Teşekkür ederim kızlar daha iyileri sizin olsun.
Pınar yorumuna cevap yazamadım canım sorun oluştu diyor.Teşekkür ederiz.
olsun canım ben yazdım farzederim.çok güzel odası bayıldım allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kızlar daha iyileri sizin olsun.
Pınar yorumuna cevap yazamadım canım sorun oluştu diyor.Teşekkür ederiz.
yarencim hadi hayırlı olsun taşınmışın.
yaren gözün aydın güle güle oturun inş.
yaren yeni evinde güle güle otur canım.
ev taşımışsın, güle güle otur yeni evinde. çok yorma kendini
Yarencim yeni evinde güle güle otur canım, dikkat et kendine bol bol dinlen.
Burcucum çok cici olmuş herşeyi güle güle kullansın kızın inşallah.
Hulencim neyin var tatlım benim haberim yok geçmiş olsun
sağolun kızlar. inş yeni ev iyi olucak oğlum için. anneannesine 1 adım uzaklıkta sayılır :)
burcu odayı tamamlamıssın ne güzel. hepsi de çok güzel olmuş canım iyi günlerde kullanın inş.
sağol canım, 2 gün çok yormuşum kendimi (haberim yok:)))) küçük bi leke geldi. korktum tabii. doktoru aradım da neyse soluna yat, dinlen dedi. daha iş yapar mıyım: tövbe. annem geldi, temizlik yapıyor :)) ben de dolanıyorum evin içinde. o yüzden geç yazıyorum. kusura bakma. sen nasılsın?
kızlar bizim de elif (pofidi) teyzemizden hediyemiz geldi az önce. çok teşekkür ederim elif'cim. çok beğendim. Bi ara resmini koyarım inş hediye topiğine..
kızlar hiç iş yapasım yok sihirli bi değnek olsa okus pokus herşey heryer tertemiz fisfisfis
amiin canım..ah nerde o gunler aynen oyle walla mınık kızımıda anaokuluna gonderdım bugun dahada cnm sıkılıyor ewde bı ses oluyodu rabbım ewlatlarımızın eksıklıklerını gostermesınsenağlama
kızlar bizim de elif (pofidi) teyzemizden hediyemiz geldi az önce. çok teşekkür ederim elif'cim. çok beğendim. bi ara resmini koyarım inş hediye topiğine..
Srrp saol canım ben sağlık ocakları yapıyor zannediyordum.
sağol canım, 2 gün çok yormuşum kendimi (haberim yok:)))) küçük bi leke geldi. korktum tabii. doktoru aradım da neyse soluna yat, dinlen dedi. daha iş yapar mıyım: tövbe. annem geldi, temizlik yapıyor :)) ben de dolanıyorum evin içinde. o yüzden geç yazıyorum. kusura bakma. sen nasılsın?
kızlar bizim de elif (pofidi) teyzemizden hediyemiz geldi az önce. çok teşekkür ederim elif'cim. çok beğendim. bi ara resmini koyarım inş hediye topiğine..
kızlar hiç iş yapasım yok sihirli bi değnek olsa okus pokus herşey heryer tertemiz fisfisfis
Zehra ben sana mesaj attım bilgilerimi..... cebimide yazıyorum burdan eger giremezsem acil bir durumda diye..... 0532 597 94 51
Valla Ocak anneleri aralıkta dogum yapmaya başlayınca panik oldum sanırım ben..... bizde ocakta başlıyacagız yani
Ne güzel olurdu kızzkaydirigubbakcemile3 Ben bi de makina istiyorum kirli çamaşırları atayım bi taraftan diğer taraftan yıkanmış ütülenmiş askıda çıksınkaydirigubbakcemile3
Şekerim numaranı burda yazma açıkça özelden at birilerine. Düzenle mesajını da sil numaranı bence. Google da ne arasan KK çıkıyor çok ortalık burasıkaydirigubbakcemile3
gecmiş olsun inşallah tekrarlamasına.s.
Yarencim yeni evinde güle güle otur canım, dikkat et kendine bol bol dinlen.
Burcucum kızının cicileri harika, güle güle kullanın inş.
Hulencim çok geçmiş olsun yeni duydum.
Bu arada Fatoşcum nasıl oldu acaba, Allah iyilik versin inş.
Bende ögleden sonra sağlık ocağına gidicem grip aşısını olayım diyorum ama hala kafam karışık...
cnm cok dıkkat et aman dıyeyım
bu arada herkese slm arkadaslar nasılsınız bakalım,ben ewdeyım ama bırazdan yenı dogum yamıs bı arkadası zıyarete gıtcem,normal dogum yatı ama onuda benım gıbı cok kesmısler ya alt tarafta cok dıkısı varmıs allah yardımcımız olsun valla,sızlerde ne var ne yok cıcısler:CüvCüv: