Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kizlar, hamile tablosunu inceledim ve bir soru aklima takildi..
benim sat 30 nisan. usg de dr. tahmini dogum tarihi 31 ocak dedi. az once listeye bakinca sati 26, 27 nisan olanlarin da tahmini dogum tarihi subat..acaba sizinkiler takvimden baktiginiz tarihler mi yoksa doktorunuzun verdigi tarihler mi?
ocak ayinin grubuna bir goz attim ama onlar coook ilerdeler konulari keseyi, kalp atisini asmis..kendimi cok geride hissettim orda valla..ben daha yeni keseyi gordum..insallah bugun doktoruma tekrar gidicem ve kalp atisi icin randevu isticem..
Hamiş listemiz
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
|||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1||:CüvCüv:|hayal2626| | | | |
2||:CüvCüv:|ebru1987| 22|15 nisan ||57|keseyi gördü hihoyyyt|
3||:CüvCüv:|beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|keseyi gördü.. 5 mm hihoyyyt|
4||:CüvCüv:|yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59|keseyi gördü.. 9.4 mm hihoyyyt|
5||:CüvCüv:|anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85|(5 haftalık)|
6||:CüvCüv:|yalel|29|27 nisan|1 şubat|59|(5 haftalık) keseyi gördü hihoyyyt|
7||:CüvCüv:|zetu|
8||:CüvCüv:|selmakerem||29 nisan|||beta hcg 1070 keseyi görmedi henüz..|
9||:CüvCüv:|sadolin|27|28 nisan|||keseyi görmedi henüz..
10||:CüvCüv:|camdankalp38|||||(4hf+5gn)2 hafta sonra keseyi görcek inş.|
11||:CüvCüv:|denizkızıl|31|6 mayıs|8 şubat|67|
12||:CüvCüv:|guide|
13||:CüvCüv:|voles||29 nisan|3 şubat|72|(5 haftalık) keseyi gördü hihoyyyt|
14||:CüvCüv:|loveli||27 nisan|1 şubat|||
15||:CüvCüv:|haziran20|24|26 nisan|||keseyi gördü hihoyyyt
Umutlu listemiz
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1||ozbek83|25|18 mayıs|22 şubat||beta hcg sonucunu bekliyor.|
2||connet|26|11 mayıs|15 şubat||beta hcg sonucunu bekliyor.|
3||-badem-||10 mayıs|
4||laluz24z|
5||arub|
geldim kızlar beni öerak eden sorak arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum allah razı olsun sizi merakta bıraktım kusura bakmayın lütfen evet kesemizi gördük çok şükür yuppirabbim sağlık versin inş bebeğime elevit verdi günde 1 tane ve progestana devam ediyorum bana başka bir ilaç vermdi ama hastane çok yogundu 6:45 deki ravdevumuza 9da girdik ve dışarısı tıklım tıklımdı bişe soramadık bebeğimin kesesinin kaç mm oldugunu kaç haftalık oldugunu ((((((((( çok sinirlendim ama olsun inş 2 hafta sonrada kalp atışları için gidecğiz o zmn hepsini soracam
cnmbenim bebğim geç döllenme satım 15 nisan