2010 Şubat Anneleri

kızlar emedur'u hamileler kullanabiliyo mu biliyomusunuz?

Kullanma bence sakıncalı olabilir.

FATIMA38 kan değerlerim normal çıktı bi problem yokmuş... ismim GÜLŞAH

Sevindim Gülşah, ayrıca memnun oldum. Benim kanımda iyi çıktı.

fatima canım o yüzden bende dikkat etmeye çalışıyorum yüz üstü yatmamaya

bu arada herkes yeni evli Allah mutluluğunuzu daim etsin inş.
benimde 7temmuzda 2sene olucak inşallah

Ben eski evliyim ama sekiz yıl biticek agustostazemuszemus

Bulantı-Kusma için kullanılan ilaçlar

Gebelerin %80ninde bulantı-kusma yakınmaları görülür ve bunların önemli bir bölümünde ilaç kullanımına gereksinim duyulur. Bulantı-kusma tedavisinde kullanılan H1-reseptör blokörleri, fenotiyazinler, metokoloropamid ve ondensatron gibi ilaçların çoğu B veya C grubundadır ve bu nedenle gebelik sırasında kullanımı bebek için önemli bir risk oluşturmamaktadır. Dramamine, Postadoxin ve Emedur gibi ilaçlar rahatlıkla kullanılabilmektedir. Metpamid ve Zofran gibi ilaçlar konusunda daha az veri olmakla birlikte B grubunda incelenmekte ve kullanınımında önemli bir sakınca bulunmamaktadır.

bi kaç tane daha bu tarz yazı okudum kızlar içim rahatladı.. doktorun zaten öyle bi hata yapacağını düşünmüyorum..

sagolun sat.tarihime göre 6 haftalık olması gerekiyordu ama geç gebelik olmuş yanı 5 haftalık şuan

bu arada bende 30 agustısta 7 seneyi bitirecegim evliligimde.3 yaşında da bir kızım var bu ikinci sevincimiz

07papatya gözün aydın canım allah mutluluklarımızı daim etsin hayatım inşallah..

sıcaktan uyumuş kalmışım kızlar ne kaynattınız bakim ben yokken
voles emeduru daha önce araştırmıştım, hamilelerin rahatça kullandığını duymuştum, bence kullanabilirsin doktorun zararı olabilecek şeyi vereceğini sanmam

kızlar bişey soracağım hamiş listemizi yaren ekledikçe sadec burada mı görüyoruz yoksa bakabileceğimiz başka bir yer var nı

papatya ne mutlu sana cnm

sagolun kızlar .ya bu arada benim bulantılar henüz başlamadı doktor başlarsa bir hafta sonra başlar.başlamazsa rahatsın demek dedi.ben kızımda 4.hafta başladı 16.haftaya kadar sürdü ama ne sürme hayat eziyet olmuştu sürekli hastanedeydim.tekrar yaşayacagım diye korkuyorum

selam hanımlar, valla geldim ancak işte... ortalığı toparladım, azıcık uyudum... yemek yapmam lazım-canım istemedi.
ben de sizin yanınıza geliyim dedim.
ama geçmişi çok çok okuyamadım.

nasıl herkes?

amin kızlar allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah...

amiinn...
biz de 7 aylık evliyiz.
bu hafta 8. haftamın içindeyim... 7+3 olduk teyzeleri :)

KIZLAR BEN de 4 haftalıkım :)))
20 şubat doğum görünüyoooo

hoşgeldin akpak, allah tamamına erdirsin inşallah canım.

arkadaşlar ya birşey sorucam size..
benim göğüslerim çok irileşti ve çok sertleşti. sizin de öyle mi
resmen canım yanıyo ya dokununca...

aynen denizkızıl, göğüslerim zaten daha adetim gecikmeden şişmeye başlamıştı.. acıyla karışık sancımalarım oluyor. irileşti epeyce benimkiler de..
sütyen alıcam bu haftasonu inşallah.
doktorum 8. haftayı geçir, hemen al özel bir sütyen dedi. 8. haftanın sonunda büyüme duracakmış bir süre. sonra 5. ydan itibaren yine ağrılı büyüme başlayacakmış.

ben normalde de gece yatarken çıkartırdım ama şimdi gündüz de hiç tahammül edemiyorum. cendereye sokmuşlar gibi hissediyorum. tabii küçük geliyor artık çamaşırlar.

ben evin içinde gündüz de takmıyorum... gece zaten takmıyorum.
ama bu pek iyi değil, sarkıcaz.. benden söylemesi...

ben de hep yüzüstü uyumaya alışmışım çocukluğumdan beri.. meleğimin üstüne yatmıyım diye, zorla sırtüstü yatıyorum.. ama kasık ağrısı sebebiyle gecede birkaç kere uyanıyorum ben.

ben başladım :)
ama bilgisayarda yazıyorum ben..
bitince ciltletirim diye düşündüm.

