zeynepçim paso tekmelemekle meşgül dünden beri sırt ağrısı ne demek onu öğrendim şu günler bir geçse bekledikçe sabırsızlanıyorum. benim yeğenim napıyor iyi mi senin diyetin ne oldu gene şekere baktılar mı. hastane çantası için eksiklerimi tamamladım bugün kullan at külotlardan aldım bana çok kullanışlı gibi gözüküyor
burcucum hoşgeldin size de maşallah az kaldı az nasıl geçicek bu günler bilmiyorum..
link vereyim canım şimdilik sadece karar verdim benim için en zor aşamasıydı. ileriki günlerde eşimle gidip alcağız inşgünaydın herkese.iyi bir hafta olsun inş.
biz taşındık çok şükür, dün de yerleştik. güzel oldu yeni evimiz. ama hastalıktan kurtulamadım bi türlü, eşim de hasta üstelik.
kaybolmadımmm, burdayımmmm bennn) iyi günlerrde kullanmak nasip olsun canım odanızı. nasıl bişe aldın merak ettik, yok mu resim falan?
canım geçen doğuma hazırlık kursunda eğer kusma ve bulantı devam ediyorsa psikyatriye gitmesi gerektiğini söylediler.bulantı ve kusmalarım sağolsunlar hiç gecmediler
bide üstüne mide yanması eklendi
çabuk yoruluyorum bas ağrısı var nefesim daralıyor
kısacası ayvayı yemişim benakannehir
hayırlısıyla bi doğurayımda güzelce bi masaj yaptırcam kendime
spora baslıcam alışveriş yapıcam
bebişimle uyucamopuyorumnanaktan
kızlar slm,
cmt kontrolumuz vardı 29+2 olmustuk 1.312 kg 39 cm olmus oglum. ama maalesef dra oglumun idrar kanallarından birinde tıkanıklık oldugunu bununda bobrekte genislemeye sebep oldugunu 8.5 mm olmus simdilik korkulacak bisey yok ama kontrolde olucaz dedi.22 aralıkta kontrole gidicem dua edin genisleme devam etmesin eger ederse dogumdan sonra operasyon gerekebiliyomus. genel de erkek bebeklerde gozukuyomus. cok moralim bozuk kac gundur mafoldumben
canım ınsallah bı sorun olmaz benımkının beynının sol tarafında buyume var bende sureklı kontrol altındayım buyume durmus ama devam ederse benımkınınde dogumdan sonra beynıne bısey takacaklarını soyledıler
Allah yardımcımız olur ınsallah
bende sok uzgundum ama sımdı ıyıyım bıraz uzulme lutfen duzelır ınsallah
Oooh bir izinci daha. Kıskandım valla Tuğbayla seni yaawzemuszemus
iyiyim canım işe gitmiyorum nasıl iyi olmam :sm_cool::sm_cool:
Canım darısı başına inşallah..
Ben Manisanın ilçesinde öğretmenim hergün 3 saat yolculuk yapıyorum çok yoruyor valla mafoldumben izin iyi gelecek:asigim:
Haklısın canım çok zor o kadar yol bi de bu halde. Bol bol dinlen tadını çıkar tatilin. Ben sonuna kadar gelicem inşallah bir aksilik olmazsa bakalım.
Doğum sonrası rahat edersin canım sende. inşallah herşey yolunda gider opuyorumnanaktan
Benim nisan başında göreve başlamam gerekecek bebeğim 2 aylıkken. Bakalım olmazsa ücretsiz izin alırım.
Allah o güzel günleri göstersin bize vaktinde gelsin kuzucuklarımız..:Saruboceq:
Amin canım inşallah, ben Haziran ortasına kadar evdeyim, izin bittikten sonra 1 ay birikmiş yıllık izinlerimi de kullanıcam da.
Aman valla vaktinde sağlıkla gelsinler daha bişey istemem.
Herkese iyi akşamlar ben evime gidiyorum artık. Öptük hepiniziiiopuyorumnanaktan
Canım sen 31+0 damı izne ayrıldın. Ben geçmi kaldım acaba 32+0 olacak benim..
sagol canım ınsallah
bu arada usaktamısn sen
kar var mı oralarda
annemlerde afyonda da konusamadım uzan zamandır merak edıyorum soguk mu oralar dıye
canım benim senelik iznimden 5günüm vardı işyeri izin parası vermemek için izne çıkardı ayın 18inde 32 haftalık olcam bende ozaman drumuz raporumu vercek yani izinle raporu birleştirdik daha iyi oldu sen sakın 32den önce izne ayrılmaya kalkma geç kalmadın yani
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar nasılsınız bakalım. ben işten geldım yemegımı yaptım anca oturdum ama çok soğukmuşdısarısı yahu donduk hemen ısıttık kendımızı oglusumla :)