eskiden çok su içerdim ama bu gün dedim ya çok kötüyüm su bele içesim gelmiyo
bulantıya kıs kaydirigubbakcemile3 konularımı şaşırdım naptımmirmirmirmir işte mide bulantısına falan iyi geliyo ...işte öylee:1closedeyes:
Bulantı ne zaman başlar kızlar, arkadaşım 2,5 aylık hamile 6.haftada başlamış ve hala devam ediyor...
Bulantı ne zaman başlar kızlar, arkadaşım 2,5 aylık hamile 6.haftada başlamış ve hala devam ediyor...
valla benim hamileliğimi öğrenmeden 3 gün önce ve öğrendikten 3 gün sonra felaket bulantılarım oldu hatta kusuyodum...ama bu aralar tık yok maşallah arada bir midem alt üst oluyo gibi,yanıyo,ekşiyo gibi oluyo ama geçiyo hemen...inş böyle devam eder...
ben eskiden hiç içmezdim. şimdi gebeyken içilmesi lazımmış diye, 1-1,5 lt. içmek için kendimi çook çok zorluyorum.
Ben zaten içiyordum aynen devam yani, yürüyüşte yapıcam çok kilo almak istemiyorum, Ben bulantım olsun istiyorum, çünkü düşükten önce hiç bulantım olmamıştı ve düştüde zatenmafoldumben
valla ben başlamamasını umut ediyorum.
valla benim hamileliğimi öğrenmeden 3 gün önce ve öğrendikten 3 gün sonra felaket bulantılarım oldu hatta kusuyodum...ama bu aralar tık yok maşallah arada bir midem alt üst oluyo gibi,yanıyo,ekşiyo gibi oluyo ama geçiyo hemen...inş böyle devam eder...
meraba kızlar.evdeki testlere göre bende hamileyim.yarın dra gidicem inşallah.şuanki hesabıma göre ben 5+6 günlüğüm.sizce kalp atışlarınıda duyabilir miyim.bide acaba karından mı bakarlar.sizler dr a gitmişsiniz.yardımcı olursanız çok sevinirim...
belli olmuyorki tatlım bazen5-6. haftada başlıyor bazen 10. haftadan sonra...
kiminin de hiç bulantısı olmuyor
arkadaşlar kk de bir topicte okudum bulgur yüksek miktarda folik asit içeriyormuş. o yüzden kalkıp bulgur pilavı yaptım.aklınızda olsun arada sizde yiyin bulgurlu şeyler..
çin takvimine bakan oldumu hiç...hani eğlence olsun diyeee
çin takvimine bakan oldumu hiç...hani eğlence olsun diyeee
Hayırlı olsun tebrikler canım, kalp atışlarını duyabilirsin sanırım, karından duyulur herhalde, gerekmedikçe alttan bakmıyorlar
Hayırlı olsun tebrikler canım, kalp atışlarını duyabilirsin sanırım, karından duyulur herhalde, gerekmedikçe alttan bakmıyorlar