2010 Şubat Anneleri

ayy çok mutlu oldum tabiki de eşimm çok korkmuştu kimyasal gebelik olacagını söylemişti dr ve çok korktu keseyi görün ce ilk tepkisi heyyyyyyyyyyyy diye bagırmak oldu dr güldü tabi ama süper bişe rabbim herkese nasip etsin

selam kızlar 2 senelik evliyiz 1 senedir çocuk istiyoduk
bu ayda bişey olmasa eğer tedaviye başlıcaktım ama rabbim bana doğum günü hediyesi ve büyüyk bi süpriz yolladı şükürler olsun 1 hafta günüm geçti ama hiç bi belirtim bi şeyim yoktu 3 haziranda test yaptım çift çizgi çıktı deli gibi sevindim ağladım
ertesi gün kan testi ve hormon testi yaptırdık herşey çok güzel çıktı mevlama şükür
ultrasonda keseciğide gördük şuan 5 hafta 4 günlük hamişim
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah umarım şubat ayı hepimize uğurlu gelir
bu arada kimler var bi liste yapsak çok sevinicem
duarım sizlerle kızlar dua edelim bol bol

Hamiş listemiz :nazar:

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

|||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|:nazar:|:CüvCüv:|hayal2626| | | | |
2|:nazar:|:CüvCüv:|ebru1987| 22|15 nisan ||57|keseyi gördü hihoyyyt|
3|:nazar:|:CüvCüv:|beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|keseyi gördü.. 5 mm hihoyyyt|
4|:nazar:|:CüvCüv:|yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59|keseyi gördü.. 9.4 mm hihoyyyt|
5|:nazar:|:CüvCüv:|anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85|(5 haftalık)|
6|:nazar:|:CüvCüv:|yalel|29|27 nisan|1 şubat|59|(5 haftalık) keseyi gördü hihoyyyt|
7|:nazar:|:CüvCüv:|zetu|30|30 nisan
8|:nazar:|:CüvCüv:|selmakerem||29 nisan|||beta hcg 1070 keseyi görmedi henüz..|
9|:nazar:|:CüvCüv:|sadolin|27|28 nisan|||keseyi görmedi henüz..
10|:nazar:|:CüvCüv:|camdankalp38|||||(4hf+5gn)2 hafta sonra keseyi görcek inş.|
11|:nazar:|:CüvCüv:|denizkızıl|31|6 mayıs|8 şubat|67|
12|:nazar:|:CüvCüv:|guide|
13|:nazar:|:CüvCüv:|voles||29 nisan|3 şubat|72|(5 haftalık) keseyi gördü hihoyyyt|
14|:nazar:|:CüvCüv:|loveli||27 nisan|1 şubat|||
15|:nazar:|:CüvCüv:|haziran20|24|26 nisan|||keseyi gördü hihoyyyt
16|:nazar:|:CüvCüv:|fatolina|22|28 nisan|2 şubat|67|(5hf + 4gn)keseyi gördü hihoyyyt

Umutlu listemiz :nazar:

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|:nazar:|ozbek83|25|18 mayıs|22 şubat||beta hcg sonucunu bekliyor.|
2|:nazar:|connet|26|11 mayıs|15 şubat||beta hcg sonucunu bekliyor.|
3|:nazar:|-badem-||10 mayıs|
4|:nazar:|laluz24z|
5|:nazar:|arub|

Son düzenleme:
fatolina hoşgeldin canım, bilgilerini söylersen listede düzenleme yapalım..

ay zetu çok şükür geldin. seni aramızda görmek ne güzel..hoş geldin şekerim..

hoşbuldum canım maşallah listemiz dolar taşar inşallah çok sevindim ya
benim yaş 22 sat 28 tahmini doğum 2 şubat kilo 67

:nazar::nazar:MAŞŞALLAHHH Sübhanallahhhh 16 tane 2010 Şubat annesi olmuşşş..:nazar: :nazar:
Hadiyiinnnn Kızlarrr başka yokmuuuuuuu:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

aaa YAREN_H benim bilgilerim boş duruyo ayol :)) YAŞ 24, SAT 1 MAYIS,HAMıŞ KALDIĞIM KıLO 69 ,TAHMıNı D.T.:8 ŞUBAT

Ben umutsuz vakaa hala sürünüyorum buralarda ne işim varsa burda sırnaşık şey ...sırnaşık şey

ayy ebrucum çok sevindim cnımm.. meraktaydım valla.. keseyi görmüşsünüz ya..,inş. bi dahaki gidişinizde içinde bebişide(mercimek kadar da olsa:)) kalp atılarını da görürsünüz.. o zaman sorarsın boyunu gramını canmm.. herşeyin yolunda olmasına sevindim.. inş. sağlıkla kucağına alırsın bebişini..

fatolina.. kutlarım cnm.güzel bi hediye olmuş bebiş sana.. rabbim kucağına almayı danasip eder inş.. sağlıklı anne babasına hayırlıbir evlar olsun inş. cnm..

darısı benim başıma.. duaeden arkadaşlara amiiiiiiin diyorum...