Hatta size, ilk başını okutabilirim...

SAT : 27 Nisan 2009
Seni ilk hissettiğim gün : 14 mayıs 2009 - anneannenlerin evinde, salonda anneannenle dedikodu yaparken  çok şiddetli kasmıştın karnımı, kasıklarım çekildi birden, aniden rahmime indiğini fark ettim. Bu inanılmazdı meleğim… 3-5 damla kanla, yerleştiğini anladım içimde.
Henüz babana bişey söyleyemedim, emin olmak istedim bizimle olduğundan..

Sen benimlesin…. : 25 Mayıs 2009 –pazartesi
MELEĞİM… CANIM BEBEĞİM… SANA GEBEYİM…

merhaba arkadaşlar ben geldim.hatta doktordan geldim bebegimi gördüm

aaa gözün aydın papatya.. hayırlı olsun... aşık oldun di mi sen de o mercimek kadar varlığa :)

kızlar ben birşey merak ediyorum.hangi yumurtadan döllenildigini biliyormusunuz.benimki sag yumurtadan olmuş siz biliyormusuz.bunun cinsiyetle bir alakası oldugunu duymuştum

evet canım ne kadar mutlu oldum.kızlar birde dogunca görün ben ağlamıştım kızımı görünce asıl aşk o zaman başlıyor

ben de günlük tutuyorum ama her gün yazmıyorum bebeğim için önelmi olan anları olayları yazıyorum biraz zman geçtin bir kaç sayfa da babasına yazdıracam kısmet olursa:))))
bu arada nasılsınız kıslar direkt daldım konuşmaya geçmişi okumadm yemişlerimiz var galiba tebrik ediyorum onları rabbim tamamına erdirsin

papatya gözün yadın inş yarın bende görecem ne kadar dogrudur bilemiyorum ama sag taraf ta ise gebelik erkek derler benim de sag da galiba çünkü tüm agrılarım sag kasıgımda oldu ama belirtiler kız gibi rabbim hayırlısı göndersin cinsiyet hiç önemli değil

bende sağ tarafı erkek olarak biliyorum.allah hayırlı evlat versin sağlıkla hepimize

Çok güzel, çok etkilendim:CüvCüv:

kızlar ben birşey merak ediyorum.hangi yumurtadan döllenildigini biliyormusunuz.benimki sag yumurtadan olmuş siz biliyormusuz.bunun cinsiyetle bir alakası oldugunu duymuştum

nerdden biliyorsunuzki yumurtanın hangi yumurtalıktan geldiğini?

yumurta takibi sırasında mı gebe kaldın... o şekilde bilinir heralde anca bu mesele :)

ben bilemiyorum şahsen nerden olduğunu yumurtamın.

evet canım ne kadar mutlu oldum.kızlar birde dogunca görün ben ağlamıştım kızımı görünce asıl aşk o zaman başlıyor

ay bak böyle sçyledin papatya.. şimdi bu 7 ay geçmez bana valla :)

hihohohoh hoşgeldin ebrucum, naber
ben de her gün yazmıyorum.. zaten devamını okutmadım size.. o en başındaki 2 paragraftı :)
babamız da okudu geçen gün.. bakalım belki o da yazar.

bu arada bir tavsiyem de... kendiniz için bir maliyet hesabı tutun kızlar.
2. gebelik için faydalı olur muhakkak.
örnek şöyle olabilir..
ilk muayene + bilmemne tahlili = X TL
ikinci muayene + bilmemne tahlili = Y TL
üçüncü muayene + ikili test = Z TL

gibi.. ben tutuyorum.

benim de sağ tarafta galiba, aslında cinsiyet benim için gerçekten hç öenemli değil ama bana da sanki kız gibi geliyor, Rabbim hayırlı sağlıklı versin de önemli değil (hatta ikisi birden de olur bence sakıncası yok :ecrin_bebek::ecrin_bebek:)

bu arada kzlar ne güzel düşünmüşsünüz yaa günlük veya not tarzı şeyler kaydirigubbakcemile5 becerebileceğimi bilsem ben de yapmak isterdim ama nerde bende o istikrar o azim :kedi:

Çok güzel, çok etkilendim:CüvCüv:

:) şimdi bi gözattım... 6 sayfa olmuş.. içimi dökmüşüm kuzuma :) gerisini bi okusan.. ağlarsın hüngür hüngür.. amma yazmışım :) şimdi ağladım yine, sanki başkasının defterini okuyorum gibi :)

yalelcigim bana doktor dedi bu ay sağ yumurtalıgın çeatlamış dedı muayeneden geliyorum.sa g yumurtalıkta döllenmiş öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…