2010 Şubat Anneleri

amin canım inşallah hepimizin başına inşallah ben 6+6 olyorum o gün doktor inşallah gelişmişse kese alırız kalp atışını dedi bakalım merakla bekliyorum o günü pıt pıtları duyunca ancak anlıycam hamile olduğumu hala inanamıyorum hamiş olduğuma rabbim herkese yaşatsın böyle duyguları hepimize yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin inşallah

amin canım :Saruboceq: Rabbim Duyurur Seni çok sevdigini canım benim...kaydirigubbakcemile5

kızlar ya baş ağrısını geçirmenin yolunu bilen varmı dünden beri öldürdü beni:çok üzgünüm:

Gecen sene bu zamanlar bizde coook heyecanlıydık...ne cabukta gecti....bende 23 nisan sat...dogumumda 28 ocakta oldu..........annelik cok güzel bir duygu ama çoookk zor...uykuyu rahatlıgı unutacaksınız kızlar ona göre hazırlıkları yapın...allah hepinizi bir avazda kurtarsın insallah...hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin hepinize...kızımla öpüyoruz sizleri....

Son düzenleme:
isim tavsiyem size kız olursa BELÇıM erkek olursa AYAZ
nasıllllll beğendinizmi?

kızlar ya baş ağrısını geçirmenin yolunu bilen varmı dünden beri öldürdü beni:çok üzgünüm:
Canım patates sar Tuzlayarak biraz birazda kahve koyarak iyi gelicektir en azından İlaç alamazsın.. doğal bişiler yapman lazım. Geçmiş olsun.:teselli:.
Gecen sene bu zamanlar bizde coook heyecanlıydık...ne cabukta gecti....bende 23 nisan sat...dogumumda 28 ocakta oldu..........annelik cok güzel bir duygu ama çoookk zor...uykuyu rahatlıgı unutacaksınız kızlar ona göre hazırlıkları yapın...allah hepinizi bir avazda kurtarsın insallah...hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin hepinize...kızımla öpüyoruz sizleri....

Saol Canım benim ne mutlu sana kucagına almışsın.. Allah sana ve bebeğine Ömür versin...hihoyyythihoyyytDarısı bizlere yolun basındayız.. Heyecanı bile güzel... :CüvCüv:
isim tavsiyem size kız olursa BELÇİM erkek olursa AYAZ
nasıllllll beğendinizmi?

:kahve::kahve:isim listemiz ekleriz. Sevgilera.s.

bende geçen sene bu gün öğrenmiştim hamile olduğumu çok heycanlı bir gündü ve bana göre çok zor bir hamilelikti bulantılarla geçen bir yaz :KK43:( ama sonra bir melek geldi kucağımıza 9 şubatta allah herkese yaşatsın bu duyguyu çoook güzelll hepinize kolay hamilelikler diliyorum ve allah bir avazda kurtarsın...

eyvah çok fena.
karanlık odaya gir, kapat gözlerini, sırtüstü yat. uyumaya çalış şekercim.
ılık duş almak da işe yarayabiliyor..
ben böyle yaptım yani.

amanın.... ay ben de seneye bu topiğe gelip, böyle yazıcam :) çok havalı oluyor valla :)
teşekkür ederiz Duru teyzesi, bizler de sizi öpüyoruz meleklerimizle :)

bende geçen sene bu gün öğrenmiştim hamile olduğumu çok heycanlı bir gündü ve bana göre çok zor bir hamilelikti bulantılarla geçen bir yaz :KK43:( ama sonra bir melek geldi kucağımıza 9 şubatta allah herkese yaşatsın bu duyguyu çoook güzelll hepinize kolay hamilelikler diliyorum ve allah bir avazda kurtarsın...

süpperrr...

ben de size bişi söyliyim o zaman
bugün bizim için çok özel bir gün.

