2010 Şubat Anneleri

bu arada 36 hamile olmuşuz ama katılım çok az. sohbet 7-8 kişi arasında dönüyor nerde bu anneler uyuyorlarmı ne...

bencede katılımı biraz arttırın arkadaşlar sürekli 2. yada 3. sayfada buluyorum şubat annelerini biraz daha paylaşım rica ediyorum...

Arkadaşlar ben çalıştığım ve çok yoğun bir dönemde olduğumdan kısa kısa yazıp çıkıyorum ama takip ediyorum hepinizi, çoğunuz evden yazıyorsunuz sanırım, bende şu dönemde evde olmayı o kadar çok isterdim ki ama 1 saat izin bile alamıyorum yoğunluktan....

papatyacım maşşallah sübhanallah cnm 5. haftada bebeği mi gördün sen yok keseyimi gördün ben yarın gidecem 6+7 oluyo görebilirmiyim diye endişeleniyodum görürüm inş

görüceksin şekerim, merak etme sen :)

arkadaşlar yüzüstü yatmanızın bebeklere bu aşamada hiçbir zararı yokmuş. ben de hep yüzüstü yatarım son zamanlarda huzursuz oluyordum eşim şimdilik istediğin gibi yatabilirsin dedi.

denizkızıl, sen şanslısın maşallah... eşim doktor sanırım :) hem de kadın doğum.. ohh valla- ekmek elden su gölden :)
isteyince git eşine, göstersin bebeğini.. zırt pırt ultrasona gçrebilirsin :)
her şeye çok güvenebilirsin.. doktorun eşin-bebişin babası..
süper valla.

ay bak bu site yapmak fikri de çok güzel... hiii bayıldım yaren... cinsiyeti belli olsun da, ona göre düşünelim bakalım...

gidiyor musun hemen?

yarencigim 1 hafta sonra duyacagım kalp atışlarını inşallah ama canlanmış dedi

bişey sorucam.. bilen arkadaşlara yani..
canlanmak ne demektir?
kalp atışı olmadan canlanmak nasıl olur?
10. haftada bedene ruh indiği, canlanma olduğu rivayet edilir.. doğr mudur?
nedir bu iş yahu?

yani artık kese degil içinde artık bir bebek canlanmaya başlamış oluyo anladıgım kadarıyla.

ben çalışmıyorum.. uzun süredir mecburi ev hanımıyım ben de :)
ilk evlendiğimde çok sıkılıyordum... sonradan alıştım evime.. düzene oturttum rutin işlerimi falan.
şimdi de gebelik oldu.. bir de hafif riskliyim ben. ilk gebeliğim düşükle sonlanmıştı.. o sebeple, şimdi çok dikkatli olmaya çalışıyorum. iş miş yapmıyorum valla.
yemek pişirmek bile istemiyor canım.. koku midemi kaldırıyor.
şu anda tavuk pişti - kokusu beni mahvediyor mesela..

Benimde şu dönemde evde olmam gerek, kanamam var, progestan kullanıyorum, 2 ay önce düşük yaptım ama maalesef iş yoğunluğundan ve benden başka yapan olmadığından izne ayrılamıyorum..

bende çalışıyordum kızım için ara vermiştim şimdi ikincisi yolda şimdi yine kaldık evde

Yarın görüşmek üzere arkadaşlar, evde değilim akşam açamam, kendinize çok iyi bakın...

Benimde şu dönemde evde olmam gerek, kanamam var, progestan kullanıyorum, 2 ay önce düşük yaptım ama maalesef iş yoğunluğundan ve benden başka yapan olmadığından izne ayrılamıyorum..

canım, sen orda çalışan kişisin di mi? patron falan değilsin... di mi?

Fatimacığım ben de doktor rapor vediğinden evdeyim şimdilik ama pazartesi işbaşı mecburen, bizim de işler çok yoğun ve yorucu (

üstelik ben hamile kalmadan önce 20 gün raporluydum, hamile kaldığım hafta da (tabi hamile olduğumun farkında bile değilken) başımdaki yağ bezelerini aldırdığımdan 10 gün de öyle raporluydum açıkçası bunca senelik memuriyet hayatımda toplasan bu kadar rapor almamış olan ben tam da hamile kaldığımı öğrendiğim sırada belki de rapor kullanmaya en çok ihtiyaç duyacağım dönemde elimde 10 günlük rapor hakkı kalmış oldu, düşük tehlikesi olunca geçen hafta 4 gün senelik iznimden, bu hafta da 5 gün tekrar rapor aldım ve sonuçta 5 gün rapor hakkım kaldı, inşallah bundan sonra ihtiyacım olmaz da zorluk çekmem,

bu halde çalışmak hepimiz için de çok zor, bulantılar, ağrılar, baş dönmeleri vs vs

arkadaşlar benim küçük hanımı banyo yaptırmam gerekiyor.kapatıyorum.yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum

ayy yaa bende evde olmak istiyorum ben 2 ay öncesine kadar çok yogun çalışıyodum pazarları bele gece 12lere kadar kaldıgımız oluyodu ama çok şükür artık düzene bindi pazarları tatilim var artık ama hafta içi asla izin alamıyorum 10 dk geç kalsam kızıyolar ((((( ben ama testler için mecbur izin almak zorundayım ne yapacam bilmiyorum

papatya, fatima yarın görüşürüz umarım,
ben gece geç saatlere kadar buralarda oluyorum,
can sıkıntısından evde tek başıma olunca sizlerle yalnızlığımı unutuyorum

ebru cnm senin mesleğin ne??
yoğun çalışmanın ne demek olduğunu iyi bilirim, bizde aşırı yoğunduk dediğin gibi cmts pazar dinlemeden gece geç saatlere kadar çaışıyordum son dönemlerde zaten ondan sonra ben de patlak vermeye başladı ve raporlar arka arkaya gelmeye başladı, şükür işimiz var ama hiç bir şeyde canımızdan hele şimdi canımızın içindeki canlardan daha öenmli değil

fifa eşin nerde canım, niye yanlızsın geceleri...
hoş bu gece ben de yanlızım, eşim nöbetçi.
nefret ediyorum nöbetlerden...:çok üzgünüm:

MerhabaLar .. 3 Günüm kaLdı demiştim galiba hamişim hihoyyyt bugün olmam gerekiyordu olmadım .. dayanamayıp test yaptım ikinci cizgi var ama açık renk .. negatif demek degildir demi kızlar :uhm:

denizkızıl eşim polis ve malum çalışma şartları belli polislerin, biz ikimizde çalışmak için istanbula gelip burada evlendiğimiz için ikimizinde ailesi burada değil ve dolayısıyla hem gündüz hem de akşamları yalnız kalıyorum çok üzgünüm:

ben anlamıyorumki bu işi :)
yani, bir yerde çalışırken, heleki gebelik gibi bir özel dönemde, izin alamamak nasıl bişey?
izin vermeyecek kadar zalimse o kimseler, mecburen doktorunuza rapor yazdırın... kullanın hakkınızı yani.

ben dün akşam geldim. ... kimse yoktu.
ben de çok sıkıldım.. kapadım :)
o zaman geceleri saat belirleyelim kızlar.. o vakitten sonra açalım siteyi madem. boş boş beklemeyelim birbirimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…