Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım gelmesin kırmızılarda bayram yapalım burda şakkıdı şakkıdıhihoyyythihoyyytUyuz kırmızı gelmedi parti başlayamadı yaahihoyyythihoyyyt
merhaba arkadaşlar
ablama şimdi test yaptık oda hamile
22 mayısta hamile kalmış
çok mutluyuz
allah bi an önce kucağınıza almak nasip etsin inş.:)
merhaba arkadaşlar
ablama şimdi test yaptık oda hamile
22 mayısta hamile kalmış
çok mutluyuz
allah bi an önce kucağınıza almak nasip etsin inş.:)
hihoyyytBenim kırmızılarr geldiii.Defolup gidiyorum başınızdan artıkk kurtuldunuz benden :roflol:
Allaha emanet olun kızlarrralkisalkisalkis
hayırlısı olsun canım.
allah tamamına erdirsin inşallah.
kızlarr nasılsınız, ben daha hiç bi belirti hissetmiyorum sadece göz kararmam ve sol kasığımda hafif hafif ağrı var ama belli belirsiz.. daha rahime tutundumu tutunmadımı bilmiyorum.. ctesi belli olcak, inş görürüz.. sizce gözükürmü? internette hesapladım 4+4 haftalık hamileyim şuan. çok minik. damla şeklinde sanırım.. ctesi gitçem inş görürüz :):CüvCüv:
hadi ya çok üzüldüm seni bu topikte görmeyi çok isterdim ama kısmet kader canım inşallah bi daha ki aya mart annesi olursun ama bizi bırakma uğra ara bihihoyyytBenim kırmızılarr geldiii.Defolup gidiyorum başınızdan artıkk kurtuldunuz benden :roflol:
Allaha emanet olun kızlarrralkisalkisalkis
saol cnmm:teytey:
:lepi:bu arada ikinci ablamda hamileymiş:lepi:
aynı gün hamile kaldılar:Saruboceq: sositososito
aynı zamanda doğurucaklar anlayacağınız:)
ailecek şok olduk:1shok:
ayarlasalar bu kadar denk gelmezdikaydirigubbakcemile3
ayy saol cnm:)
birer tanede önceden var..biz bakıyoruz onlar çalışıyorlar:)
hamile kaldıkları günü biliyorlar:)
biri 20 mayıs biri 22 mayısta kalmış
hehe, evet canım... daha sürecek o ağrılar.
ben de gece kaç kere uyanıyorum ağrıdan.. gündğz de ağrıyor.
ben doktorumla konuştum bunu.... bağlar açılıyormuş, genişlemek için.. o sebele ağrıyormuş. dolayısı ile, 3. ay sonuna kadar ağrılar aynı şiddetle devam edecekmiş. 4. ayın başlarında hafifleyecekmiş. ancak 7. aydan sonra yine şiddetle ağrıyacakmış.
kısaca, hiç geçmeyecek bu ağrılar ama, arada birkaç ay hafifleyecekler.
çok saol cnm
cidden çok ilginçç yaa
bizde şok olduk:)
biri bekliyordu ama biri beklemiyordu