2010 Şubat Anneleri

VOLES aramıza hoşgeldın...
kızlar bir sorum olucak keselerini gören anneler kaç mm di kesenız voles ve yalel ? benım 5 mm yarenın 9 mm gördümde sizin nekadardı benım çok küçük acaba ? hesaplamama göre tam çıkıyor ama merak ettim ..

ben bol bol dinlenıyorum kızlar aşırı baş dönmesi var iştahsızlık var keşke karnım kendılıgınden doysa dıyorum...

bebeg83 cnm sen kese varken evde düşük yaptım demişsin çok erken görmüşsün 4. haftada .. kese varken kürtaj gerekmezmi? daha önce bende kimysal gebelık geçirmiştim kanamayla attım ..şu an lekelenmem kesildi inş. bi daha görmem..

kızlar tekrar merhaba şu anda hepiniz endişelisiniz biliyorum çok normal ama nolur bu güzel anları kendinize zehir etmeyin çünki endişeler hiç bitmiyor hamilelik boyunca hatta asıl endişe stres kucağınıza aldığınızda başlıyor buna emin olun ve bugünlerin tadını çıkarın

günaydın arkadaşlar. ilk günaydın benden olsun. şubat anneleri hala uyuyorlar galiba. çalışan anne adaylarıysa henüz işyerlerine gidiyorlardır.ben kahvaltımı yaptım evi toparladım şimdi pc başında hem yazıyor hem tv izliyorum. günler değil dakikalar geçmiyor sanki.çok tedirginim. kesemizi ve kalp atışlarımızı bir görsek hayırlısıyla... bir nebze rahatlarız hiç değilse.bu arada folik asiti ihmal etmeyin arkadaşlar. bu dönemde bebekte nöral tüp gelişimi açısından çok önemli biliyorsunuz.

Hamiş listemiz :nazar:

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

|||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|:nazar:|:CüvCüv:|hayal2626| | | | |
2|:nazar:|:CüvCüv:|ebru1987| 22|15 nisan ||57||
3|:nazar:|:CüvCüv:|beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|keseyi gördü.. 5 mm hihoyyyt|
4|:nazar:|:CüvCüv:|yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59|keseyi gördü.. 9.4 mm hihoyyyt|
5|:nazar:|:CüvCüv:|anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85|(5 haftalık)|
6|:nazar:|:CüvCüv:|yalel|29|27 nisan|1 şubat|59|(5 haftalık) keseyi gördü hihoyyyt|
7|:nazar:|:CüvCüv:|zetu|
8|:nazar:|:CüvCüv:|selmakerem||29 nisan|||beta hcg 1070 keseyi görmedi henüz..|
9|:nazar:|:CüvCüv:|sadolin|27|28 nisan|||keseyi görmedi henüz..
10|:nazar:|:CüvCüv:|camdankalp38|||||(4hf+5gn)2 hafta sonra keseyi görcek inş.|
11|:nazar:|:CüvCüv:|denizkızıl|31|6 mayıs|8 şubat|67|
12|:nazar:|:CüvCüv:|guide|
13|:nazar:|:CüvCüv:|voles||29 nisan|3 şubat|72|(5 haftalık) keseyi gördü hihoyyyt|
14|:nazar:|:CüvCüv:|loveli||27 nisan|1 şubat|||

Umutlu listemiz :nazar:

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|:nazar:|ozbek83|25|18 mayıs|22 şubat||beta hcg sonucunu bekliyor.|
2|:nazar:|connet|26|11 mayıs|15 şubat||beta hcg sonucunu bekliyor.|
3|:nazar:|-badem-||10 mayıs|
4|:nazar:|laluz24z|
5|:nazar:|nilufersahh||11 mayıs|

Son düzenleme:
günaydın kızzlllarrr...
denizkızıl dediğin gibi folikasit çok önemli. ama doktor bana hamile olduğumu öğrendikten sonra iç dedi, hamilelikten önce de içiliyomuş ya, ben içmedim. bir de günde yarım tablet kullanıyorum, zaten bit kadar hap, yarısı ne kadar fayda etcekse ? neyse hayırlısı bakalım. kalp atışından sonra elevit kullanıcaz dedi..siz ne kadar dozda içiyorsunuz.

günaydın kızlar ben bu gün kese yi görmeye gidecem dua edin bana rabbim sağlıkla göstersin bebeğimi bana

günaydın kızzlllarrr...
denizkızıl dediğin gibi folikasit çok önemli. ama doktor bana hamile olduğumu öğrendikten sonra iç dedi, hamilelikten önce de içiliyomuş ya, ben içmedim. bir de günde yarım tablet kullanıyorum, zaten bit kadar hap, yarısı ne kadar fayda etcekse ? neyse hayırlısı bakalım. kalp atışından sonra elevit kullanıcaz dedi..siz ne kadar dozda içiyorsunuz.

nasıl bit kadar hap ya :uhm: benim folikasitim kocaman kabak çekirdeğine benziyo ve günde 2 tane alıyorum

günaydın kızzlllarrr...

canım tabii hamilelik planlarken folik asite başlamak daha faydalı.ama çoğu kadın gebeliğini öğrendikten sonra başlıyor. ben de 2 ay öncesine kadar sürekli kullanıyordum ama sonra hamile kalamayınca sıkılıp bırakmıştım.şimdi tekrar başladım. benim eşim kadındoğum uzmanı. ben günde 5 mg tek tablet folbiol alıyorum. senin ilacının miligramı farklı olabilir belki o yüzden yarım tablet önermiştir doktorun.elevit vitamin ilacı sanırım ona ne zaman başlarız bilmiyorum.

