2010 Şubat Anneleri

Meraba kızlar inşallah hepiniz sağlıklı bir şekilede bebeğinizi kucağınıza alırsınız.Bende şubat annesi olmak istiyorum inşallah haziran sonuna doğru aranıza katılabilirim..

Meraba kızlar inşallah hepiniz sağlıklı bir şekilede bebeğinizi kucağınıza alırsınız.Bende şubat annesi olmak istiyorum inşallah haziran sonuna doğru aranıza katılabilirim..

LALUzumm canım hoşgeldinnn inşallahhhhhh senidee görmekk istiyorumm bu topikteeeeŞeniz

ebrucum... cnm sabah dua edip yapıcam testi.. ama hayırlısı nasıl ve ne zamansa o zaman olsun istiyorum.. benim için hayırlısı belki de şimdi değildir.. rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak biliyorum.. ama sabredemiyoruz işte :))) bakalım yazarım size.. ama içimde çift çizgi görecekmişim gibi bir his yok..

camdankalp38... gebeliğin küçükse görünmez cnm ultrasonda.. benim düşen bebeğimde 4 haftalıkken yani düştüğü gün kanamam var diye önce karından ultrasonla baktı dr. nokta gibi bişey görünüyo ama vajinal daha net görünür dedi.. cidden öyle de oldu.. ama 2 saat sonra düştü.. tabi alttan bakılmasının payı olduğunu sanmıyorum bunda çünkü kanamam yoğun vardı zaten.. bide rahim çıkışına yakın,muhtemelen düşük başlamış demişti.. ama bence karından görünene kadar sabretmek lazım... nolur nolmaz..

beyazgelincikk... cnmm lekelenmen varsa dinlen bol bol.. aynı olacak diye bişey yok tabi ama benim lekelenmem vardı.. yatıp dinlenmedim.. öyle bi zamandaydı ki.. misafir gelicek diye temizlik,hamurişi flnn.. yordum kendimi.. 3 gün lekelenme sonrası düşük oldu... sen dinlen bol bol.. ne kadar sabırsızlıkla bekliyoruz bebişlerimizi demi? boşver kalkmayıver bi süre :)) keyfini çıkar kızz.. ararsın bu günlerini.. bebişine ve sana sağlık ve uzun ömür diliyorum...

balsurat.. cnm.. topikin sana da uğur getirsin inş. en kısa zamanda sende al bebiş haberini.. neden girmicen kız topik senin topiğin alkisalkisalkis .. sen gel bak bakalım kaç kişi hamiş.. kontrol et arada.. sende listeye girersin inş..

idrarda silik de olsa çift çizgiyi yakaladık ama cumartesi kan testi yaptırdığımda da tescillenirse geliyorum buraya..ınşallah melek kızım Ada abla,melek oğlum Ege de abi olur...Amin inşallah...

idrarda silik de olsa çift çizgiyi yakaladık ama cumartesi kan testi yaptırdığımda da tescillenirse geliyorum buraya..İnşallah melek kızım Ada abla,melek oğlum Ege de abi olur...Amin inşallah...

Allah gönlüne versin inşallah..Bademcim. çok sevindim belki nerden çıktı bu seviniyor

diyorsun ama takip ediyordum seni....dilerim Rabbim hayrını, mucizesini en güzel şekilde

tamamlasın...:nazar:a.s.

Allah gönlüne versin inşallah..Bademcim. çok sevindim belki nerden çıktı bu seviniyor

diyorsun ama takip ediyordum seni....dilerim Rabbim hayrını, mucizesini en güzel şekilde

tamamlasın...:nazar:a.s.

Güzel kalbin için çok teşekkür ederim canım..:asigim:a.s.Şeniz

günaydın kızlarrr.. ben şubat annesi olamıcam malesef... az önce test yaptım:)) silik, gölge hiç bişi yokk.. nett bir tek çizgi... bakalım inş. hormon tahlillerimde sorun çıkmaz...
zaten ümidim olmadığını söylemiştim.. ama ne adet ne bebek hiç bir belirti yok... şişkinlik var sadece..

neyse nasip değilmiş.. hayırlısı ne ise öyle olsundiye dua ederekyaptım testi..çıkmadı..demekki benim için hayırlısı bu... :))
artık bende hamiş kalabildiğim gün kendi topiğimi kendim açarımbelki hee ne dersiniz... :)))

arada uğrar hatrınızı sorarım ama... iyi bakın kendinize ve bebişlerinize.. rabbim isteye herkese tezzamanda versin... hamiş olanlar da inş.sağlıkla yavrularını kucaklarına alırlar inş.. :Saruboceq:

bademcim.. çok sevindim cnmm... inş. kanda da çıkar gebeliğin .. ama silik de olsa idrarda çıktığına göre kanda kesin çıkar.. rabbim bu sefer kucağına almayı nasipeder inş.. hayırlıuzun ömürlü sağlıklıolur bebişin... belki de gene bebişlerin hııı ? :)) seni aylardır takipediyodum hikayeniokuduğumdan beri.. bundan sonrada takipte olucam.. bende temmuz 2009 annesi olcaktım olmadı.. keşke burda da aynı ayda kalsaydık.. yollarımız keşke burda da kesişseydi.. ama nasip.. mevlam neylerse güzel eyler..sağlıklı günler diliyorum cnmm.. eşin ve yavrunla beraber...

