2010 Şubat Anneleri

voles izleme öyle şeyler canım
boşver iş doğuma kalsın Allah büyüktür yardım eder canım
ben normal doğum istiyorum
tabi herşey yolunda giderse

voles izleme öyle şeyler canım
boşver iş doğuma kalsın Allah büyüktür yardım eder canım
ben normal doğum istiyorum
tabi herşey yolunda giderse

inşallah, ben de öyle istiyorum.
bebeğin anneye ihtiyacı olduğu zaman, ameliyatlı olmak istemem ama.. nasip kısmet bu işler, evdei hesap çarşıya uymayabilir..

bitince içmeyi bırakacak mısın?

yaren_h Canım ellerine sağlık liste çok güzel olmuş ama beni iki kere yazmışsın. Zehra_s aynı kişi yerimseniben
Keseyi gördük yarında kontrolüm var kalp atışlarınıda görürüz inşallah. içimi korku sardı nedense inşallah herşey yolundadır..:Saruboceq:

Canım başınız sağolsun. mekanı cennet olsun. Lütfen çok yıpratma kendini..:teselli:

Merhaba arkadaşlar seminerde olduğum için fazla giremiyorum siteye. aramıza yeni katılanların gözü aydın. Allah tamamına erdirsin inşallah.
Diğer arkadaşlarımda iyidir umarım hepiniz için dua ediyorum..
Biz yarın doktordayız inşallah herşey yolundadır.. Öpüyorum sizleri güzel anneler.a.s.

selam kızlar bizimde iki günümüz kaldı inşallah hayırlısıyla kalp atışlarımızı alırız............
iyi geceler...........

günaydın kızlar..
ben de dün folikasiti bırakıp, elevite başladım.. sabah kalktım bi baktım ki heryerim kabarmış, alerji gibi bişey olmuşum ben. elevitle alakası yok sanırım, önceki günden de bazı yerler kaşınıyordu, ama bakmamıştım..eğer yarın sabah daha da artarsa, doktora gidicem artık, ama şu anda bu durumdan çok rahatsızım

geçmiş olsun yarencim inşallah geçici bişeydir......progesteron kullanıyomusun belki o yapıyo olabilir benimde yara çıktı dudağımın altında alerji gibi...........hayırdır inşallah.........

günaydın herkese geçmiş olsun yarencim progestandan oldugunu güşünmüyorum benim 2. kutum progestanda hiç bir yan etkisi yok olmadı dr da öyle dedi zaten yan etkisi yok dedi belki yediğin bişelerden olmuştur yaz günü yumurtayı fazla yersen de olur cnm yaglı şeyleri azalt acı fazla yeme

Günaydın herkesee...
Bugün çok mutluyum kızlar dün bebeğimin hem kendini gördüm hemde kalp atışlarını duydum...herşey normal olmaması gereken hiç bişi yok dedi doktor...o kadar rahatladımki anlatamam...hihoyyyt

herkese günaydın, bugün nasılsınız arkadaşlar
yaren cnm kaşıntını ihmal etme bence özellikle bu sıcak havalarda iyice çekilmez olur,
caneylom inşallah kalp atışlarını duyarsınız benim daha 10 günüm var randevuma ama o kadar heyecanlıyım ki şimdiden, zaman geçmek bilmiyor sanki,
camdankalp çok sevindim cnm, hayırlı olsun darısı tüm bekleyenlere inşallah
ebru sen de iyisindir umarım cnm,
voles bulantıların nasıl oldu cnm , umarım bugün daha iyisindir
benim çok şükür lekelenmelerim kesildi, hiç olmazsa şimdilik biraz içim rahatladı
ama progestana devam etsem mi karar veremedim, yoksa biraz daha kullansam mı???

yaren canım çok geçmiş olsun çok ciddi bişey değildir umarım belki sıcaklar bile yapmış olabilir dikkat et canım kendine...

camdankalp çok sevindim hayatım bende geçen hafta aynı mutluluğu yaşamıştım allah hepimizin bebişlerine sağlık, sıhat, bol zeka versin ...

günaydın arkadaşlar...
zehracım teşekkürler, dostlar sağolsun.
yarencim geçmiş olsun, bence de yediklerindendir, bir düşün bakalım dokunabilecek ne yedin.
camdankalp gözünaydın. duymuşsun kalp atışlarını. ne güzel değilmi. bir anda nasıl mutlu ediyor duygulandırıyor insanı. artık iki kalp taşıyorsun sen de bedeninde.
allah diğer arkadaşlarımıza da nasip etsin bu güzelliği yaşamayı. hiçbir bebeğin kalbi durmasın, hep güçlü güçlü çarpsın inşallah...

fifa1415 canım bulantılarım aynen devam ediyo dün dr un bana verdiği bulantı hapı kalkmış artık üretilmiyomuş.. başka hapta eczacılar vermedi doktorunuza danışın ondan sonra dediler.. yani bulantılar tam gaz devam.. bugün tekrar konuşucam dr.la.. bu arada hayatım lekelenmeler bittiyse artık korkucak bişey kalmadı demektir bendede olmuştu biliyosun dopplere gittiğim dr. a ne zaman bu düşük tehlikesini atlatırım dedim kanaman tamamen geçtikten sonra demişti çok şükür cidden geçtikten sonra rahatladım.. gözün aydın canım... progestanıda bana kalırsa dr.una danışmadan bırakma yani gerek kalmadığımı o söylesin sana allah korusun canım bişey olsa vicdan azabıyla yaşanmaz.. bende doktorunla konuşmadan bırakma.. öpüyorum canım...

kızlar küçük bi bilmece sorimi? iğrenç gelmez inşallah ama ben çok hoşlandım...

SORU :Hamileler neden çok zekidir?

CVP: Çünkü 2 beyine sahiptirler ......hhahahaha çok hoş ya.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…