2010 Şubat Anneleri

canım ınsallah bı sorun olmaz benımkının beynının sol tarafında buyume var bende sureklı kontrol altındayım buyume durmus ama devam ederse benımkınınde dogumdan sonra beynıne bısey takacaklarını soyledıler
Allah yardımcımız olur ınsallah
bende sok uzgundum ama sımdı ıyıyım bıraz uzulme lutfen duzelır ınsallah

Canım benim maşallah yawruna kilosu gayet iyi boyuda , inşallah genişlemede devam etmeden atlatırsın doğumunuda saglıklı sıhatli alırsın yawrunu kucagına pozıtıf düşün hayatım kontrollerındede bızlerede haber ver

Allah korusun bebişleri üzülmeyin kızlar
dua edin inşallah düzelir bizde dua edelim miniklere:Saruboceq:

maşallah glişimi iyi güzelim. doktor da söylemiş korkulacak bişey olmadığını. sıkma canını, bebişini de üzme. alah dermansız dert vermesin. allaha emanetiniz

allah hepinizin yardımcısı olsun arkadaslar.hayırlı doğumlar olsun hepınıze. bende 2009 eylül annesiyim kızım 3,5 aylık oldu..son gunlerın tadını cıkarın cok cabuk unutuluyor.benim yerimede açın göbeğinizi sevin..bide bol bol uyuyun sımdı ilk 1 ay zombi gibi dolaştık uykusuzluktan anca duzene oturduk..hersey dıledıgınız gıbı gıtsın insallah saglıkla kuzularınızı alın kucagınıza

Canım sıkma canını. Halledilebilir birşey demek ki. Kendini de miniğini de üzme.

Allah korusun meleklerimizi. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız

amin inşallah
demek çok uykusuz kalınıyokafamçokkarıştı

Teşekkür ederiz tavsiyelerin için:) Maşallah kızına canım.

kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım.. geçmişe bakmadım canlarım inşallah annelerin ve bebişlerinin keyifleri yerindedir... Allah ağzımızın tadını bozmasın inşallah...

sinemcim maşallah oğluşunun boyu kilosu gayet iyi.. Allah nazarlardan saklasın onu... böbreklerindeki genişleme ne zamandır var... yani geçen gittiğindeki ölçümlerle bu seferki arasında çok fazla fark varmı canım... inşallah operasyona gerek kalmadan düzelir herşey... Allah yardımcın olsun...

canım sanada çok geçmiş olsun... inşallah bunlar sadece burda konuştuğumuzla kalır operasyona falan gerek kalmaz... miniklerimiz o kadar kuvvetliki kurtarır onlar kendilerini... Allahın izniyle kötü şeyler getirmeyin aklınıza herşey çok güzel olucak... zemuszemus zemuszemus

Canım sıkma canını. Halledilebilir birşey demek ki. Kendini de miniğini de üzme.

Allah korusun meleklerimizi. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız

sagolun kızlar ınsallah hıcbısey cıkmaz bebıslerımızde Allah hepımızın yavrularını korusun

Voles hoşgeldin canım sen nerelerdeydin. Konuşmayalı çok oldu gibi geldi bana.

canımsınız ya sakın uzmeyın kendınızı ınş.hersey cok guzel olacak kızlar allahım hepımınzın mınıgını korusun

hemde nasıl cok uykusuz kalınıyor ve cok sınırlerı gerılıyor ınsanın..ama gecıcı gunler saglıkla kucagınıza alın ınsallah...sıze bı tavsıyem göğüs kalkanı almadıysanız alın hıc sutunuz zıyan olmaz sureklı takılı olsun 2 kg ya yakın sırf kalkanlara dolan sutu koydum nofrosta hıc zıyan olmadı..ve gogus ucu hıc yara olmuyo sureklı nemlı kaldıgı ıcın kendı sutun tedavı edıcı oluyo bılgınıze arkadaslar cok memnun kaldım hıc ayy bıle demedım.

Eklentiler

• $100_2877.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 89
merhaba kızlar bende şubat annesi olacağım inşallah
benim sizlerden öğrenmek isdediğim bu malüm grip aşısını oldunuz mu?
birde 32 haftalıkkenmi izin alınıyor benim doğum tarihim normalde 20 şubat ama büyük ihtimalle sezeryanla olacak ve daha erken olacak böyleliklede 32 haftadan önce doğum iznine ayrılmam gerekmiyor mu?
bu arada bebeğimi çok merak ediyorum onu çok özlüyorum sanırım sizlerdede bu özlem duygusu vardır

Tavsiyen için sağol. Ay yerim ben bu güzelliğiiii maşallah maşallah

canım saol verdgn bılgı ıcın bu arada bebişin cok guzel masallahallahım nazarlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…