2010 Şubat Anneleri

kızlar sizde de kabızlık sorunu yaşayan var mı yaaa :bbo:
bende önceden de vardı ama şimdi sanki biraz daha arttı gibi geliyor kafamçokkarıştı

Canım sabah kalkınca 2 tane kuru kayısı yiyip 1 bardakta oda sıcaklığında su iç. Çok faydası oluyor. Birde meyve seviyorsan ara öğünlerde ye onunda faydası var kabızlığa.

merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım ben. (Hülya) daha önce de uğradım ama kimseler yoktuu. nasılsınız? nasıl gidiyo hamileliğin ilk zamanları?

türk kahvesi ve beruli arkadaşlarım hoşgeldiniz aramıza
ebruli canım benimde son adet tarihi 2 mayıs 1 gün var aramızda hayırlısıyla inşallah aynı gün kavuşuruz bebeğimize............
fifacım canım inşallah bebişlerin sıkıca tutunurlar sana rabbim kolaylık versin canım..........
hepinize iyi geceler tatlı hamişler...........

amin canım inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi

kızlar kalp atışları ne zaman duyulmaya başlar kese ne zaman gözükür

merhaba ebruli, normalde 6.haftada kese gözüküyo. aynı hafta yada sonraki hafta da kalp atışını duyabiliyosun. ama bazen erken gören yada daha geç gören de var.

ebruli benim 4+3 de kesem göründü am dün 5+0 da kalp atışı yoktu bana kalp atışları için doktor 7. haftaya randevu verdi cnm

ebruli benim 4+3 de kesem göründü am dün 5+0 da kalp atışı yoktu bana kalp atışları için doktor 7. haftaya randevu verdi cnm

demek bebişe göre değişiyo gerçekten çünkü bende 4+4 te gittim doktora, hiç bir şey görünmedi.

teşekkür ederim kızlar ben bugün 6. haftaya girdim doktora ne zaman gitsem kararsızım

bişey sorcam: bu kasık ağrıları daha ne kadar devam edecek bilen var mı? geceleri kasık ağrısından uyuyamayan var mı?

hulen hoşgeldin
kasık ağrıları ara ara bende oluyo
bide bişey sorucam şu ticker factory yazan şeyi nasıl yapıyosun ben beceremedim de

hulen hoşgeldin
kasık ağrıları ara ara bende oluyo
bide bişey sorucam şu ticker factory yazan şeyi nasıl yapıyosun ben beceremedim de

hoşbulduk canım sağol. kasık ağrısının normal olduğunu biliyordum da uzun süreceğini bilmiyordum, o yüzden panik yaptım. neyse sağol. senin ne kadar oldu bebiş?

ticker factorye gir.
aşağıda mavi yazılı Baby and Child Age tıkla. istediğini seç ve nexte tıkla. daha sonra minik pul gibi bişey çıkıyo ondan istediğini de seç. daha sonra son adet tarihini gir tarih kısmına.
altındaki name kısmına da bende miniğim yazıyo ya onun gibi işey yaz. ve yine next.
en sonda da şeklini göreceksin zaten altta olan bbCode: kısmında http ile başlayan kısmı kopyala ve kişisel alnındaki kilo/doğum takip kısmına yapıştır ve kaydet canım. uzun gibi görünüyo ama kolay.

hoşbulduk canım sağol. kasık ağrısının normal olduğunu biliyordum da uzun süreceğini bilmiyordum, o yüzden panik yaptım. neyse sağol. senin ne kadar oldu bebiş?

ticker factorye gir.
aşağıda mavi yazılı Baby and Child Age tıkla. istediğini seç ve nexte tıkla. daha sonra minik pul gibi bişey çıkıyo ondan istediğini de seç. daha sonra son adet tarihini gir tarih kısmına.
altındaki name kısmına da bende miniğim yazıyo ya onun gibi işey yaz. ve yine next.
en sonda da şeklini göreceksin zaten altta olan bbCode: kısmında http ile başlayan kısmı kopyala ve kişisel alnındaki kilo/doğum takip kısmına yapıştır ve kaydet canım. uzun gibi görünüyo ama kolay.

canım 2. ayda oluyomuş böyle ağrılar korkma bebiş büyüdükçe baskı yaptığı için kasıklarda ağrı oluyomuş normalmiş yani
biz 6hafta 6günlük olduk teyzesi
çok karışık görünüyo valla becerebilirmiyim bilemiyorum yinede sağol canım anlatmışsın opuyorumnanaktan

bişey sorcam: bu kasık ağrıları daha ne kadar devam edecek bilen var mı? geceleri kasık ağrısından uyuyamayan var mı?

hehe, evet canım... daha sürecek o ağrılar.
ben de gece kaç kere uyanıyorum ağrıdan.. gündğz de ağrıyor.

ben doktorumla konuştum bunu.... bağlar açılıyormuş, genişlemek için.. o sebele ağrıyormuş. dolayısı ile, 3. ay sonuna kadar ağrılar aynı şiddetle devam edecekmiş. 4. ayın başlarında hafifleyecekmiş. ancak 7. aydan sonra yine şiddetle ağrıyacakmış.
kısaca, hiç geçmeyecek bu ağrılar ama, arada birkaç ay hafifleyecekler.

ticker factorye gir.

canım çok güzel anlatmışsın ama.. yapıyorum olmuyor.
altta göremiyorum ben resmi..

siz benimkini görebiliyor musunuz kızlar?

hulen'cim hoşgeldin, az önce gördüm seni bizim topikte.. nasılsın?
ben de hamileyim^bölümüne yazmışsın, babacık'a haber verme şeklin çok tatlıymış.

kaç haftalıksınız?

X