ayy cnm inş keseyle beraber kalp atışlarınıda duysam ne güzel olur bana da bu akşam yazacaktı nasıl bileşe menzediğini yazarım size folicasitin

ayy denizkızıl maşşallah ne şanslısın bebeğin babasının ellerine dogacak ne büyük şans maşşallah ayy bir derdimiz sıkıntımız olursa allah korusun eşine danışırız artık

ben 1,5 aydır kullanıyodum zaten doktorda verdi ...önceden kullandığımı söledim oo bilinçli bi annesin o zaman dedi :)) devam et dedi folicplus ismide...
Bende bi keseyi görebilseydim ebru1987 hayırlısıyla

kızlar günaydınnn.. arada uğruyorum böyle işte.. merak ediyorum sizi.. iyi şeyler yazdığınızı görünce mutlu oluyorum :))

ebrucumm.. 5 haftalık olmuşsunuz kızz..maşallah cnmm..keseyi görceksiniz hıı... inş..kesenizi görürsünüz de için biraz da olsa rahatlar cnmm... inş. bisorun yoktur..gebeliğin sağlıklı hayırlısıyla devam eder.. bebeğini de en kısa zamanda görürsünüz inş.o keseciğin içinde...

beyaz gelincikk.. soruların için şööylece bi özet geçeyim o zaman...
ben en son 7 ağustos ta regl olmuştum geçen yıl..regl olmadım .. bir sonraki ay olmayınca dr. gittim.. gebelik yok dedi.. farlutal verdi.. ama ben dr. gitmeden önceki gece hamile kalmışım.. neyse ben farlutalı bi güzel kullandım.. 13 gün oldu hala bişey gelmedi.. yine dr. gittim.. ikinci kutuyu kullanman gerekebilir ama bi b-hcg yapalım dedi.. amailacıda yazdı yani.. tabi ben sonucualmadan almamıştım.. iyiki yani.. neyse sonucu aldım.. o an bayılcam sandımm.. sonuç 1000 çıktı... dr. gebelik var ama ultrasonda görmeden bişey diyemem dedi.. usg gönderdi ama görünmedi kese.. dr. erkendir de ondan.. dedi.. 3 gün sonrayine gittim yine yokk.. sonra lekelenmem oldu.. dr. dinlen dedi.. lekelenmemin 4. günüsabah aşırı kanama.. sancı ve sürekli bi ıkınma isteğim vardı.. dr. aradım.. geldedi..ama hastane günü olduğundan beklemen gerekebilir usg için deyince özele gittim ben.. karından nokta gibi göründü ama net değildi.. dr. alttan bakalım dedi ve keseyi gördük ama rahim çıkışına çok yakın dedi. ya başından burayayani yanlış bi yereyapışmış yadadüşük başlamış dedi.. hemen dr. git dedi.. amaben eve geldim eşim gelenekadar wc dönüşü bişeyin çıktığını hisseettim.. peçeteyle sildiğimde gördüm yavrumu ve sonrada kesesi ni.. anında kanamamazaldı,sancılar bıçakla kesilir gibi gitti.. dr. muayene usg sonucu tam düşük dedi..parça kalmamıştı.. am 1 hafta sonra yine baktı aynısorun yoktuu.. öyleişte.. rabbim bi daha bu acıyı yaşatmasın.. sağlıkla bebeğimialmayı nasipetsin kucağıma(olunca inş.)

tabii canım seve seve yardımcı olur. şanslı olduğumu düşündüğüm zamanların dışında çok üzücü şeyler de yaşadık bu konuda. karnımda 8 haftalık ölen bebeğimin kürtajını da eşim yapmıştı. çok acı çekmiştik. hayırlısı olsun inşallah bu defa doğumuma girer.

allahım tümhamileleri be bebeklerini korusun.. hamişlere ultrasondakeselerini be bebeklerini görmeyi nasip etsin.. inşallah sağlıklı hayırlı uzun ömürlüevletlar doğurmayınasipetsiin...

hamile olmayanlarada en kısa zamanda hamile haberlerini almayı nasip etsin.inş.. sonrası daüstteki duamdaki gibi:))

kızlar bu duam hepinize inş..ve tabiki bana...

deniz kızıll.. off cnmm nekadar zordur kendi bebeğininkürtajını yapmakk..allah eşininde yardımcısıolsun canmm.. size de bi dahao acıları yaşatmasın inş..

oo cnm senin düşüğünün olduunu bilmiyodum gülüm rabbim inş tekrarını göstermesin inş dogumuna da girer de o acıyı unutturur size
bebegim cnm benim satım 15 nisan ama ben çok geç hamile kaldım degerimi adetim 1 hf geçtikten sonra 16 oldugunu ögrendim yani çok geç döllendi bebeğim ben o çizelgeyi kafama göre yaptım satı 1 mayıs olarak aldım yani inş daha büyüktür bebeğim

günaydın kızlar

bende folicplus kullanıyorum camdankalbinde söylediği gibi kabak çekirdeğine benziyor. bende günde 3 tane alıyorum. sabah öğlen akşamda içebilirsin yada 3 ünü birde içebilirsin dedi bende 3 ünü bir içiyorum öteki türlü unuturum atlarım falan korkusuyla...

ebru1987 canım cidden geç döllenme olmuş sanırım benim sat 29 nisan ben adetimin gecikmesinin 4. gününde hamile olduğumu öğrendim 6 günündede keseyi gördük çok şükür..

listeyi düzenleyen arkadaşımız kim arkadaşlar.
sanırım bir problem var bana ait bilgiler ( sat, yaş, kilo gibi)guide arkadaşımızda görünüyor. benim sadece muhtemel doğum tarihim yazılmış. düzeltebilirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.

iyi dilekte bulunan tüm arkadaşlar hepinize teşekkürler.umarım hepimiz güzel bir hamilelik dönemi ardından bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz.

X