kızlar slm,
cmt kontrolumuz vardı 29+2 olmustuk 1.312 kg 39 cm olmus oglum. ama maalesef dra oglumun idrar kanallarından birinde tıkanıklık oldugunu bununda bobrekte genislemeye sebep oldugunu 8.5 mm olmus simdilik korkulacak bisey yok ama kontrolde olucaz dedi.22 aralıkta kontrole gidicem dua edin genisleme devam etmesin eger ederse dogumdan sonra operasyon gerekebiliyomus. genel de erkek bebeklerde gozukuyomus. cok moralim bozuk kac gundur mafoldumben
hemde nasıl cok uykusuz kalınıyor ve cok sınırlerı gerılıyor ınsanın..ama gecıcı gunler saglıkla kucagınıza alın ınsallah...sıze bı tavsıyem göğüs kalkanı almadıysanız alın hıc sutunuz zıyan olmaz sureklı takılı olsun 2 kg ya yakın sırf kalkanlara dolan sutu koydum nofrosta hıc zıyan olmadı..ve gogus ucu hıc yara olmuyo sureklı nemlı kaldıgı ıcın kendı sutun tedavı edıcı oluyo bılgınıze arkadaslar cok memnun kaldım hıc ayy bıle demedım.
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Biz oğluşumla iyiyiz çok şükür.
Çarşamba günü 32. haftam doluyor ve doğum öncesi iznime ayrılıyorum.
Artık bebeklerimizi beklicez. Vaktinde ve sağlıkla gelsinler inşallah..:Saruboceq:
Bu arada 4000. sayfalara gelinmiş maşallah..
Suduru odanız ve duru hanımın cicileri çok güzel. Güle güle kullanın inşallah..opuyorumnanaktan
tüh ben 4000. sayfayı kaçırmışım maşallah maşallah :teytey::dance:
geçmişe baktımda biraz hasta olan hamişler geçmiş olsun aman dikkat edin kendinize daha çok artmasın hastalıklar bol bol c vitamini alın kendinizi yormayın inş. çabucak iyileşirsiniz:Saruboceq:
COLOR="red"]burcu [/COLOR]cicileriniz çok güzel güle güle kullanın canım sende dikkat et kendini yorma eminim yorgunluktan olmuştur geçmiş olsun
derinderen Allah tüm anneleri ve bebişleri korur canım sende hiç sıkma canını
burcucum baktım cıcılerınıze masallah cok guzeller hepsı duru hanım yaşadı
valla ben olucam sanırım düne kadar düşünmüyodum ama akşam haberlerde hamile ölümlerinin çoğunun gebeliğin son 3 ayında olduğu şeklinde duyum aldım korktum bayağı sağlık bakanlığıda mutlaka olmamız gerektiğini söylüyo bugün eşim araştıracaktı nerelerde olunduğunu ben olmayı düşünüyorum doktorumuda aradım sabah yaptırabilirsin dedi
herkes ısyan edıyo sıteye gırmıyosunuz msn desınız dıye sıtede de kımse yokkı kımsenın bısey yazdıgıda yok senağlama
sağol canım daha güzelleri İpek hanım'ın olsun inşallah.
ben hiç ölen hamilelerin ailesiyle bir röportaj görmedim tv de ya da resimleri yok sen hiç denk geldinmi yoksa benmi denk gelmedim?
msn çok gitti herkes cnm eee burdakilerinde canı sıkıldıı doğal ollarak şimdi kimse girip bakmıo.siteden kopuldu.ama bunun nedeni bence sitedeki sıkıntılar.kaç hafta hep bozuktu sinir getirdi herkese.
valla birebir röportaj falan görmedim ama 20 hamilenin öldüğünü söylüyolar doğrumudur bilemem ama risk grubundaymışız bebek büyüdükçe akciğere baskı yapıyomuş böylece zatüreeye yakalanma riski artıyomuş aslında herkes bişey söylüyo kafam çok karıştı doğrusunuda bilen yok bence herkes kafasına göre hareket ediyo
walla cnm bu ölüm oranlarını sağlık bakanlığı açıklıo ama kimseyi göstermiolar ben bazen inanmıyorum bazen de ya varsa diorum.dün stardaki haberden sonra iyice kuşkularım arttı bence bir oyunda olabilir gibi gelio.birtek bir bebek vardı ölen onu izledim tvde babası çıktı başkada görmedim.eşimde diorki zaten gripten hersene kaç yüz insan ölüyor.ALLAHA emanet olalım hepimiz.geldi bizim hamileliği buldu bu gripte.
Cnm bende çok beğendim özellikle kutular benimde aklıma yattı ikeadan aldın sanırım.cibinliğimiz aynı:)İnşallah sağlıkla büyür prensesinde ileride genç odaları isterkaydirigubbakcemile3
zeynepçim paso tekmelemekle meşgül dünden beri sırt ağrısı ne demek onu öğrendim şu günler bir geçse bekledikçe sabırsızlanıyorum. benim yeğenim napıyor iyi mi senin diyetin ne oldu gene şekere baktılar mı. hastane çantası için eksiklerimi tamamladım bugün kullan at külotlardan aldım bana çok kullanışlı gibi gözüküyor
burcucum hoşgeldin size de maşallah az kaldı az nasıl geçicek bu günler bilmiyorum..