısız neşeli bür gün dilerim, hepinizi öpüyorum Şeniz Şeniz
gülşah cnm sizlerin tersine bu sefer benim bulantılar başlıyor galiba, ara ar yokluyor ama şimdilik çok rahatsız edici değil şükür, raporumun son günleri yaa iyice dinlenmeye çalışıyorum işyerindeki maratona hazır olabilmek için, şükür lekelenmelerim de kesildi
kızlar ii geceler ben bugun dr. gitmiştim yaaaaa çok güzel haberlerle döndüm çok şükür.. meleğimi gördüm kalp atışını duydum, başını ayaklarını gördüm çok güzel bir duyguymuş kızlar gün boyu ağladımnerdeyse aklıma geldıkçe gülüyorum gören deli zanneder:)) üstten baktı dr. herbişeyime karaciğer böbrek çok memnun kaldım ankralı arkadaşlar varsa hrs hastanesini önerebilirim ... yerleşimi çok güzel dedi haftasıyla uyumlu çıktı servikslere bile baktı düşük tehlıkesi varmı dıye ALLAH şükür serviks kapalı çıktı .... çok mutluyum çokkkk
günaydın herkese, bugün yine erkenciyiz biz. hala sabahları uyuyamıyorum. erkenden kalktık kahvaltımızı yaptık bebeğimle. ilaçlarımızı da içtik.şubat annesi teyzelerimiz gelene kadar bekleyelim bakalım...
günaydın kızlarrr..
fifa,yalel cnlarım akşam tam resim eklemeyle ilgili msj yazarken net gitti.. muhabbette yarıda kaldı üzgünüm...
kızlarr cumanız mübarek olsun.. bugün cuma saatinde sizlerle bebişleriniz için dua edicem.. tabi endim ve benim gibiler için de .. allahım size sağlıklı bebeklerinizi kucağınızaalmayı nasp etsin.. bana ve tüm isteyenlere de bekletmeden göndersin meleklerimizi :Saruboceq:
Ey alemlerin Rabbi olan Yüce Allahım ...
Ey kainatın bir tek yaratıcısı olan yüca Rabbim...
Ey yaradılmışların bir tek yaradanı...
Ey kimsesizlerin kimsesizlerin kimsesizi
Ey bütün güzel isimleri kendinde bulunan şanı Yüce Allahım sonsuz şükürler ve sonsuz hamd sanadır...
Rabbim her türlü sıkıntı ve musibetten sana sığınırız...
Sen herşey, hakkıyla bilen ve duyansın...
Sana açılan ellerimizi kapından boş çevirme Rabbim ...
HZ.MUHAMMES MUSTAFA(s.a.v)Yüzü suyu hürmetine ve silsileyi aliyyenin yüzü suyu hürmetine bu mübarek insanları araya vesile kılarak sadece senden diliyorum ve sadece senden istiyoruzz Ya Rabbim..Sen herşeye kadir olansın.Allahım bütün evlat hasreti çeken dostlara yardım eyle...OL EMRİNİ BİZLEREDE SUN ..
Rabbim senden başka gidecek yerimiz sendne başka sığınacak kimsemiz yoktur rabbim..
Senden geldik dönüşümüzde sanadır ya rabbi...
Bizim dualarımız katında eksiksiz ve noksansız bir şekilde kabul buyur ya rabbi...
O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede;Halim,selim,alim,hayalı,imanlı,edepli,ta kvalı,sana kul,habibine ümmet,üstadlarımıza talebe,islama ve kuraba hizmet eden,senin yolunda eli yüzü gönlü nurlu,çalışkan,her konuda başarılı ve becerikli hak yolda,hep hayır yolda olan her şeyiyle rızanı kazanan,her yönü ile hayırlarla dopdolu olan Evlatlar basib eyle.
AMİN AMİN AMİN BİNLERLE AMİN İNŞALLAH
Allah hepimizin yar ve yardımıcısı olsun ...
5+2 günlük hamileyim.şubat 17 annesi olucam allah nasip ederse.forma ilk giriş yapan anneyim her halde.başka kimse yokmu.hamilelik nasıl geçiyor kimse yokmuuuuu