Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meraba kızlar inşallah hepiniz sağlıklı bir şekilede bebeğinizi kucağınıza alırsınız.Bende şubat annesi olmak istiyorum inşallah haziran sonuna doğru aranıza katılabilirim..
idrarda silik de olsa çift çizgiyi yakaladık ama cumartesi kan testi yaptırdığımda da tescillenirse geliyorum buraya..İnşallah melek kızım Ada abla,melek oğlum Ege de abi olur...Amin inşallah...
Allah gönlüne versin inşallah..Bademcim. çok sevindim belki nerden çıktı bu seviniyor
diyorsun ama takip ediyordum seni....dilerim Rabbim hayrını, mucizesini en güzel şekilde
tamamlasın...a.s.
Canım hakkında hayırlısıı olsunn inşallahhhhh bir dahakiii aya rabbim yüzünü güldürürrrr:Saruboceq::Saruboceq:günaydın kızlarrr.. ben şubat annesi olamıcam malesef... az önce test yaptım:)) silik, gölge hiç bişi yokk.. nett bir tek çizgi... bakalım inş. hormon tahlillerimde sorun çıkmaz...
zaten ümidim olmadığını söylemiştim.. ama ne adet ne bebek hiç bir belirti yok... şişkinlik var sadece..
neyse nasip değilmiş.. hayırlısı ne ise öyle olsundiye dua ederekyaptım testi..çıkmadı..demekki benim için hayırlısı bu... :))
artık bende hamiş kalabildiğim gün kendi topiğimi kendim açarımbelki hee ne dersiniz... :)))
arada uğrar hatrınızı sorarım ama... iyi bakın kendinize ve bebişlerinize.. rabbim isteye herkese tezzamanda versin... hamiş olanlar da inş.sağlıkla yavrularını kucaklarına alırlar inş.. :Saruboceq:
bademcim.. çok sevindim cnmm... inş. kanda da çıkar gebeliğin .. ama silik de olsa idrarda çıktığına göre kanda kesin çıkar.. rabbim bu sefer kucağına almayı nasipeder inş.. hayırlıuzun ömürlü sağlıklıolur bebişin... belki de gene bebişlerin hııı ? :)) seni aylardır takipediyodum hikayeniokuduğumdan beri.. bundan sonrada takipte olucam.. bende temmuz 2009 annesi olcaktım olmadı.. keşke burda da aynı ayda kalsaydık.. yollarımız keşke burda da kesişseydi.. ama nasip.. mevlam neylerse güzel eyler..sağlıklı günler diliyorum cnmm.. eşin ve yavrunla beraber...
:teytey::teytey:yaşasınnn preeeed..Bademimm şimdiden tebrikk ediyorummm...Allaha emanet ol ...idrarda silik de olsa çift çizgiyi yakaladık ama cumartesi kan testi yaptırdığımda da tescillenirse geliyorum buraya..ınşallah melek kızım Ada abla,melek oğlum Ege de abi olur...Amin inşallah...
Aminn canım:asigim:ınşallahhh bende girebilirimm.Ama ben her zamanki gibi umutsuz vaka takılıyorum kısmet hayırlısı artık:asigim:balsurat.. cnm.. topikin sana da uğur getirsin inş. en kısa zamanda sende al bebiş haberini.. neden girmicen kız topik senin topiğin alkisalkisalkis .. sen gel bak bakalım kaç kişi hamiş.. kontrol et arada.. sende listeye girersin inş..
camdan kalp cnm başım dönüyo kusma hissim var yarın dr gidecem inş bebeğim sağlıkla beni bekliyordur korkuyorum ya bir aksilik olursa diye inş rabbime emanet sağlıklıdır gelişimi kese yeri her şeyi ile inş sağlıklıdır :Saruboceq:
cnm ben midemin bulanmasından başımın dönmesinden şikayetim yok hatta onlar olmazsa sanki bebeğim sağlıklı değilmiş gibi hissediyorum :)))) benim tek korkum keseyi görememek ((((( rabbim korusun inş öyle bişe ile karşılaşmam bebeğim beni üzmez ben biliyorum