2010 Şubat Anneleri

Teşekkür ederim kızlar daha iyileri sizin olsun.

Pınar yorumuna cevap yazamadım canım sorun oluştu diyor.Teşekkür ederiz.

olsun canım ben yazdım farzederim.çok güzel odası bayıldım allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

yarencim hadi hayırlı olsun taşınmışın.

yaren gözün aydın güle güle oturun inş.

yaren yeni evinde güle güle otur canım.

ev taşımışsın, güle güle otur yeni evinde. çok yorma kendini

Yarencim yeni evinde güle güle otur canım, dikkat et kendine bol bol dinlen.

sağolun kızlar. inş yeni ev iyi olucak oğlum için. anneannesine 1 adım uzaklıkta sayılır :)

burcu odayı tamamlamıssın ne güzel. hepsi de çok güzel olmuş canım iyi günlerde kullanın inş.

kızlar bizim de elif (pofidi) teyzemizden hediyemiz geldi az önce. çok teşekkür ederim elif'cim. çok beğendim. bi ara resmini koyarım inş hediye topiğine..

Burcucum çok cici olmuş herşeyi güle güle kullansın kızın inşallah.

Hulencim neyin var tatlım benim haberim yok geçmiş olsun

sağol canım, 2 gün çok yormuşum kendimi (haberim yok:)))) küçük bi leke geldi. korktum tabii. doktoru aradım da neyse soluna yat, dinlen dedi. daha iş yapar mıyım: tövbe. annem geldi, temizlik yapıyor :)) ben de dolanıyorum evin içinde. o yüzden geç yazıyorum. kusura bakma. sen nasılsın?

sağolun kızlar. inş yeni ev iyi olucak oğlum için. anneannesine 1 adım uzaklıkta sayılır :)

burcu odayı tamamlamıssın ne güzel. hepsi de çok güzel olmuş canım iyi günlerde kullanın inş.

iyi günlerde otur inşallah annene yakın taşınmakla iyi etmişsin:lepi:

kızlar hiç iş yapasım yok sihirli bi değnek olsa okus pokus herşey heryer tertemiz fisfisfis

cnm cok dıkkat et aman dıyeyım
bu arada herkese slm arkadaslar nasılsınız bakalım,ben ewdeyım ama bırazdan yenı dogum yamıs bı arkadası zıyarete gıtcem,normal dogum yatı ama onuda benım gıbı cok kesmısler ya alt tarafta cok dıkısı varmıs allah yardımcımız olsun valla,sızlerde ne var ne yok cıcısler:CüvCüv:

kızlar hiç iş yapasım yok sihirli bi değnek olsa okus pokus herşey heryer tertemiz fisfisfis

ah nerde o gunler aynen oyle walla mınık kızımıda anaokuluna gonderdım bugun dahada cnm sıkılıyor ewde bı ses oluyodu rabbım ewlatlarımızın eksıklıklerını gostermesınsenağlama

ah nerde o gunler aynen oyle walla mınık kızımıda anaokuluna gonderdım bugun dahada cnm sıkılıyor ewde bı ses oluyodu rabbım ewlatlarımızın eksıklıklerını gostermesınsenağlama
amiin canım..
Herkese iyi günler iyi muhabbetler...

Zehra ben sana mesaj attım bilgilerimi..... cebimide yazıyorum burdan eger giremezsem acil bir durumda diye..... 0532 597 94 51

Valla Ocak anneleri aralıkta dogum yapmaya başlayınca panik oldum sanırım ben..... bizde ocakta başlıyacagız yani

kızlar bizim de elif (pofidi) teyzemizden hediyemiz geldi az önce. çok teşekkür ederim elif'cim. çok beğendim. bi ara resmini koyarım inş hediye topiğine..

Güle güle kullanın iyi gğnlerde. Resmini bekleriz artık.

Srrp saol canım ben sağlık ocakları yapıyor zannediyordum.

Ben de öyle zannettim eşim gitti ilaç yazdırmaya sormuş. Halk Sağlığı Merkezleri varmış onlar yapıyormuş, adresini vermişler eşime kendi doktoruyla konuşsun vurulacaksa oraya gitsin demişler. Ama bazı tam teşekküllü hastaneler de yapıyormuş internette gördüğüm kadarıyla.

Biz iyiyiz canım ben çalışıyom oğlum da oynuyo işte Aman iyi bir şey yoksa canım. Varsın evleri pislik götürsün boşver sağlığımızdan önemli mi ya. Bıraktım ben artık iş yapmayı falan temizliği kociş yapıyor, çok ayakta kalmayacak basit yemekler yapıyorum, ütüyü de yer ayarladım kendime yüksek oturarak yapıyorum napimm.

güle güle giysin sıpakaydirigubbakcemile3
biraz büyük aldım seneyede giysin diyesırnaşık şey
begendiğinize sevindim:asigim:

Ne güzel olurdu kızzkaydirigubbakcemile3 Ben bi de makina istiyorum kirli çamaşırları atayım bi taraftan diğer taraftan yıkanmış ütülenmiş askıda çıksınkaydirigubbakcemile3

Şekerim numaranı burda yazma açıkça özelden at birilerine. Düzenle mesajını da sil numaranı bence. Google da ne arasan KK çıkıyor çok ortalık burasıkaydirigubbakcemile3

ne güze keşke öyle bi makina olsa
normalde ütüyapmayı hiç sevmem ama bebişin giysilerini zevkle ütülerim
dün herseyimizi yıkadım bu güne çantamız hazır olur

ay kızlar dıger toıklere bakındımda hakıkaten ocak annelerı dogurmaya baslamıs bende subat annesıyım dıye gecınıyorum ama kesın ocakta dogururum gıbıme gelıyor,35+1 de falan dogurmaya baslamıslar ya of anaammmmmm korktum sımdı ben

gecmiş olsun inşallah tekrarlamasına.s.

sağolun kızlar. o korkuyu allah kimseye yaşatmasın. :Saruboceq: dursunlar durdukları yerde, zamanında gelsin minikler:)

kızlar slm,
cmt kontrolumuz vardı 29+2 olmustuk 1.312 kg 39 cm olmus oglum. ama maalesef dra oglumun idrar kanallarından birinde tıkanıklık oldugunu bununda bobrekte genislemeye sebep oldugunu 8.5 mm olmus simdilik korkulacak bisey yok ama kontrolde olucaz dedi.22 aralıkta kontrole gidicem dua edin genisleme devam etmesin eger ederse dogumdan sonra operasyon gerekebiliyomus. genel de erkek bebeklerde gozukuyomus. cok moralim bozuk kac gundur mafoldumben

kızlar hep sorcam unutyorum
selma vardı bebişin kalbi rahatsızdı ya
göremiyorum onu ne yapıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…