2010 Şubat Anneleri

günaydın kızlar
camdan kalp gözün aydın cnm benım çok sevındım artık bir ohh çekebilrisin :))
bende bugun dr. gitcem saat 4 te başka hastaneden randevu aldım inş. bende kalp atışını duyarım ..sorum olacak pıt pıtları duyan anneler hep vajınal usg ile mi duydunuz?

beyazgelincik evet canım daha çok küçük olduğu için karından görülemiyor o yüzden vajinal bakıyolar ama bebeğe hiçbir zararı yok bunun....

anlıyorum kızlarda işte korkuyorum kötü bir deneyım geçirdim ona bağlıyorum .. neyse artık inş. üstten görebilir..

beyazgelincik aramızda 2 gün var ben geçen hafta yaptırmıştım 6+1 dim o zaman vajinal bakmıştı ama denizkızılın dediği gibi şu an 7. haftayı geçmişsin belkşide karından bakarlar sıkma canını.. ama alttanda baksa korkma hiçbir zararı yok bebişe.. daha önceki deneyimin kötü geçmiş ama allah bu bebişine sağlık sıhat versin canım...

ne güzel camdan kalp aslında ben hafta olarak ilerdeyim ama geçen gıcık dr. sanki bir hafta geri gibi söylemişti bakalım ondan endişem var bakalım bugun belli olacak :)

saol cnm benım hepimizin bebişine inş. bakıyorum bakıyorum söylemeden edemicem fotodaki sen isen çok güzel bir gelin olmuşsun :)

voles sağol cnm, aslında ben de bırakmayı düşünmüyorum ama ne bileyim işte belki benim bilmediğim bişey vardır diye sorayım dedim, bu arada esprin çok hoştu

kızlar yaa bi an geliyor deli gibi aklıma gelen herşeyi yemek istiyorum (ya da yiyorum) bi an geliyor yemek lafı bile beni mahvediyor ben bunun ortasını tutturamyıcam galiba cokacimcoook

sizlerin ultrasonda belirlenen gebelik haftanızla sat göre olan aynı mı
ben de sadece 1 gün farklı ama hesaplamalarıma göre ultrasondaki tam tarihe uyuyor

hepimiz için aynı şey geçerli diycektim ama diğer kızlar adına konuşmiyim benim içinde aynı şey geçerli canım oyy oyy allahın izniyle 11. haftayı bekliyorum ondan sonra herşey daha çok yoluna giriyomuş.. bulantılar, sancılar.. bakalım yaşayıp görücez..

günaydın kızlar bugünkü açılışda benden olsun:)))))))

Günaydınnnnn

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine...

Çok sevindim canım, aklım sendeydi, oh be çok şükür, birde ben görebilseydim hayırlısıyla

kızlar küçük bi bilmece sorimi? iğrenç gelmez inşallah ama ben çok hoşlandım...

SORU :Hamileler neden çok zekidir?

CVP: Çünkü 2 beyine sahiptirler ......hhahahaha çok hoş ya.....

Güzeldiii

Güzel haberlerini bekliyoruz canım

sizlerin ultrasonda belirlenen gebelik haftanızla sat göre olan aynı mı
ben de sadece 1 gün farklı ama hesaplamalarıma göre ultrasondaki tam tarihe uyuyor

Benimkisi uymuyor ultrasonda iki gün büyük çıkıyor

kızlar neden hepimiz kendi fotolarımızı koymuyoruz birbirimizi görmüş oluruz....?

cnm bende yeni kaldırdım sayılır gelinlik fotom vardı benımde sen ne kadarlık evlısın yenisin galıba:)

FATIMA38 bende sana mesaj yazıyodumhihoyyyt dün keseyi gördüm kalp atışınıda duydum...arzu hanıma gitmiştim herşey yolunda dedi :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…