2010 Şubat Anneleri

çok teşekkürler hepinize arkadaşlar salı günü gidicem dk ra o zamn bende işallh keseyi görüp rahatlarımyerimseniben
verdiğiniz bilgi için gerçekten çok saolun baştan beni çok korkuttular inanın şimdi huzurlandım resmena.s.

slm kizlar, hamile tablosunu inceledim ve bir soru aklima takildi..

benim sat 30 nisan. usg de dr. tahmini dogum tarihi 31 ocak dedi. az once listeye bakinca sati 26, 27 nisan olanlarin da tahmini dogum tarihi subat..acaba sizinkiler takvimden baktiginiz tarihler mi yoksa doktorunuzun verdigi tarihler mi?

ocak ayinin grubuna bir goz attim ama onlar coook ilerdeler konulari keseyi, kalp atisini asmis..kendimi cok geride hissettim orda valla..ben daha yeni keseyi gordum..insallah bugun doktoruma tekrar gidicem ve kalp atisi icin randevu isticem..

cnmbenım tarihim hesaplaycılara göre bir kaç gün farkedebilir çok takılma ona.. şubat topiğnde devam edebilrsin biz daha kese ve kalp atışıyla meşguluz bende göz atıyorum ocak topiğine hamile elbiselerınden bahsedıyorlar:):)

hamile elbisesi mi?? ben daha kalp atisini bile duymadim ki birak hamile elbisesini kaydirigubbakcemile3
onlarin hizina yetisemedim ben valla..

benim bebegimde benim hesapladigimdan 5 gun buyuk cikti 5h 6gun simdi.tam anlamadim zaten gicik bir doktordu, hic birseyi sormadan soylemedi.. hatta niye bu kadar erken geldiniz diye sordu birde.. kalp atisini falan hic agzina bile almadi..bir daha 20 haftalikken gelirsiniz dedi :sm_confused:

bugun aile doktoruma gidip tekrar bir usg isticem insallah gonderirse tekrar..bu benim ilk hamileligim burdaki sistemi de fazla bilmiyorum oyuzden emin olamiyorum hic birseyden..

usg yapan 20 haftalikken gel dedigini ben anlamamisim heyecandan esim sonra dedi sok oldum valla..ben cok merak ediyorum herseyini ama, boyunu bile soylemedi gicik adam..

canım benim 28 nisan sat. doktor 2-5 şubat tahimini doğum dedi. ben de hesaplayıcılarla hesaplarsam, dediğin gibi 5-6 haftalık bebek... ama şu anda 3 haftadan gün almış gibi gözüküyo.. biraz karışık bişe sanırım :)

slm kizlar, hamile tablosunu inceledim ve bir soru aklima takildi..

benim sat 30 nisan. usg de dr. tahmini dogum tarihi 31 ocak dedi. az once listeye bakinca sati 26, 27 nisan olanlarin da tahmini dogum tarihi subat..acaba sizinkiler takvimden baktiginiz tarihler mi yoksa doktorunuzun verdigi tarihler mi?

ocak ayinin grubuna bir goz attim ama onlar coook ilerdeler konulari keseyi, kalp atisini asmis..kendimi cok geride hissettim orda valla..ben daha yeni keseyi gordum..insallah bugun doktoruma tekrar gidicem ve kalp atisi icin randevu isticem..

canım şöyle söyleyeyim son adet tarihine 4 gün ekleyip 3 ay geri gidiyorsun ve tahmini doğum tarihini buluyorsun yani senin sat 30 nisan ise 4 gün eklediğimiz zaman 4 mayıs oluyor.3 ay geriye gittiğimizdede tahmini doğum tarihin 4 şubat.yani bu tarih 40.haftanın dolduğu tarihe denk geliyor..ancak hamişlerin çoğu 40 hafta dolmadan doğum yaptığı için teoride şubat annesi gibi gözüksende pratikte büyük ihtimalle ocak annesi olacaksın.:nazar::dance::nazar:

bu arada gerçekten doktorunu anlayamadım..20.haftada gel demesi ilginç..gerçi bana doktorum demişti.sadece türkiyede her ay usg ye giriyormuş hamileler...CADIARZU

geldim kızlar beni öerak eden sorak arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum allah razı olsun sizi merakta bıraktım kusura bakmayın lütfen evet kesemizi gördük çok şükür yuppirabbim sağlık versin inş bebeğime elevit verdi günde 1 tane ve progestana devam ediyorum bana başka bir ilaç vermdi ama hastane çok yogundu 6:45 deki ravdevumuza 9da girdik ve dışarısı tıklım tıklımdı bişe soramadık bebeğimin kesesinin kaç mm oldugunu kaç haftalık oldugunu :KK43:((((((((( çok sinirlendim ama olsun inş 2 hafta sonrada kalp atışları için gidecğiz o zmn hepsini soracam

ay iyi hadi çok şükür. bak endişelenecek bişey yokmuş. lekelenmeler ne oldu?onları sordun mu?