günaydın arkadaşlar ben yine erkenciyim bugün. bu aralar sabahları 05.00 te uyanıyorum ve bir daha uyuyamıyorum. acaba hamilelikle ilgisi varmı yoksa hala heyecandanmı uyuyamıyorum bilmem. sizde de böyle bir durum varmı

günaydın kızlarrr.. ben şubat annesi olamıcam malesef... az önce test yaptım:)) silik, gölge hiç bişi yokk.. nett bir tek çizgi... bakalım inş. hormon tahlillerimde sorun çıkmaz...
zaten ümidim olmadığını söylemiştim.. ama ne adet ne bebek hiç bir belirti yok... şişkinlik var sadece..

neyse nasip değilmiş.. hayırlısı ne ise öyle olsundiye dua ederekyaptım testi..çıkmadı..demekki benim için hayırlısı bu... :))
artık bende hamiş kalabildiğim gün kendi topiğimi kendim açarımbelki hee ne dersiniz... :)))

arada uğrar hatrınızı sorarım ama... iyi bakın kendinize ve bebişlerinize.. rabbim isteye herkese tezzamanda versin... hamiş olanlar da inş.sağlıkla yavrularını kucaklarına alırlar inş.. :Saruboceq:

bademcim.. çok sevindim cnmm... inş. kanda da çıkar gebeliğin .. ama silik de olsa idrarda çıktığına göre kanda kesin çıkar.. rabbim bu sefer kucağına almayı nasipeder inş.. hayırlıuzun ömürlü sağlıklıolur bebişin... belki de gene bebişlerin hııı ? :)) seni aylardır takipediyodum hikayeniokuduğumdan beri.. bundan sonrada takipte olucam.. bende temmuz 2009 annesi olcaktım olmadı.. keşke burda da aynı ayda kalsaydık.. yollarımız keşke burda da kesişseydi.. ama nasip.. mevlam neylerse güzel eyler..sağlıklı günler diliyorum cnmm.. eşin ve yavrunla beraber...
Canım hakkında hayırlısıı olsunn inşallahhhhh bir dahakiii aya rabbim yüzünü güldürürrrr:Saruboceq::Saruboceq:
idrarda silik de olsa çift çizgiyi yakaladık ama cumartesi kan testi yaptırdığımda da tescillenirse geliyorum buraya..ınşallah melek kızım Ada abla,melek oğlum Ege de abi olur...Amin inşallah...
:teytey::teytey:yaşasınnn preeeed..Bademimm şimdiden tebrikk ediyorummm...Allaha emanet ol ...
balsurat.. cnm.. topikin sana da uğur getirsin inş. en kısa zamanda sende al bebiş haberini.. neden girmicen kız topik senin topiğin alkisalkisalkis .. sen gel bak bakalım kaç kişi hamiş.. kontrol et arada.. sende listeye girersin inş..
Aminn canım:asigim:ınşallahhh bende girebilirimm.Ama ben her zamanki gibi umutsuz vaka takılıyorum kısmet hayırlısı artık:asigim:

bebegim cnm sakın üzülme rabim bebeğini hayırlı zmanda göndersin sana sağ sağlıklı inş üzülme kış annesi olamazsan da bahar annesi olursun ne güzel rabbim sağlıkla göndersin bebeğini

bademim cnm çok çok çok sevindim inş kesinleşir gülüm seni ilk tanıdığımda eve gidince hikayeni eşimede anlatmıştım o da çok duygulanmıştı rabbimden yardım ve sabır dilemişti sizlere inş sizler de sabrınızın meyvesini alacaksın inş bu kez sağlıklı dogumlar nasip etsin rabimm

camdan kalp cnm başım dönüyo kusma hissim var yarın dr gidecem inş bebeğim sağlıkla beni bekliyordur korkuyorum ya bir aksilik olursa diye inş rabbime emanet sağlıklıdır gelişimi kese yeri her şeyi ile inş sağlıklıdır :Saruboceq:

camdan kalp cnm başım dönüyo kusma hissim var yarın dr gidecem inş bebeğim sağlıkla beni bekliyordur korkuyorum ya bir aksilik olursa diye inş rabbime emanet sağlıklıdır gelişimi kese yeri her şeyi ile inş sağlıklıdır :Saruboceq:

