bu arada 36 hamile olmuşuz ama katılım çok az. sohbet 7-8 kişi arasında dönüyor nerde bu anneler uyuyorlarmı ne...
papatyacım maşşallah sübhanallah cnm 5. haftada bebeği mi gördün sen yok keseyimi gördün ben yarın gidecem 6+7 oluyo görebilirmiyim diye endişeleniyodum görürüm inş
arkadaşlar yüzüstü yatmanızın bebeklere bu aşamada hiçbir zararı yokmuş. ben de hep yüzüstü yatarım son zamanlarda huzursuz oluyordum eşim şimdilik istediğin gibi yatabilirsin dedi.
yalelcim pc'de tutuyorsan aklında bulunsun. bi arkadaşımın başına gelmişti. laptopta günlük tutup, evdeki masaüstünde de yedeklerini alıyormuş. sonra bir gece hırsız girmiş ve tüm elektronik eşyaları çalmış ve günlükleri de gitmiş. bir sürü emeği yani..sen de bu ihtimale karşı tedbir al derim ben. şimdi gerçi o bebeğine site yaptı,(www.tahasamli.com). oraya yazıyor herşeyi.. daha güvenli diye.. benim de aklımdan geçen bi site yapmak aslında, ama işler o kadar yoğun ki, hangi arada yapıcam bilmiyorum..başlamadım bile..:)
öpüyorum kızlar..
yarencigim 1 hafta sonra duyacagım kalp atışlarını inşallah ama canlanmış dedi
Arkadaşlar ben çalıştığım ve çok yoğun bir dönemde olduğumdan kısa kısa yazıp çıkıyorum ama takip ediyorum hepinizi, çoğunuz evden yazıyorsunuz sanırım, bende şu dönemde evde olmayı o kadar çok isterdim ki ama 1 saat izin bile alamıyorum yoğunluktan....
yani artık kese degil içinde artık bir bebek canlanmaya başlamış oluyo anladıgım kadarıyla.
ben çalışmıyorum.. uzun süredir mecburi ev hanımıyım ben de :)
ilk evlendiğimde çok sıkılıyordum... sonradan alıştım evime.. düzene oturttum rutin işlerimi falan.
şimdi de gebelik oldu.. bir de hafif riskliyim ben. ilk gebeliğim düşükle sonlanmıştı.. o sebeple, şimdi çok dikkatli olmaya çalışıyorum. iş miş yapmıyorum valla.
yemek pişirmek bile istemiyor canım.. koku midemi kaldırıyor.
şu anda tavuk pişti - kokusu beni mahvediyor mesela..
Benimde şu dönemde evde olmam gerek, kanamam var, progestan kullanıyorum, 2 ay önce düşük yaptım ama maalesef iş yoğunluğundan ve benden başka yapan olmadığından izne ayrılamıyorum..
arkadaşlar benim küçük hanımı banyo yaptırmam gerekiyor.kapatıyorum.yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum
papatya, fatima yarın görüşürüz umarım,
ben gece geç saatlere kadar buralarda oluyorum,
can sıkıntısından evde tek başıma olunca sizlerle yalnızlığımı unutuyorum
ayy yaa bende evde olmak istiyorum ben 2 ay öncesine kadar çok yogun çalışıyodum pazarları bele gece 12lere kadar kaldıgımız oluyodu ama çok şükür artık düzene bindi pazarları tatilim var artık ama hafta içi asla izin alamıyorum 10 dk geç kalsam kızıyolar((((( ben ama testler için mecbur izin almak zorundayım ne yapacam bilmiyorum
papatya, fatima yarın görüşürüz umarım,
ben gece geç saatlere kadar buralarda oluyorum,
can sıkıntısından evde tek başıma olunca sizlerle yalnızlığımı unutuyorum