Hamiş listemiz :nazar:

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

|||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|:nazar:|:CüvCüv:|hayal2626| | | | |
2|:nazar:|:CüvCüv:|ebru1987| 22|15 nisan ||57|keseyi gördü hihoyyyt|
3|:nazar:|:CüvCüv:|beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|keseyi gördü.. 5 mm hihoyyyt|
4|:nazar:|:CüvCüv:|yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59|keseyi gördü.. 9.4 mm hihoyyyt|
5|:nazar:|:CüvCüv:|anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85|(5 haftalık)|
6|:nazar:|:CüvCüv:|yalel|29|27 nisan|1 şubat|59|(5 haftalık) keseyi gördü hihoyyyt|
7|:nazar:|:CüvCüv:|zetu|
8|:nazar:|:CüvCüv:|selmakerem||29 nisan|||beta hcg 1070 keseyi görmedi henüz..|
9|:nazar:|:CüvCüv:|sadolin|27|28 nisan|||keseyi görmedi henüz..
10|:nazar:|:CüvCüv:|camdankalp38|||||(4hf+5gn)2 hafta sonra keseyi görcek inş.|
11|:nazar:|:CüvCüv:|denizkızıl|31|6 mayıs|8 şubat|67|
12|:nazar:|:CüvCüv:|guide|
13|:nazar:|:CüvCüv:|voles||29 nisan|3 şubat|72|(5 haftalık) keseyi gördü hihoyyyt|
14|:nazar:|:CüvCüv:|loveli||27 nisan|1 şubat|||
15|:nazar:|:CüvCüv:|haziran20|24|26 nisan|||keseyi gördü hihoyyyt

Umutlu listemiz :nazar:

||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|:nazar:|ozbek83|25|18 mayıs|22 şubat||beta hcg sonucunu bekliyor.|
2|:nazar:|connet|26|11 mayıs|15 şubat||beta hcg sonucunu bekliyor.|
3|:nazar:|-badem-||10 mayıs|
4|:nazar:|laluz24z|
5|:nazar:|arub|

Hamiş listemiz :nazar:

|||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|:nazar:|:CüvCüv:|hayal2626| | | | |
2|:nazar:|:CüvCüv:|ebru1987| 22|15 nisan ||57|keseyi gördü hihoyyyt|
3|:nazar:|:CüvCüv:|beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|keseyi gördü.. 5 mm hihoyyyt|
4|:nazar:|:CüvCüv:|yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59|keseyi gördü.. 9.4 mm hihoyyyt|
5|:nazar:|:CüvCüv:|anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85|(5 haftalık)|
6|:nazar:|:CüvCüv:|yalel|29|27 nisan|1 şubat|59|(5 haftalık) keseyi gördü hihoyyyt|
7|:nazar:|:CüvCüv:|zetu|
8|:nazar:|:CüvCüv:|selmakerem||29 nisan|||beta hcg 1070 keseyi görmedi henüz..|
9|:nazar:|:CüvCüv:|sadolin|27|28 nisan|||keseyi görmedi henüz..
10|:nazar:|:CüvCüv:|camdankalp38|||||(4hf+5gn)2 hafta sonra keseyi görcek inş.|
11|:nazar:|:CüvCüv:|denizkızıl|31|6 mayıs|8 şubat|67|
12|:nazar:|:CüvCüv:|guide|
13|:nazar:|:CüvCüv:|voles||29 nisan|3 şubat|72|(5 haftalık) keseyi gördü hihoyyyt|
14|:nazar:|:CüvCüv:|loveli||27 nisan|1 şubat|||
15|:nazar:|:CüvCüv:|haziran20|24|26 nisan|||keseyi gördü hihoyyyt

Umutlu listemiz :nazar:

||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|:nazar:|ozbek83|25|18 mayıs|22 şubat||beta hcg sonucunu bekliyor.|
2|:nazar:|connet|26|11 mayıs|15 şubat||beta hcg sonucunu bekliyor.|
3|:nazar:|-badem-||10 mayıs|
4|:nazar:|laluz24z|
5|:nazar:|arub|

canım merhaba benim yaşım 30 son adet tarihim 30 nisan keseyi görmeye haftaya gitcem bugün son kez beta hcg ye bakacaklar inşallah yükselmiştir
laelaelaelaelae

geldim kızlar beni öerak eden sorak arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum allah razı olsun sizi merakta bıraktım kusura bakmayın lütfen evet kesemizi gördük çok şükür yuppirabbim sağlık versin inş bebeğime elevit verdi günde 1 tane ve progestana devam ediyorum bana başka bir ilaç vermdi ama hastane çok yogundu 6:45 deki ravdevumuza 9da girdik ve dışarısı tıklım tıklımdı bişe soramadık bebeğimin kesesinin kaç mm oldugunu kaç haftalık oldugunu :KK43:((((((((( çok sinirlendim ama olsun inş 2 hafta sonrada kalp atışları için gidecğiz o zmn hepsini soracam

çookkk sevindim tatlımmm alkisalkisalkis darısı bana inşşşhihoyyyt

ebrucum gözün aydın canım allah tamamına erdirsin inşallah... hepimize sağlıklı sıhatli bebişler doğurmayı nasip etsin .. ben şimdiden konuşmaya başladım bebişimle :) beni duymuyo belkide duyuyo bilmiyorum ama şimdiden dert ortağım benim canım bebişim ... Annecim sağlıklı büyü tamam mı zaman çabuk geçsede biran önce seni kollarıma alsam diyorum ona... oda sen merak etme annecim biraz sabret gelicem yanına diyo..

ayy kızlar çok teşekkür ederim voles hemen hemen aynı şeyleri ben de yapıyorum gülüm
cnm kanamayı soramadım çünkü zor girdik biz çıkmadan bir hasta daha aldılar yogunluktan dolayı kovar gibi :KK43:( ama saglık olsun devamı gelmedi inş gelmezde

cnmbenim bebğim geç döllenme satım 15 nisan

cnm ben de bebegin geç döllendiğini ögrenince eşimle olan ilişkimizi baz aldım o da yani öyle bişeye denk geliyo ben de sat teckerde 1 mayıs aldım bilmiyorum kesin olarak

X