canım benim çok stres yapma normal şeylerdir bunlar dün bende bu şikayetlerimi saydım dr tamam olması gereken şeyler dedi alkisalkisalkis korkma bitanem herşey güzel olacak:1hug:

cnm ben midemin bulanmasından başımın dönmesinden şikayetim yok hatta onlar olmazsa sanki bebeğim sağlıklı değilmiş gibi hissediyorum :)))) benim tek korkum keseyi görememek :KK43:((((( rabbim korusun inş öyle bişe ile karşılaşmam bebeğim beni üzmez ben biliyorum

cnm ben midemin bulanmasından başımın dönmesinden şikayetim yok hatta onlar olmazsa sanki bebeğim sağlıklı değilmiş gibi hissediyorum :)))) benim tek korkum keseyi görememek :KK43:((((( rabbim korusun inş öyle bişe ile karşılaşmam bebeğim beni üzmez ben biliyorum

benimde en büyük sıkıntım kese :kızgın: çok rahatsızım sanki hamile değilimde boşuna hevesleniyorum gibi ama inş görücez canım allahın izniyle

Hamiş listemiz :nazar:

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

|||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|:nazar:|:CüvCüv:|hayal2626| | | | |
2|:nazar:|:CüvCüv:|ebru1987| 22|15 nisan ||57||
3|:nazar:|:CüvCüv:|beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|keseyi gördü.. 5 mm hihoyyyt|
4|:nazar:|:CüvCüv:|yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59|keseyi gördü.. 9.4 mm hihoyyyt|
5|:nazar:|:CüvCüv:|anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85|(5 haftalık)|
6|:nazar:|:CüvCüv:|yalel|29|27 nisan|1 şubat|59|(5 haftalık) keseyi gördü hihoyyyt|
7|:nazar:|:CüvCüv:|zetu|
8|:nazar:|:CüvCüv:|selmakerem||29 nisan|||beta hcg 1070 keseyi görmedi henüz..|
9|:nazar:|:CüvCüv:|sadolin|27|28 nisan|||keseyi görmedi henüz..
10|:nazar:|:CüvCüv:|camdankalp38|||||(4hf+5gn)2 hafta sonra keseyi görcek inş.|
11|:nazar:|:CüvCüv:|denizkızıl|||8 şubat|
12|:nazar:|:CüvCüv:|guide|31|6 mayıs|8 şubat|67|
13|:nazar:|:CüvCüv:|voles||29 nisan|3 şubat|72|(5 haftalık) keseyi gördü hihoyyyt|

Umutlu listemiz :nazar:

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|:nazar:|ozbek83|25|18 mayıs|22 şubat||beta hcg sonucunu bekliyor.|
2|:nazar:|connet|26|11 mayıs|15 şubat||beta hcg sonucunu bekliyor.|
3|:nazar:|-badem-||10 mayıs|
4|:nazar:|laluz24z|

Son düzenleme:
Canlarım benim...ben yokken ne çok kaynatmışsınız öyle.. kızlar kese için telaş yapmayın ya..ıyi düşünün iyi olsun.. gerçi keseyi gördüğünüzde bu telaşı hiç hatırlamıyorsunuz bile.. :) dua edelim birbirimize..

Dr bana 1 günde yiyeceklerim olarak şunları söyledi.

2 bardak süt
1 kase yoğurt
1 yumurta
5-6 köfte büyüklüğünde et,
bolca sebze,meyve

yasak olanlar

çikolata,tatlı,dondurma,bal,pekmez,hamur işleri, kızartmalar, yağlılar, börek,çörek..
ekmek yeme en fazla günde 3 dilimle sınırlı tut dedi..

59,5 kilo çıktım, 60 dersek dedi, 11 kilo alman normal, 71 kiloda doğum olsun dedi :) kendimi 71 kilo düşünemiyorum, hergün göbekli diye dalga geçtiğim eşimle aynı kiloda olcam :KK43:

zaten sanırım bu yemeye ben 71 i geçerim.

Şimdilik bu listede uyduğum, 2 bardak süt ve meyve.hergün dikkat ediyorum buna. diğerlerini de yapmaya çalışıyorum :)

ben de aynı şekilde çookk su içiyorum. Çok yemek yeme isteğim gitti sanki. Sabahları kalktığımda öğlene kadar midem bulanıyordu, o da sabah poğaça yersem olmuyor, sadece 1 gün çok yoğun oldu, geçti çok şükür. şimdilik bi şikayetim yok, inş böyle devam eder..

bu arada yalel teyzesi evet kesemizin resmi var :) nohut büyüklüğünde..

Öptüm fıstıklar..

inş hayırlısı ile bir an önce yarın olsana ben de kesemi görsem :))))))))

X