2010 Şubat Anneleri

eskiden çok su içerdim ama bu gün dedim ya çok kötüyüm su bele içesim gelmiyo

ben eskiden hiç içmezdim. şimdi gebeyken içilmesi lazımmış diye, 1-1,5 lt. içmek için kendimi çook çok zorluyorum.

bulantıya kıs kaydirigubbakcemile3 konularımı şaşırdım naptımmirmirmirmir işte mide bulantısına falan iyi geliyo ...işte öylee:1closedeyes:

hmmm peki peki :)

Bulantı ne zaman başlar kızlar, arkadaşım 2,5 aylık hamile 6.haftada başlamış ve hala devam ediyor...

valla ben başlamamasını umut ediyorum.

Bulantı ne zaman başlar kızlar, arkadaşım 2,5 aylık hamile 6.haftada başlamış ve hala devam ediyor...

valla benim hamileliğimi öğrenmeden 3 gün önce ve öğrendikten 3 gün sonra felaket bulantılarım oldu hatta kusuyodum...ama bu aralar tık yok maşallah arada bir midem alt üst oluyo gibi,yanıyo,ekşiyo gibi oluyo ama geçiyo hemen...inş böyle devam eder...

meraba kızlar.evdeki testlere göre bende hamileyim.yarın dra gidicem inşallah.şuanki hesabıma göre ben 5+6 günlüğüm.sizce kalp atışlarınıda duyabilir miyim.bide acaba karından mı bakarlar.sizler dr a gitmişsiniz.yardımcı olursanız çok sevinirim...

arkadaşlar kk de bir topicte okudum bulgur yüksek miktarda folik asit içeriyormuş. o yüzden kalkıp bulgur pilavı yaptım.aklınızda olsun arada sizde yiyin bulgurlu şeyler..

valla benim hamileliğimi öğrenmeden 3 gün önce ve öğrendikten 3 gün sonra felaket bulantılarım oldu hatta kusuyodum...ama bu aralar tık yok maşallah arada bir midem alt üst oluyo gibi,yanıyo,ekşiyo gibi oluyo ama geçiyo hemen...inş böyle devam eder...

aman aman inşallah..

bende de henüz yok bulantı ama, midem kaynıyor arada bi.

ben eskiden hiç içmezdim. şimdi gebeyken içilmesi lazımmış diye, 1-1,5 lt. içmek için kendimi çook çok zorluyorum.

Ben zaten içiyordum aynen devam yani, yürüyüşte yapıcam çok kilo almak istemiyorum, Ben bulantım olsun istiyorum, çünkü düşükten önce hiç bulantım olmamıştı ve düştüde zatenmafoldumben

valla ben başlamamasını umut ediyorum.

Bende de hafif hafif var ama artar mı bilmiyorum hayırlısı olsun...

meraba kızlar.evdeki testlere göre bende hamileyim.yarın dra gidicem inşallah.şuanki hesabıma göre ben 5+6 günlüğüm.sizce kalp atışlarınıda duyabilir miyim.bide acaba karından mı bakarlar.sizler dr a gitmişsiniz.yardımcı olursanız çok sevinirim...

Hayırlı olsun tebrikler canım, kalp atışlarını duyabilirsin sanırım, karından duyulur herhalde, gerekmedikçe alttan bakmıyorlar

deniz kızıl onu ben de okumuştum cnm o yüzden bu günki yemeğime bulgur piavı da ekledim ama yiyemedim

benimki erkek çıkıyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bakalım tutucakmı
Töbe töbeee herşey allahtan tabi hayırlısını vers,n rabbim:enbuyukkk:

belli olmuyorki tatlım bazen5-6. haftada başlıyor bazen 10. haftadan sonra...
kiminin de hiç bulantısı olmuyor

Sağlıklı olsun da bulantı mühim değil

arkadaşlar kk de bir topicte okudum bulgur yüksek miktarda folik asit içeriyormuş. o yüzden kalkıp bulgur pilavı yaptım.aklınızda olsun arada sizde yiyin bulgurlu şeyler..

Bulgur pilavına bayılırımmmm, bende yapayım bariicokacimcoook:CüvCüv:

Hayırlı olsun tebrikler canım, kalp atışlarını duyabilirsin sanırım, karından duyulur herhalde, gerekmedikçe alttan bakmıyorlar[/QUOTE]

canım çok teşekkür ederim.sesimi birtürlü duyuramadım bu topikte:))daha öncede yardım istemiştim ama.olsun ben sizi çok iyi anlıyorum.çok heyecanlısınız.benide görmüyorsunuz:))ama bende sizdednim inşallah.sürekli takip ediyorum sizi.yarın sonucu öğrenincede katılıcam listenize.hepinizi tabrik ediyorum.güzel hamilelikler ve doğumlar diliyorum...

benim görümcem beni rüyasında görmüş ilk evlendiğim zamanlar ilk çocugu kız olacak demişler rüyasında bend e bebek çalışmalarına başladıgım zamanlarda görmüştüm buna ben zer bir rüya rüyamda bana bir isim söylediler esila kızına bu ismi koy dediler kısmet ben esila ile nurefşan arasında kararsızım kısmet rabbim sağlıkla göndersinde o zaman düşünürüm ismi

çin takvimine bakan oldumu hiç...hani eğlence olsun diyeee

baktım :) kız çıkıyor.
zaten kız gibi hissediyorum ben.

Hayırlı olsun tebrikler canım, kalp atışlarını duyabilirsin sanırım, karından duyulur herhalde, gerekmedikçe alttan bakmıyorlar

canım çok teşekkür ederim.sesimi birtürlü duyuramadım bu topikte:))daha öncede yardım istemiştim ama.olsun ben sizi çok iyi anlıyorum.çok heyecanlısınız.benide görmüyorsunuz:))ama bende sizdednim inşallah.sürekli takip ediyorum sizi.yarın sonucu öğrenincede katılıcam listenize.hepinizi tabrik ediyorum.güzel hamilelikler ve doğumlar diliyorum...[/QUOTE]
merhaba, hoşgeldin..
hayırlı haberini bekliyoruz canım

canım çok teşekkür ederim.sesimi birtürlü duyuramadım bu topikte:))daha öncede yardım istemiştim ama.olsun ben sizi çok iyi anlıyorum.çok heyecanlısınız.benide görmüyorsunuz:))ama bende sizdednim inşallah.sürekli takip ediyorum sizi.yarın sonucu öğrenincede katılıcam listenize.hepinizi tabrik ediyorum.güzel hamilelikler ve doğumlar diliyorum...[/QUOTE]

İsteyerek olmuyordur üzülme sen bazan bende duyuramıyorum dediğin gibi heyecandan olsa gerek, senide aramızda görürüz inş. hayırlısıyla

X