2010 Şubat Anneleri

ben de 10 aylık evliyim yaklaşık. 24 ağustos 2008 nikah tarihimiz. zaman ne çabuk geçiyor değil mi arkadaşlar...

Allah sizinde ağız tadınızı bozmasın canım.. inşallah hamileliğimizde öyle göz açıp kapayana kadar geçer hayırlısıyla...

walla kızlar hepiniz öncelikle tebrik edeyim maşallah taze taze gelinlerimiz varmış burda da haberimiz yokmuş, ehhh ben azıcık karta kaçmışım ya herkesi kendim gbi sanıyormuşum meğer :roflol:
şaka bir yana biz evleneli 6 yıl olmak üzere va Rabbim nasip ederse ilk bebişimiz olacak

FATIMA38 bende sana mesaj yazıyodumhihoyyyt dün keseyi gördüm kalp atışınıda duydum...arzu hanıma gitmiştim herşey yolunda dedi :1hug:

Haberini aldım çok sevindim canım, bende haftaya perşembeden sonra oh diycem inş.
Arzu hanım insanı rahatlatıyor, ben sevdim bakalım devamı nasıl gelecek.

ben de 10 aylık evliyim yaklaşık. 24 ağustos 2008 nikah tarihimiz. zaman ne çabuk geçiyor değil mi arkadaşlar...

Allah mutluluklar versin tüm arkadaşlarıma içindede bizlere inş.

amin kızlar allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah...

allah hepimizin yuvasına mutluluk versin arkadaşlar, bu aralar o kadar çok boşanma haberi alıyorum ki...
çok moralim bozuluyor, hepsi de yeni evli insanlar.
onları duydukça daha sıkı sarılıyorum eşime.
allah bozmasın mutluluğumuzu....

amin cnm, Rabbim hepimizin yuvasını korusun,
hayat böyle iyi şeyler de kötü şeyler de olabiliyor ama bizler iyi olan tarafta olmak için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz (eminim sizler de gösteriyorsunuzdur zaten),
Allah bir ömrü beraber mutlu ve huzurlu geçirmeyi nasip etsin hepimize

bende 11 aylık evliyim resmimide koydum 14 temmuzda 1 yıl olcak inş

Daha nice mutlu yıllar inş. canım.

Boşanma haberleri benide çok üzüyor, bizlerden uzak olur inş.

hoşgeldin akpak, bebişin hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip eder inşallah

arkadaşlar ya birşey sorucam size..
benim göğüslerim çok irileşti ve çok sertleşti. sizin de öyle mi
resmen canım yanıyo ya dokununca...

evet denizkızıl, benim zaten ilk hamile kaldığım günlerden beri şişmeye gerginleşmeye başlamıştı, zaten yapı olarak önceden de büyüktüler şimdi patlamaya hazır bomba gibiler, şimdi böyle bi de süt olunca nasıl taşırım bilemiyorum artık :roflol: :roflol:

yaa dokuz ay boyunca böyle mi kalacaklar. inmeyeceklermi ya valla çok acıyor, yanlışlıkla kolum değse gözümden yaş geliyor.ben birkaç güne geçer dedim ama pek niyeti yok gibi. daha da büyümeseler barii...

KIZLAR BEN de 4 haftalıkım :)))
20 şubat doğum görünüyoooo

Hoşgeldin hayırlı olsun akpak:CüvCüv:

Bende aynı durumdayım, irileşti ağırlaştı, şimdiden böyle sonra nasıl olacak bilemiyorum:CüvCüv:

merhaba kızlarr nasılsınızz öğlen oldu ama olsun yinede herkese günaydın..
bende baya bi heyecanlıyım inşallah ctesi görürüm bebeğimi ultrasonda.. göremezsem nasıl beklerim bi kaç gün daha bilemiyorum.. insan hamileyken daha mı sabırsız oluyor ne?
:)):CüvCüv:

merhaba cnm, evet gerçekten de hamiş olmak daha sabırsız yaptı beni
çok basit şeyler için bile beklemek zr geliyor, Rabbim bizlere bol bol sabır versin inşallah

inşallah, ben de öyle istiyorum.
bebeğin anneye ihtiyacı olduğu zaman, ameliyatlı olmak istemem ama.. nasip kısmet bu işler, evdei hesap çarşıya uymayabilir..

bitince içmeyi bırakacak mısın?
kısmet bakalım zaman ne göstericek canım normal mi sezeryan mı olucaz
pazartesi gidicem dr.a progestan 2gün sonra biticek bakalım gerek varmı bidaha vericek mi bilmiyorum canım

KIZLAR BEN de 4 haftalıkım :)))
20 şubat doğum görünüyoooo
hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza

canım sorma ya ben bu sabah acıyla uyandım sütyende sıkmış baya
hemen büyük beden almam lazım yoksa olcak gibi değil
canım çok yanıyo dediğin gibi mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…