geceleri sütyenle yatmayın kızlar
geceleri sütyenle yatmayın kızlar
akpak hayırlı olsun canım allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin...
kızlar benim göğüslerde aynı şekilde gayet olgun ve dolgun bi halde... 1 hafta öncesine kadar daha çok sancıyodu ama bu hafta sanki biraz daha iyi gibi.. yada bu mide bulantıları onun önüne geçti önceki hafta kadar hissedemiyorum bilmiyorum...
o zaman iyice sarkmaz mı ya???
volescim sağol tatlım
bakıcaz artık bi çaresine
geceleri nasıl yatıyosunuz kızlar ben çok zorlanıyorum yüz üstü yatmaya alışmışım
bi türlü uykuya geçemiyorum yan yatıncada bacak arama yastık koyuyorum öyle rahat ediyorum
kızlar bişey paylaşıcam sizinle bebeğimin günlüğünü tutmaya karar verdim.. daha doğrusu bi arkadaşım aklıma soktu o yapıyormuş benimde çok hoşuma gitti ve yapmaya karar verdim... aklı erdiğinde yazdıklarımı anlayabilecek yaşa geldiğindede doğum günü hediyesi olarak vermek istiyorum sanırım çok anlamlı olur.. her günü değil o biraz sıkıcı olabilir ama özel zamanları mesela kontrolere gittiğimde hissettiklerim yada zaman zaman tekmelediğinde yaşadıklarım gibi.. aralarada ultrason resimlerini falan koymayı düşünüyorum bence çok hoş bi fikir ne dersiniz...?
fatima38 canım bende pazardan beri var daha doğrusu daha öncedende vardı hafiften yokluyodu da pazardan beri uyanık olduğum her saniye bulanıyorum artı 2 gündürde öğürme aşamasınıda geçtim istifra etmeye başladım
benim bulantım ilk günden beri var hatta hamileliğimi bulantılardan sonra öğrenmiştim ...halada devam ediyo mide şikayetim çok fazla...dün doktor rengimi beğenmedi soluksun dedi miden çokmu kötü dedi evet dedim soda iç dedi bulantı hapıda verdi
kızlar emedur'u hamileler kullanabiliyo mu biliyomusunuz?
kızlar emedur'u hamileler kullanabiliyo mu biliyomusunuz?