2010 Şubat Anneleri

benim de sağ tarafta galiba, aslında cinsiyet benim için gerçekten hç öenemli değil ama bana da sanki kız gibi geliyor, Rabbim hayırlı sağlıklı versin de önemli değil (hatta ikisi birden de olur bence sakıncası yok :ecrin_bebek::ecrin_bebek:)

bu arada kzlar ne güzel düşünmüşsünüz yaa günlük veya not tarzı şeyler kaydirigubbakcemile5 becerebileceğimi bilsem ben de yapmak isterdim ama nerde bende o istikrar o azim :kedi:

hadi başla sen de... ne azmi şekercim :) kendiliğinde dökülüveriyor zaten kelimelr.. çocuğuna yazıyorsun :)

bence bilgisayarda yazmak en iyisi... çünkü elde defter gibi bişeye yazınca riskli... üstüne bişey falan dökülür.. elimizde hep su falan bişeyler var sonuçta... heba olmasın diye, ben böyle yazıyorum.

yalel çok güzel yazmışsın cnm, başlangıcı böyle devamı kim bilir ne kadar içten, sıcak ve güzeldir,
walla kızlar sizin bebişler şanslı ne diyeyim :nazar:

cnm ben albumde yapacagım kısmet olursa karnım şöyle bir büyüsün bebeğimin anne karnında ki resimleri ile başlıcaz şimiden 6-7 tane var belki abartı gelebilir size ama ben hep merak ettim annemin hiç öyle hamişken falan resmi yok ama benim bebeğimin olacak inş usg çıktılarını da saklıcam

ben hamiş kalmadan önce kist tedavisi görüyodum adet olduktan sonra dr gitti 11. günümdü dr sag yumurtamın 25mm büyüdügünü söylemişti ve bende bu yüzden gebeliğinde o tarafta oldugunu düşünüyorum

yok cnm yaa şans sadece günlük tutmak la olmuyo eminim aramızda bizim bebeklerimizden daha şanslı olacak olan bebekler de vardır rabbim sağlık mutluluk ve başarı versin asıl sans bu biz yazıyoruz bakalım bebeklerimizin hoşuna gidecekmi bu davranışlar anne saçmalamışsın abartmışsın derlerse bide ilerde nasıl kırılır üzülürüz kim bilir allah korusun hayırlı evlat versi,n inş rabbim

ay uyuyup kalmışım arkadaşlar... bu aalar uykuya doymuyorum. bir de dün gece 2.30 da eşimi doğum için aradılar uyandım geri geldiğinde saat 5.30 du ben hala uyanıktım. o yüzden biraz sersemlik var bugün üzerimde.papatya gözün aydın canım. yeni hamilemiz de hoşgelmiş. akpaktı sanırım.

yalel çok güzel yazmışsın cnm, başlangıcı böyle devamı kim bilir ne kadar içten, sıcak ve güzeldir,
walla kızlar sizin bebişler şanslı ne diyeyim :nazar:

:) ya kendimce özendim işte...

cnm ben albumde yapacagım kısmet olursa karnım şöyle bir büyüsün bebeğimin anne karnında ki resimleri ile başlıcaz şimiden 6-7 tane var belki abartı gelebilir size ama ben hep merak ettim annemin hiç öyle hamişken falan resmi yok ama benim bebeğimin olacak inş usg çıktılarını da saklıcam

ben kendimin hiç fotoğrafımı çekmedim de.. meleğimin ultrason fotoğrafları var tabi..

haklısın bak ebru, ben de göbüş resmi çekicem. tam şimdi çekiyim... 2. aydan itibaren çekmiş olurum :)

yok cnm yaa şans sadece günlük tutmak la olmuyo eminim aramızda bizim bebeklerimizden daha şanslı olacak olan bebekler de vardır rabbim sağlık mutluluk ve başarı versin asıl sans bu biz yazıyoruz bakalım bebeklerimizin hoşuna gidecekmi bu davranışlar anne saçmalamışsın abartmışsın derlerse bide ilerde nasıl kırılır üzülürüz kim bilir allah korusun hayırlı evlat versi,n inş rabbim

aynen, bizler meleklere tahtlarını yapabiliyoruz, elimizden geldiğince.. allah bahtlarını güzel yazmış olsun inşallah...
herkesin çocuklarını rabbim iyilerle karşılaştırsın, ayaklarını engellerden korusun... amin..

papatyacım maşşallah sübhanallah cnm 5. haftada bebeği mi gördün sen yok keseyimi gördün ben yarın gidecem 6+7 oluyo görebilirmiyim diye endişeleniyodum görürüm inş

aslında sat.göre 6 haftayı geçti ama geç oluşmuş 5 haftalıt dedi.keseyide gördüm canlanmış dedi kalp atışları bir hafta sonra duyulur dedi.haftaya gidecegim

Hamiş listemiz :nazar:

