- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
FATOLİNA tebrik ederim hayırlı olsun...çok sevindim sağlıkla al kucağına inş
tatlım sakın umudunu kaybetme stres yapmaBen umutsuz vakaa hala sürünüyorum buralarda ne işim varsa burda sırnaşık şey ...sırnaşık şey
ayy ebrucum çok sevindim cnımm.. meraktaydım valla.. keseyi görmüşsünüz ya..,inş. bi dahaki gidişinizde içinde bebişide(mercimek kadar da olsa:)) kalp atılarını da görürsünüz.. o zaman sorarsın boyunu gramını canmm.. herşeyin yolunda olmasına sevindim.. inş. sağlıkla kucağına alırsın bebişini..
fatolina.. kutlarım cnm.güzel bi hediye olmuş bebiş sana.. rabbim kucağına almayı danasip eder inş.. sağlıklı anne babasına hayırlıbir evlar olsun inş. cnm..
darısı benim başıma.. duaeden arkadaşlara amiiiiiiin diyorum...
Canım :):1hug:kader arkadaşım opuyorumnanaktanbalsurat cnımm. bendeaynı umutsuz vakaa.. bende aynı düşünüyorum neden burdayım hala diye ama gidemiyorum ki ...
Fatolinam canım Stres hiç yapmıyorum bu ay zaten sırnaşık şey1 haftadır yaz temizliğine başladımm.Klomen tedavisi görüyorum doktorun dediği günlerin hiçbirine uymadım kafama göre oldu ilk defa bu ay .4.aydır dr dedği günlere uydum bir kerede kendi kafama göre takılayım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeytatlım sakın umudunu kaybetme stres yapma
bende aynı sen gibiydim bu ay taşınma telaşesinden çocuk falan aklıma bile gelmedi stres yapcak zamanın hiç oladı inan ki herşey de vardır bi hayır
rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah sanada :Saruboceq:
[/B]
Canım :):1hug:kader arkadaşım opuyorumnanaktan
Fatolinam canım Stres hiç yapmıyorum bu ay zaten sırnaşık şey1 haftadır yaz temizliğine başladımm.Klomen tedavisi görüyorum doktorun dediği günlerin hiçbirine uymadım kafama göre oldu ilk defa bu ay .4.aydır dr dedği günlere uydum bir kerede kendi kafama göre takılayım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
1 haftadırrr diş ağrım ile uğraştım .Dişçi fobisi olduğu için beynim dişten başka bişi düşenemiyom.Aslında herkez telaşlı oldugu halde hamıle kalıyor senın gıbı.AMA beni o mucizelerr bulmaz yasırnaşık şeysırnaşık şey
slm kızlar fatolına hoşgeldın aramıza..
ebrucum gözün aydın darısı pıt pıtlarına inş.
kızlar bende aşırı mide bulantısı var hiç bişi yıyemıyorum 2kilo verdım önerılerınızı beklıyorum...