Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hamile olduğumu öğrendiğimden beri 2-3 defa rüyamda, hep kananam olduğunu görüyorum birazdan bebeğim düşecek işte diyorum.. çok korkunç bişe..
uyandığımda kan rüyayı bozar diyip kendini rahatlatmaya çalışıyorum ama rüya bile olsa çok acı bişe..Allah'ım hayırlısıyla, sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..
inş hayırlısı ile bir an önce yarın olsana ben de kesemi görsem :))))))))
cnm yaren ilgileniyo gelince mutlaka ekler o umut listesindekilerin hepsi gebeler listesine geçecek inş bu ay hihoyyyt
cnm yaren ilgileniyo gelince mutlaka ekler o umut listesindekilerin hepsi gebeler listesine geçecek inş bu ay hihoyyyt
kızlar yazdımmı bilmiyorummmmm hamileyimmmm demin öğrendimmmm sat 27 nisann doğumm 1 şubat
loveli cnm tebrik ediyorum rabim tamamına erdirsin inş ben de yarın kesemizi görmeye gidecem ama korkuyom ne olur bana da dua edin bebeğim sağlıklı olsun inş kötü bir rüya gördüm dün gece hala etkisindeyim rabbime emanet korusun inş bebeğimi mafoldumbensenağlama