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|:nazar:|hayal2626| | | | |
2|:nazar:|ebru1987| 22|15 nisan ||57|keseyi gördü |
3|:nazar:|beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|keseyi gördü.. 5 mm |
4|:nazar:|yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59| kalp atışını duydu |
5|:nazar:|anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85|kalp atışını duydu (120) |
6|:nazar:|yalel|29|27 nisan|1 şubat|59|kalp atışını duydu |
7|:nazar:|zetu|30|30 nisan
8|:nazar:|selmakerem|32|29 nisan||64|keseyi gördü.. 7 mm |
9|:nazar:|sadolin|27|28 nisan||| kalp atışını duydu |
10|:nazar:|camdankalp38|24|1 mayıs|8 şubat|69| kalp atışını duydu |
11|:nazar:|denizkızıl|31|6 mayıs|8 şubat|67| kalp atışını duydu |
12|:nazar:|guide||28 nisan|2 şubat|58|keseyi gördü..
13|:nazar:|voles||29 nisan|3 şubat|72|kalp atışını duydu |
14|:nazar:|loveli||27 nisan|1 şubat|||
15|:nazar:|haziran20|24|26 nisan|||kalp atışını duydu
16|:nazar:|fatolina|22|28 nisan|2 şubat|67|(5hf + 4gn)keseyi gördü
17|:nazar:|zehra_s|28|6 mayıs|10 şubat|64|keseyi gördü
18|:nazar:|derinderen|23|5 mayıs|9 şubat|58|
19|:nazar:|fatima38||13 mayıs|17 subat||keseyi gördü.. 0.73 cm
20|:nazar:|meltemsahin|||||kalp atışını duydu
21|:nazar:|fifa1415|31|9 mayıs|13 şubat|57|keseyi gördü..12.7 mm
22|:nazar:|caneylom||2 mayıs
23|:nazar:|hulen|26|8 mayıs|12 şubat|71
24|:nazar:|ciciliBicili|
25|:nazar:|bbaran|
26|:nazar: :nazar:|sevilaykücük|28|5 mayıs|||keseyi gördü.. 8.4 mm
27|:nazar:|selbinyaz||10 mayıs|14 şubat|
28|:nazar:|eslemmmm||10 mayıs|||keseyi gördü..
29|:nazar:|turkkahvesi85|
30|:nazar:|ebruli_59|28|3 mayıs|7 şubat|
31|:nazar:|gundogmadan||12 mayıs|18 şubat|52|
32|:nazar:|bahar_1987|22|10 mayıs|14 şubat
33|:nazar:|07papatya|29|5 mayıs|5-6 şubat|56|bebeği gördü..
34|:nazar:|fasulyee|
35|:nazar:|toxicdaisy|
36|:nazar:|akpak|||20 şubat

Son düzenleme:
arkadaşlar yüzüstü yatmanızın bebeklere bu aşamada hiçbir zararı yokmuş. ben de hep yüzüstü yatarım son zamanlarda huzursuz oluyordum eşim şimdilik istediğin gibi yatabilirsin dedi.

kızlarr mrb, ben de sabah size bi c diyip kaçtım, dışarıdaydım,yeni geldim, geçmişi okudum falan filan..

çok sağolun kızlar,progestan kullanmıyorum ben, yumurtayı da 2-3 günde 1 yiyebiliyorum, midem bulanıyo çünkü, ama dün yemiştim.elevitten de olmaz heralde neyse bakalım azaldı gibi, yarın ola hayola..

akpak hoşgeldin canım,Allah sağlıklı, hayırlı bebekler nasip etsin cümlemize..

camdankalp çok sevindim, canım benim. haberlerini bekliyoduk valla burda, hem içini, hem içimizi rahatlattın..

papatyacım tebirk ederim, canım seni de. kalp atışını da duymuşsundur heralde..

ebrucum şimdi senden haber bekliyoruz, hadi bakalım, inş senden de iyi haberler alırız..

yalelcim pc'de tutuyorsan aklında bulunsun. bi arkadaşımın başına gelmişti. laptopta günlük tutup, evdeki masaüstünde de yedeklerini alıyormuş. sonra bir gece hırsız girmiş ve tüm elektronik eşyaları çalmış ve günlükleri de gitmiş. bir sürü emeği yani..sen de bu ihtimale karşı tedbir al derim ben. şimdi gerçi o bebeğine site yaptı,(www.tahasamli.com). oraya yazıyor herşeyi.. daha güvenli diye.. benim de aklımdan geçen bi site yapmak aslında, ama işler o kadar yoğun ki, hangi arada yapıcam bilmiyorum..başlamadım bile..:)

öpüyorum kızlar..

bu arada 36 hamile olmuşuz ama katılım çok az. sohbet 7-8 kişi arasında dönüyor nerde bu anneler uyuyorlarmı ne...

X