2010 Şubat Anneleri

akpak hayırlı olsun canım allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin...

kızlar benim göğüslerde aynı şekilde gayet olgun ve dolgun bi halde... 1 hafta öncesine kadar daha çok sancıyodu ama bu hafta sanki biraz daha iyi gibi.. yada bu mide bulantıları onun önüne geçti önceki hafta kadar hissedemiyorum bilmiyorum...

evet ya taksat bi türlü takmasak bi türlü ne yapcaz alttan destekli sütyen
takın yazıyodu nette

kızlar ben bu hafta sonu alışverişe çıkıcam.. yakınlarımda kom'un fabrika satış mağazası var ordan çamaşır bakim diyorum hem kaliteli göğüsleri göbeğime indirmez.. hemde fabrika satış mağazası olduğu için uygunda olur diyorum.. fikirlerimi p.tesi yazarım isteyen olursa burdan yollarım ama denemedende alınmaz ki böyle şeyler..

ben normalde de gece yatarken çıkartırdım ama şimdi gündüz de hiç tahammül edemiyorum. cendereye sokmuşlar gibi hissediyorum. tabii küçük geliyor artık çamaşırlar.

geceleri sütyenle yatmayın kızlar

Yatmıyorum çok rahatsız oluyorum zaten...

akpak hayırlı olsun canım allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin...

kızlar benim göğüslerde aynı şekilde gayet olgun ve dolgun bi halde... 1 hafta öncesine kadar daha çok sancıyodu ama bu hafta sanki biraz daha iyi gibi.. yada bu mide bulantıları onun önüne geçti önceki hafta kadar hissedemiyorum bilmiyorum...

Bende bulantı yok sende ne zaman başlamıştı Volescim...

o zaman iyice sarkmaz mı ya???

Sarkmaz bence, sağlığını düşün boşver...:CüvCüv:

volescim sağol tatlım
bakıcaz artık bi çaresine
geceleri nasıl yatıyosunuz kızlar ben çok zorlanıyorum yüz üstü yatmaya alışmışım
bi türlü uykuya geçemiyorum yan yatıncada bacak arama yastık koyuyorum öyle rahat ediyorum

kızlar bişey paylaşıcam sizinle bebeğimin günlüğünü tutmaya karar verdim.. daha doğrusu bi arkadaşım aklıma soktu o yapıyormuş benimde çok hoşuma gitti ve yapmaya karar verdim... aklı erdiğinde yazdıklarımı anlayabilecek yaşa geldiğindede doğum günü hediyesi olarak vermek istiyorum sanırım çok anlamlı olur.. her günü değil o biraz sıkıcı olabilir ama özel zamanları mesela kontrolere gittiğimde hissettiklerim yada zaman zaman tekmelediğinde yaşadıklarım gibi.. aralarada ultrason resimlerini falan koymayı düşünüyorum bence çok hoş bi fikir ne dersiniz...?

fatima38 canım bende pazardan beri var daha doğrusu daha öncedende vardı hafiften yokluyodu da pazardan beri uyanık olduğum her saniye bulanıyorum artı 2 gündürde öğürme aşamasınıda geçtim istifra etmeye başladım

benim bulantım ilk günden beri var hatta hamileliğimi bulantılardan sonra öğrenmiştim ...halada devam ediyo mide şikayetim çok fazla...dün doktor rengimi beğenmedi soluksun dedi miden çokmu kötü dedi evet dedim soda iç dedi bulantı hapıda verdi

konsantrasyon bozukluğuda oldu bende son günlerde dikkat problemi yaşıyorum öyle boş boş bakasım var sağa solamirmirmirmir

volescim sağol tatlım
bakıcaz artık bi çaresine
geceleri nasıl yatıyosunuz kızlar ben çok zorlanıyorum yüz üstü yatmaya alışmışım
bi türlü uykuya geçemiyorum yan yatıncada bacak arama yastık koyuyorum öyle rahat ediyorum

Ben henüz çok fazla rahatsız olmuyorum ama yüzüstü yatınca birşey olurmu acaba diyede aklıma gelmiyor değil.

kızlar bişey paylaşıcam sizinle bebeğimin günlüğünü tutmaya karar verdim.. daha doğrusu bi arkadaşım aklıma soktu o yapıyormuş benimde çok hoşuma gitti ve yapmaya karar verdim... aklı erdiğinde yazdıklarımı anlayabilecek yaşa geldiğindede doğum günü hediyesi olarak vermek istiyorum sanırım çok anlamlı olur.. her günü değil o biraz sıkıcı olabilir ama özel zamanları mesela kontrolere gittiğimde hissettiklerim yada zaman zaman tekmelediğinde yaşadıklarım gibi.. aralarada ultrason resimlerini falan koymayı düşünüyorum bence çok hoş bi fikir ne dersiniz...?

Yapabilirsen harika olur Volescim, benim kendimden ümidim yok açıkçası:CüvCüv:

fatima38 canım bende pazardan beri var daha doğrusu daha öncedende vardı hafiften yokluyodu da pazardan beri uyanık olduğum her saniye bulanıyorum artı 2 gündürde öğürme aşamasınıda geçtim istifra etmeye başladım

bende de çok hafif oluyor ara ara ama rahatsız edecek kadar yok henüz... doktora gidene kadar içim rahat etmeyecek.

benim bulantım ilk günden beri var hatta hamileliğimi bulantılardan sonra öğrenmiştim ...halada devam ediyo mide şikayetim çok fazla...dün doktor rengimi beğenmedi soluksun dedi miden çokmu kötü dedi evet dedim soda iç dedi bulantı hapıda verdi

kanına bakıldımı (bu arada ismini ögrenmemde sakınca varmı) canım, düşüktür belki.

voles canım ben tutmaya başladım bile özel anların notlarını bu düşünce benimde aklımda var
resimlerini yapıştırmak vs. gibi

kızlar emedur'u hamileler kullanabiliyo mu biliyomusunuz?

canım baktım hemen propektüsüne evde vardı gebelerde ve emziren annelerde yeterli çalışma yapılmadığı için güvenirliği yeterince kanıtlanmamıştır bu nedenle sakıncalı olabilir yazıyo
aman sakın içiyim deme tatlım

ya bende dün ağrı kesici sorcaktım unutuşum bazen başıma felaket bi ağrı saplanıyo hapda içemiyorum hamilelere tamol veriyolarmış sanırım

bana dün verdiği ilaç kalkmış üretimden 5 ay olmuş.. bugün tekrar aradım medpamid yada emedur al dedi.. arkadaşım dışarı çıkıyodu ona söyledim alsın diye medpamid reçeteyle satılıyormuş o yüzden oda emedur almış ama prospektüsünde gebelerde ve emziren annelerde yeterli çalışma yapılmadığı için güvenilirliği yeterince kanıtlanmamıştır. bu nedenle gebelerde emziren annelerde kullanılması sakıncalı olabilir yazıyo...

fatima canım o yüzden bende dikkat etmeye çalışıyorum yüz üstü yatmamaya

bu arada herkes yeni evli Allah mutluluğunuzu daim etsin inş.
benimde 7temmuzda 2sene olucak inşallah

X