Ben umutsuz vakaa hala sürünüyorum buralarda ne işim varsa burda sırnaşık şey ...sırnaşık şey
tatlım sakın umudunu kaybetme stres yapma
bende aynı sen gibiydim bu ay taşınma telaşesinden çocuk falan aklıma bile gelmedi stres yapcak zamanın hiç oladı inan ki herşey de vardır bi hayır
rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah sanada :Saruboceq:

ayy ebrucum çok sevindim cnımm.. meraktaydım valla.. keseyi görmüşsünüz ya..,inş. bi dahaki gidişinizde içinde bebişide(mercimek kadar da olsa:)) kalp atılarını da görürsünüz.. o zaman sorarsın boyunu gramını canmm.. herşeyin yolunda olmasına sevindim.. inş. sağlıkla kucağına alırsın bebişini..

fatolina.. kutlarım cnm.güzel bi hediye olmuş bebiş sana.. rabbim kucağına almayı danasip eder inş.. sağlıklı anne babasına hayırlıbir evlar olsun inş. cnm..

darısı benim başıma.. duaeden arkadaşlara amiiiiiiin diyorum...

çok sağol tatlım
amin inşallah en kısa zamanda senide diğer arkadaşlarıda listese görürüz canım :Saruboceq:

balsurat cnımm. bendeaynı umutsuz vakaa.. bende aynı düşünüyorum neden burdayım hala diye ama gidemiyorum ki ...

balsurat cnımm. bendeaynı umutsuz vakaa.. bende aynı düşünüyorum neden burdayım hala diye ama gidemiyorum ki ...
Canım :):1hug:kader arkadaşım opuyorumnanaktan
tatlım sakın umudunu kaybetme stres yapma
bende aynı sen gibiydim bu ay taşınma telaşesinden çocuk falan aklıma bile gelmedi stres yapcak zamanın hiç oladı inan ki herşey de vardır bi hayır
rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah sanada :Saruboceq:

[/B]
Fatolinam canım Stres hiç yapmıyorum bu ay zaten sırnaşık şey1 haftadır yaz temizliğine başladımm.Klomen tedavisi görüyorum doktorun dediği günlerin hiçbirine uymadım kafama göre oldu ilk defa bu ay .4.aydır dr dedği günlere uydum bir kerede kendi kafama göre takılayım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
1 haftadırrr diş ağrım ile uğraştım .Dişçi fobisi olduğu için beynim dişten başka bişi düşenemiyom.Aslında herkez telaşlı oldugu halde hamıle kalıyor senın gıbı.AMA beni o mucizelerr bulmaz yasırnaşık şeysırnaşık şey

slm kızlar fatolına hoşgeldın aramıza..
ebrucum gözün aydın darısı pıt pıtlarına inş.
kızlar bende aşırı mide bulantısı var hiç bişi yıyemıyorum 2kilo verdım :KK43: önerılerınızı beklıyorum...

Canım :):1hug:kader arkadaşım opuyorumnanaktan

Fatolinam canım Stres hiç yapmıyorum bu ay zaten sırnaşık şey1 haftadır yaz temizliğine başladımm.Klomen tedavisi görüyorum doktorun dediği günlerin hiçbirine uymadım kafama göre oldu ilk defa bu ay .4.aydır dr dedği günlere uydum bir kerede kendi kafama göre takılayım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
1 haftadırrr diş ağrım ile uğraştım .Dişçi fobisi olduğu için beynim dişten başka bişi düşenemiyom.Aslında herkez telaşlı oldugu halde hamıle kalıyor senın gıbı.AMA beni o mucizelerr bulmaz yasırnaşık şeysırnaşık şey

öyle deme canım ya rabbim ol desin yeter ki
diyorum ya bidaha ki ay tedaviye başlıcaktım bende herşeyin hayırlısı
bu ayda takıl bakalım kafana göre inşallah güzel haberlerini alırız tatlım
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

slm kızlar fatolına hoşgeldın aramıza..
ebrucum gözün aydın darısı pıt pıtlarına inş.
kızlar bende aşırı mide bulantısı var hiç bişi yıyemıyorum 2kilo verdım :KK43: önerılerınızı beklıyorum...

hoşbuldum canımcım
mide bulantısı hakkında hiç bi fikrim yok bende öyle bi belirti falan oladı
bugün sabah kalktığımda hafifi bi bulantım oldu sadece
ama inşallah bişey vardır tatlım :Saruboceq: günün ne zaman

cnm sat 27 nısan cnm zaten ben listedeyım bugun ititbarıyle 5+5 iz:) senle hemen hemen aynı galıba

X