2010 Şubat Anneleri

arkadaşlar moralim çok bozuk,.okadar ki kendimi hazırladım,ama maalesefki şubat annesi olamıycammmafoldumben mafoldumbenbugün adet oldum,.çok şaşırdım,beş günüm daha vardı çünki,.offfffffff.kötüyüm,kısacası....mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

nilüfercm sağlık olsun demekkı daha zamanı var herşeyın hayırlısı.. inş. mart annelerınde olursun sende dualrımz senınle...

arkadaşlar moralim çok bozuk,.okadar ki kendimi hazırladım,ama maalesefki şubat annesi olamıycammmafoldumben mafoldumbenbugün adet oldum,.çok şaşırdım,beş günüm daha vardı çünki,.offfffffff.kötüyüm,kısacası....mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

nilüfercim sıkma canını sende önümüzdeki ay hamile kalırsın.gerçekten zamanı gelmeden hiçbirşey olmuyor. bu ayı iyi değerlendir sonra beklemeye geç. eğer zamanı geldiyse bebeğin seninle olacaktır canım.

nilüfercm sağlık olsun demekkı daha zamanı var herşeyın hayırlısı.. inş. mart annelerınde olursun sende dualrımz senınle...

çok teşekkür ederim canım,.sonuçta insanız,üzülüyorum,elimde değil,.hamile arkadaşlar kıymetini bilin,her anın,çok üzgünümmmmm.mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

nilüfercim, çok üzüldüm.. ama ümidini hiçbir zaman yitirme, moral çok önemli, inş ilerleyen zamanda sağlıklı bir bebeğin olur. Rabbim hakkında hayırlısını versin canım..

Selam kızlar bende aranıza yeni katıldım sürekli takip ediyordum. Bende inşallah şubat annesi olacağım Alllahın izniyle müthiş bi duyguymuş 1 yıllık çalışmalar sonucu kısmet bugüneymiş:teytey: Rabbim isteyen herkese versin.

yani hamile misin? ay hadi inş.. hamile isen bilgilerini söyle listeye ekleyim.

Evet hamileyim Sat 26 Nisan 24 yaşındayım 1 hafta önce kesemizi gördük Allaha şükür

OLsun canım yeterkii sağlıkk olsnn.Rabbim herşeyin en iyisi bilirrrrr.O hayırlı zamanda göndericek bebeğinii.Sabretttt ve duaa ett .Hiç beklemediğin zaman gelicekk bebiş bak görürsünnn:)Hem yanlız değilsinn bende adet olucam bu ay kaydirigubbakcemile3Ama artıkk gülüyorum halimee kaydirigubbakcemile3Sende ilerleyen yıllarda benim gibi olursun :lepi:

nilüfer cnm sakın sıkma canını rabbim sağlık versin şükretki adet olabiliyosun rabbim dert vweripte derman aratmasın adet olamayanlar bile var onları düşün rabbime şükret dua et elbet senin de olacak bebeğin ana rabbimin sınavında oldugunu sakın unutma şeytana uyma isyan etme keşke deme sakın şükret bu ay da adet olabildim diye şükret rabbim inş çok bekletmeden sana ve diger bekleyenlere bebek versin isteyenlere çifter çifter versinb inş

yeni hamişimizi tebrik ediyorum maşşallah sen kleseyi de dörmüşsün :))))) inş darısı kalp atışına olsun

kızlar bende salı günü dk ra gittim ama kese görünmedi bi hafta sonra gel dedi galiba allttan muayne edecek ama ben alttan muayneden korkuyorum bişey olur die sat 27 nisan
kızlar normalmi görünmemesi arkadaşlarımda az sabret 1.5 aylık olsun öle git dk ra diyorlar sizce napıyım ya yardım lütfen

OLsun canım yeterkii sağlıkk olsnn.Rabbim herşeyin en iyisi bilirrrrr.O hayırlı zamanda göndericek bebeğinii.Sabretttt ve duaa ett .Hiç beklemediğin zaman gelicekk bebiş bak görürsünnn:)Hem yanlız değilsinn bende adet olucam bu ay kaydirigubbakcemile3Ama artıkk gülüyorum halimee kaydirigubbakcemile3Sende ilerleyen yıllarda benim gibi olursun :lepi:

inşallah ilerleyen yıllara gelmeden bebek sahibi olur arkadaşımız.

kızlar bende salı günü dk ra gittim ama kese görünmedi bi hafta sonra gel dedi galiba allttan muayne edecek ama ben alttan muayneden korkuyorum bişey olur die sat 27 nisan
kızlar normalmi görünmemesi arkadaşlarımda az sabret 1.5 aylık olsun öle git dk ra diyorlar sizce napıyım ya yardım lütfen

canım vajinal muayenenin bir tehlikesi yok. hep yanlış inanış bunlar. emin ol karından bakılan kadar güvenli. bebeğine ve sana hiçbir zararı yok. kese için biraz daha bekle bakalım canım.zaten kese karından usg ile vajinalden 1 hafta sonra görülüyor. o yüzden görememiş ve vajinal usg istemiştir doktorun.

canım vajinal muayenenin bir tehlikesi yok. hep yanlış inanış bunlar. emin ol karından bakılan kadar güvenli. bebeğine ve sana hiçbir zararı yok. kese için biraz daha bekle bakalım canım.zaten kese karından usg ile vajinalden 1 hafta sonra görülüyor. o yüzden görememiş ve vajinal usg istemiştir doktorun.

çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz herkes korkutmuşdu alttan muayne için muayneden sonra yola çıksam bişey olmez dimi

sadolin cnm geç döllenmişse kesenin görünmemewi normal korkma altan bakılmalar dr kontrolünde dr güveniyosan bir şey olma z ama yinede içim rahat etmez diyosan bir hf daha bekle öyle git ama ben ce görünür bu hafta en azından rahim duvarının kalınlaştıgı görülür

sadolin canım benimde sat 29 doktora gittim alttan muayene yapıcam ama sakın korkma bu bebeğine hiçbir zarar vermez çok küçük olduğu için alttan bakıyorum dedi net görünürmüş.. bişeyde olmadı canım kesemizi gördük herşeyde yoluna şimdilik çok şükür 1 ay sonrasına randevu verdi..o zaman karından bakıcam artık dedi.. onun için korkma ... sadece çok küçük henüz:))

ebrucum dr. gttın mı? güzel haberlerını beklıyoruz bize bildir hemen ?
kızlar böyle yatmak çok sıkıcı yine buna da şükürler olsun ama yemek dahi yapamıyorum gurbette olmak çok zor :::::KK43:

Arkadaşlar,vajinal ultrasondan çekinmeyin,vajinadan sokulunca sadece rahmin dış duvarına değiyor ultrason aleti zaten..rahim ağzından içeri girip bebeğin olduğu yerlere falan girmiyor,içiniz rahat olsun..:teselli:

badem canım nasılsın dün biraz canın sıkıldı sanırım sıkma canını inşallah herşey güzel olur umarım mucizen seninledir ve seninle beraber 40 hafta kalır sonra tabi bir ömür..
rapunzelden haberin var mı ne yaptı acaba?

ebrucum ...daha gelmemişsin cnımm.. gelip bişeyler yazmışsındır diye geldim ama yoksunn.. meraktayım cnım.. inş keseyi görmüşsünüzdür ve inşallah herşey yolundadır...

X