2010 Şubat Anneleri

herkese günaydın nasılsınız bu gün yeni hamilelerimiz varmış tebrik ediyorum hatta bir tanesi çifte mutluluk yaşamış 2 ablasıda hamileymiş rabbim tamamına erdirsin inş allah annene yardım etsin dogum aynı güne denk gelirse kimin yanına gideceğini şaşırır kadıncagız yazık cnm ablanlara söyle gelsin topicimize beraber büyütelim bebeklerimizi
balsuratcım cnm adet olmana çok üzüldüm gülüm ama neyseki adet te olabiliyosun umudunu hiç kesme gülüm rabbime sıgın allah yardımcın olsun

Günaydın arkadaşlar nasılsınız, aramıza yeni katılan hamile arkadaşlarıda tebrik ederim......

günaydın kızlar,

yeni hamileler katılmız aramıza hepinize hayırlı olsun sağlıklı sıhatli kucağınızada (bizimde tabi) almayı nasip etsin allah.. kızlar benim mide bulantılarım 2 gündür çok azdı napcam bilmiyorum istifrada edemiyorum ama öğürmekten kaburgalarım ağrıyo artık.. mutfağa kesinlikle giremiyorum.. aklıma geldikçe bile midem kalkıyo.. tavsiyesi olan var mı? ne iyi gelir herşeyi yapmaya hazırım durumum çok vahimm..

evet cidden çifte mutluluk zemuszemus
neyseki anneannem var annem var ben varım 3 müz bi şekilde bakıcaz sırnaşık şey
ablamların iksininde işleri çok yoğun buraya uğrayabileceklerini zannetmiyorum ama söylerimopuyorumnanaktan

selam herkese iki üç gündür uğrayamıyorum.herşey yolundadır umarım. yeni hamilelerimizi tebrik ederim.
belim çok ağrıyor. yatarak dinleniyorum sürekli.bir süre daha uğrayamam sanırım. kendinize iyi bakın.

merhaba herkese iyi haftalar.kaydirigubbakcemile3Şu geçmiş işine bi çözümm bulalım biriniz özet geçseniz olmammı CADIARZU

geçmiş olsun denizkızıl,istirahat edersen umarım daha iyi olursun..bende bugün doktora gittim keseyi gördük lekelenmeler içinde progestan verdi doktor..daha iyiyim çok şükür,istirahate devam tabiki..tüm şubat anne adaylarına sevgiler ve sağlıklı günler dilerim..

Geçmiş olsun..dinlenmene bak... Kendine ve bebişede iyi bak sevgiler

hadi gözün aydın güzelim. Rabbim sevgisini dinlemenide nasip etsin... Leke geliyorsa çok çok dikkat etmelısın. Hiçbişi yapma mümkünse bol bol dinlenmeye bak..

Cumartesi kesemizi gördük çok şükür, 4+5 çıktı 0,73 cm nasıl sizce kızlar, lekelenme içinde progestan verdi ama bu ilaç beni mahvetti, başım fırıl fırıl resmen.
ışimde çok fazla, zoraki ayakta duruyorum.

selam kızlar :CüvCüv:
ne var ne yok erşey yolundadadır umarım
bende bugün hastanedeydim doktorun verdiği testleri, yaptırdım
ya kızlar bi bayan vardı normal doğumu çok kötü geçmiş öyle korku aldı ki içimi nasıl doğurcaz bikafamçokkarışt

canım bisey sorabilirmiyim bende subat annesi olacamda doktor hamilelik haftasını nasıl hesaplıyor son adet tarihinden mi

Hiç kimseyi dinleme ve kafanı karıştırma bence, Allah yardım eder mutlaka

canım bisey sorabilirmiyim bende subat annesi olacamda doktor hamilelik haftasını nasıl hesaplıyor son adet tarihinden mi

son adet tarihinden canım, hayırlı olsun ayrıca

sagol canım cevabın icin doktor hangi testleri verdi kacıncı haftandasın sen benim otomotik hesaplamalara gore 5 hafta 6 gunluk oldum bugun doktora gittim bagkur sistemi calısmadıgı icin muayne olamadım cok uzuldum carsamba tekrar gidecem insallah bu sefer bi aksilik cıkmaz

kızlar selam. bugün giremedim ancak yazabiliyorum topik açtım doğum fiyatları bölümüne. 500evler şafak hastanesinin doğum ve muayene ücretlerini öğrenmek istiyodum. defne hanım var bi kaç kere gitmiştim memnun kaldım ona devam edeyim diyorum ama hep sezaryen yaptırıyomuş. varmı bilginiz 500 evler yani ist. şafak hastanesiyle ilgili?

listeye Göz atıyım dedim ama bulmadım baya gerilerde anlasılan yerimsenibenbilenler varmı durum güncellemesi yapsak hiç fena olmaz hani -tatlicadiarzu-

fatima hakılısın canım ama insan görünce tuhaf oluyo işte

derinderen hoşgeldin canım aramıza canım ben bugün 7.haftama girdim benim hesaplarıma göre
geçen perşembe gittim doktor 9 tane test verdi ben sigortalıyım bağkuru bilmiyorum canım
ama bi arkadaş 800tl ödemiş bu testlere özelde değilde devlette yaptır canım testlerini

listemiz bu ama yeniler güncellenmedi heralde yalel yapıyodu sanrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…