Geçen sene bugün, eşim bana çok fena romantik bir evlilik teklifi yapmıştı. :)
Şu anda 6+5 haftalık gebeyim. :)

hamile olanları tebrik ederim allah bir an önce kucağınıza almayı nasip etsin ne güzel bu günler kıymetini bilin ve bol bol uyuyun derim sonra tüh keşke uyusaydım diyorsunuz ama herşeye rağmen çok güzel bir duygu sabah kalktığınızda yanında onu bulmak ellerinle sizi dokunması tüm uykusuz geceler feda olsun diyorsunuz

hamile olanları tebrik ederim allah bir an önce kucağınıza almayı nasip etsin ne güzel bu günler kıymetini bilin ve bol bol uyuyun derim sonra tüh keşke uyusaydım diyorsunuz ama herşeye rağmen çok güzel bir duygu sabah kalktığınızda yanında onu bulmak ellerinle sizi dokunması tüm uykusuz geceler feda olsun diyorsunuz

allahım sabırsızlığım artıyor, bu anneler böyle şeyler söyledikçe.. nolursun allahım, şu zamanı çabuk geçir... meleğime biran evvel kavuşayım :) kucağımda emzirip koklayayım kuzumu ben de... amiinnnn

hepimiz için dua ettim tabi :)

kızlar dün gece yine iraz kanamam oldu ve öğlene kadar lekelenme olarak devam etti tabii sabah ilk iş hemen hastaneye gittik,, ama kendi doktorum yoktu ve başka doktor baktı, emin olamamakla beraber iki kese gördüğünü, ancak ikincisinin kese mi yoksa kanamadan mı kaynaklandığını anlayamadı, belki de birisi düşecektir tutunamamıştır ve bu yüzden kanama olmuş da olabilir dedi, bol bol dinlenmemi söyledi ben de sürekli yatıyorum (zaten iki haftadır hep yatıyom ya neyse)
ben ikiz çok istiyordum zaten ve içimden bir his bu sefer var gibi diyordu,
kafam çok karıştı yaaa, teyzeleri dua edin bizim için, Rabbim hayırlısıysa bize bebişlerimizi bağışlasın

kızlar dün gece yine iraz kanamam oldu ve öğlene kadar lekelenme olarak devam etti tabii sabah ilk iş hemen hastaneye gittik,, ama kendi doktorum yoktu ve başka doktor baktı, emin olamamakla beraber iki kese gördüğünü, ancak ikincisinin kese mi yoksa kanamadan mı kaynaklandığını anlayamadı, belki de birisi düşecektir tutunamamıştır ve bu yüzden kanama olmuş da olabilir dedi, bol bol dinlenmemi söyledi ben de sürekli yatıyorum (zaten iki haftadır hep yatıyom ya neyse)
ben ikiz çok istiyordum zaten ve içimden bir his bu sefer var gibi diyordu,
kafam çok karıştı yaaa, teyzeleri dua edin bizim için, Rabbim hayırlısıysa bize bebişlerimizi bağışlasın

Kuzucukları canlandırdım şimdi gözümde :)
paylaşamadılar mı yoksa koskoca göbüşü iki sıpa, hmm :)

fifa'cım, allah hayırlısını versin arkadaşım.
nasibimizde ne varsa, onu göreceğiz...
allah bize bu yavruları nasip ettiyse, öyle ya da böyle, engebelei yolları aşıp, bize gelecekler bu melekler.. sakın aklından çıkartma.

sen yat dinlen güzelce... ikiz olsa çok süper olur. hakkatten tek hamilelikle 2 çocuk, muhteşem olur. ama olmazsa da üzme sakın kendini. emi canım?

yalel verdiğin link çok güzel, saol cnm

benim de çok hoşuma gitti. ve benim doktorumun verdiği tarihlerle de örtüşüyor.

selam arkadaşlarr bende aranıza yeni katıldımm bugün hamile olduğumu öğrendim testeler pozitif çıktı adetim 4 gün geçti doktora da gittik ama doktor daha görünmüyor dedi haftaya gel bakalım dedi. sevinçten ölebilirim çokk süper bi duygu ayaklarım yere basmıyo gibi sarhoş gibiyim adeta. 8 aydır istiyoduk olmuyodu çok şükür bu ay geliverdi Rabbim yüzümüze güldü. Ve her isteyene gülsün inşallahh. Dualarım olmayanlarla.. Çünkü bunu uzun süre bebek isteyipte sahip olamayanlar bilir.. 8 ay belki çok uzun değil ama "isteyene çoook uzun" geliyo.. :)

