2010 Şubat Anneleri

valla ben olucam sanırım düne kadar düşünmüyodum ama akşam haberlerde hamile ölümlerinin çoğunun gebeliğin son 3 ayında olduğu şeklinde duyum aldım korktum bayağı sağlık bakanlığıda mutlaka olmamız gerektiğini söylüyo bugün eşim araştıracaktı nerelerde olunduğunu ben olmayı düşünüyorum doktorumuda aradım sabah yaptırabilirsin dedi

kızlar benim dr olabilirsin desede eşim olmamı istemiyor.dün haberlerde bu gribin aslında olmadığını ilaçfirmalarının oyunu olduğunu filan söylüyorlardı bende %30 vurulayım diosam %70 istemiyorum.benim eşim işi gereği sürekli insanlarla yoksa ben pek dışarı çıkmıorum ama Allah korusun ona geçer die korkuyorum.onada vurdurtmak istemiyorum.birkere bu aşının imza ile vurulması yeterince kafa karıştırıcı olmasına yetiyor.inşallah vurulanlarda sonradan bir sorun olmaz birkaç yıl sonra.Ve ALLAHım bizi korur.:Saruboceq:

Sinem geçmiş olsun canım ufak bi takanıklık olabilir en azından önceden bunun belirlenmesi iyi olmuş öyle düşün.dr korkulacak birşey yok demiş müdahale gerekirsede doğar doğmaz müdahale edilir.İnşallah genişleme devam etmez.

ayy çok güzel zilli kızın Allah Analı-Babalı büyütsün inşallah.

inşallah canım sağol.

sağol Tuğbacığım.

burcucum baktım cıcılerınıze masallah cok guzeller hepsı duru hanım yaşadı

sağol canım daha güzelleri İpek hanım'ın olsun inşallah.

ben hiç ölen hamilelerin ailesiyle bir röportaj görmedim tv de ya da resimleri yok sen hiç denk geldinmi yoksa benmi denk gelmedim?

herkes ısyan edıyo sıteye gırmıyosunuz msn desınız dıye sıtede de kımse yokkı kımsenın bısey yazdıgıda yok senağlama

msn çok gitti herkes cnm eee burdakilerinde canı sıkıldıı doğal ollarak şimdi kimse girip bakmıo.siteden kopuldu.ama bunun nedeni bence sitedeki sıkıntılar.kaç hafta hep bozuktu sinir getirdi herkese.

sağol canım daha güzelleri İpek hanım'ın olsun inşallah.

Cnm bende çok beğendim özellikle kutular benimde aklıma yattı ikeadan aldın sanırım.cibinliğimiz aynı:)İnşallah sağlıkla büyür prensesinde ileride genç odaları isterkaydirigubbakcemile3

valla birebir röportaj falan görmedim ama 20 hamilenin öldüğünü söylüyolar doğrumudur bilemem ama risk grubundaymışız bebek büyüdükçe akciğere baskı yapıyomuş böylece zatüreeye yakalanma riski artıyomuş aslında herkes bişey söylüyo kafam çok karıştı doğrusunuda bilen yok bence herkes kafasına göre hareket ediyo

walla cnm bu ölüm oranlarını sağlık bakanlığı açıklıo ama kimseyi göstermiolar ben bazen inanmıyorum bazen de ya varsa diorum.dün stardaki haberden sonra iyice kuşkularım arttı bence bir oyunda olabilir gibi gelio.birtek bir bebek vardı ölen onu izledim tvde babası çıktı başkada görmedim.eşimde diorki zaten gripten hersene kaç yüz insan ölüyor.ALLAHA emanet olalım hepimiz.geldi bizim hamileliği buldu bu gripte.

Benim doktorum ben olmadım dedi. Eşim de doktor o da olmadı ve çocuklarımıza da yaptırmadık dedi.:umursamaz:

bencede hepimiz allaha emanet olalım düşünüyorumda kızıma yaptırmadım şimdi kendime yaptırırsam bide vicdan azabı çekermiyim diye off annelik zor iş:)) bi dışardakini düşün bi içerdekini ...

Kimi doktor ben yaptırmadım diyor bülbülünki gibi, bizim aile hekimi biz yaptırdık 5 aylık kızım var 1 ay sonra ona da yaptırcam diyor. Kime inanalım ben de bilmiyorum. Kadın doğum doktoruma tekrar sorucam ol derse hiç daha fazla kafamı karıştırmayıp gidip olucam artık. Kocişe yaptılar zaten aile hekimi eşin hamile sen de yaptır ki etkili olsun demiş vuruldu o da. Annem astım hastası babam şeker hastası onlar da vuruldu en çok ben hamileyim diye. Allah korusun artık ne diyeyim.

Cnm bende çok beğendim özellikle kutular benimde aklıma yattı ikeadan aldın sanırım.cibinliğimiz aynı:)İnşallah sağlıkla büyür prensesinde ileride genç odaları isterkaydirigubbakcemile3

Evet Seçil İkea'dan aldım ama çok kullanışlı ben kendi odamın çekmece içine de aldım siyahlarından incik- boncuk-tokalar hepsi derli toplu oldu.genç odası istiyecekleri kesin şimdiden nazları ile oynatıyorlar bizi o zaman hiç kıyamayız.

merhaba kızlar napıyorsunuz
snmm derindelen Allah bebeklerinize sağlık sıhhat versin canlarım hayırlısıyla az kaldı inşallah herşey çok güzel olucak
burcucum bebişinin cicilerine baktım çok güzeller güzel günlerde kullanın canım

merhaba kızlar ben geldim uzun bir aradan sonra
umarım tüm anneler ve tüm melekler iyidir. Biz iyiyiz Efecikle birlikte.

cucus hosgeldınız....
berrıncım sende hosgeldın kızımın adaşı nasıl napıyor?

Biraz önce Derya Baykal da kadın doğum doktoru çıktı normal dğummu sezeryanmı diye konuştu tabiki normalse herşey normal doğumu öneriyolar ama konuklardan demet şener de 2 doğumumuda norlmal yaptım birini epudural normal diğerinide suni sancıyla suyu az kaldığı için yaptım diye anlattı baya bi rahatlattı beni valla ben normal doğumdan çok korkuyoru m ama sanki biraz cesaretlendim ama ben herşeyi doktora bırakacam o ne derse ona hazırlıcam kendimi kararımı verdim yoksa ben içinden pek çıkamıyorum hepimiz için hayırlısı....

zeynepçim paso tekmelemekle meşgül dünden beri sırt ağrısı ne demek onu öğrendim şu günler bir geçse bekledikçe sabırsızlanıyorum. benim yeğenim napıyor iyi mi senin diyetin ne oldu gene şekere baktılar mı. hastane çantası için eksiklerimi tamamladım bugün kullan at külotlardan aldım bana çok kullanışlı gibi gözüküyor
burcucum hoşgeldin size de maşallah az kaldı az nasıl geçicek bu günler bilmiyorum..

Kullan at kilodu neoluyo doğum sonrası için mi bişey ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…