selam arkadaşlarr bende aranıza yeni katıldımm bugün hamile olduğumu öğrendim testeler pozitif çıktı adetim 4 gün geçti doktora da gittik ama doktor daha görünmüyor dedi haftaya gel bakalım dedi. sevinçten ölebilirim çokk süper bi duygu ayaklarım yere basmıyo gibi sarhoş gibiyim adeta. 8 aydır istiyoduk olmuyodu çok şükür bu ay geliverdi Rabbim yüzümüze güldü. Ve her isteyene gülsün inşallahh. Dualarım olmayanlarla.. Çünkü bunu uzun süre bebek isteyipte sahip olamayanlar bilir.. 8 ay belki çok uzun değil ama "isteyene çoook uzun" geliyo.. :)

:) hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin turkkahvesi...
allah meleğini kucağında göstersin canım.

ben de 8 ay sonunda bu ay gebeyim, muhtemelen ocak annesi olucam ama, şubata da takılıyorum :)

şu anki heyecanın var ya, kalbini duyduğunda yaşayacağın heyecanın yanında solda sıfır kalacak :)

türkkahvesi aramıza hoşgeldin cnm, Rabbim hayırlısı ile bebişini kucağına almayı nasip eder inşallah
darısı tüm bekleyenlere inşallah

yalel saol cnm, inşallah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almak, onların gül kokularını doya doya koklayıp öpmek nasip olur, nasıl hasretim anlatamam düşüncesi bile bambaşka olduğu zaman ne yaparım bilmem artık :sm_cool:

çok sağolun canlarımm..teşekkürler.. artık burdayım..
daha çok yeni ablaları.. o yüzden görünmüyo ultrasonda. bugün baktırdık.
az önce de 2. testimi yaptım, oda pozitif. şüphem kalmadı artık, 2. çizgi de belirgin bi şekilde çıktı çok şükür Yaradan'a..
Simdi beni tek düşündüren hamileliğim boyunca devamlı gideceğim iyi bi doktor, hastane. bana bu konuda yardımcı olabilecek varmı aranızda kızlar? kafamı karaştıran konu o şuanda. ((gaziosmanpaşa, bayrampaşa civarı))
:nazar:

yalel saol cnm, inşallah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almak, onların gül kokularını doya doya koklayıp öpmek nasip olur, nasıl hasretim anlatamam düşüncesi bile bambaşka olduğu zaman ne yaparım bilmem artık :sm_cool:

ay bak ben hayal ettim şimdi o konuyu.. sanki benim başıma gelmiş gibi senaryo yaptım kafamda :)
çıldırır insan..
bir beklerken, 2 melek göbüşte.. :) muhteşem olur fifa..
keşke olsa arkadaşım... ama olmazsa da darılma sakın kendi kendine :)
allahım sağlıkla birini vermiş maşallah... astar vermiş yüzünü istemek gibi olur sanki :))

çok sağolun canlarımm..teşekkürler.. artık burdayım..
daha çok yeni ablaları.. o yüzden görünmüyo ultrasonda. bugün baktırdık.
az önce de 2. testimi yaptım, oda pozitif. şüphem kalmadı artık, 2. çizgi de belirgin bi şekilde çıktı çok şükür Yaradan'a..
Simdi beni tek düşündüren hamileliğim boyunca devamlı gideceğim iyi bi doktor, hastane. bana bu konuda yardımcı olabilecek varmı aranızda kızlar? kafamı karaştıran konu o şuanda. ((gaziosmanpaşa, bayrampaşa civarı))
:nazar:

kaç haftalıksınız annesi?
teyzeleri yesin onu, görünmeyecek kadar noktacık mıymış bu melek henüz :) aman da maşallah bu kuzuya...
sen merak etme, günde 1 mm büyüyorlar bu sıpalar göbüşte... :)

o kafanı karıştıran konu, bizleri de hala karıştırmakta canım.
çok zormuş bu doktor-hastahane mevzuları.
ben eskiden derdimki, ''amaann ne var be, grip olduğumuzda bi doktora gidiyoruz işte.. bunun için de yakın bi hastahaneye gideriz''
hiiiç öyle olmadı.
kendini emanet etmekle birlikte meleği de emanet etmek var işin ucunda. çok zor iş :)

allah kolaylık versin hepimize..

X