Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım ya,durumumuz aynı. 56 kilo iken aşılama iğneleri yüzünden 59 kilo oldum neyse eşimin de dediği gibi şikayet etmeyelim :) bebişlerimiz sağlıklı olarak dünyaya gelsin de artık doğumdan sonra sıkı bi sporla toplarız inş :)
bu arada öğlen gelen pembişlerin devamı gelmedi daha :)) sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim.. hayırlısı artık... yarın 11 e randevum var.. belki öğleden sonraya kalır tahliller ve ultrason verirse.. geldiğim gibi size yazıcam.. dua edin nolur bebişim olsun içimde.. beta hcg 0.00 , 0,78 , 0,56 çıkmasın artık.. sıkıldım sürekli bu sonuçları görmekten.. 7 ay önceki gibi 1000 leri görmek istiyorum yarabbim..:Saruboceq: iyi akşamlar herkese...
kızlar bende subat anneseyim işallah sat 28 nisan yaş 27 yarın doktora gideceğim sabahtan umarım kese görülür aksilik çıkmaz yarın gelişmeleri yazarım arkadaşlar allahım hekese teze zamnda bu mutluluğu yaşatsın
meraba kızlar.sanırım bende şubat annesi olcam.şimdi test yaptım ve pozitif:))
meltemcim tebrik ederim..Allah tamamına erdirsin inş.
Kızllllllllllllllllllllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu arada ben de bugün keseyi gördüm. 9.4 mm. Çok şükür herşey yolunda şimdilik. Çok korkuyordum.15 gün sonra kalp atışını duycaz inş.
Hepinizi öptüm şekerler.. Çok mutluyum :):):):)
hayırlı olsun kızlaar geçen yıl bu zmanalar sizin yerinizde biz vardık, sizin şimdi yaptığınız sohbetleri biz yapıyorduk, darısı doğumunuza olsuunnn, korkmayın iyi düşünün iyi olsun
kızlar merhaba bende 2 gün önce kendi yaptığım idrar testinde öğrendim hamile olduğumu ama daha dr a gitmedim bugün gidicem...muayeneyi nasıl yapıyolar merak ediyorum alttan bakıolarmı
merhaba arkadaşlar ben de şubat annesi olcam sanırım. muhtemel doğum tarihim 8 şubat ama büyük ihtimalle ocak ayının sonunda olur. tabii allah izin verirde o günleri görebilirsek. çünkü benim 8 haftalık gebelik kaybım olmutu. şimdi çok endişeliyim. henüz 4 haftalık hamileyim. yani daha keseyi görmedik çok korkuyorum. allah hepimizin yardımcısı olur inşallah
günaydın herkese bende 2010 şubat annesi olacağım inşallah.
darısı tüm anne olmak iateyenlerin başına...
canım 29 nisan son adet tarihim eğer herşey yolunda giderse 3 şubatta bebişim doğuyor..72 kg hamile kaldım.. tombiş bi anne olucam:))) inşallah çok kilo almam..-tatlicadiarzu-
şikayet etmemek pek mümkün değil beya :)) açım sürekli.. yemek yiyorum, 1 saat sonra karnım kazınıyor.. tuhaf bişey.
yiyorum elbette. kilo alıyorum.
millet diyorki, ilk 3 ayda 2 kilo alınabilir. ben zaten 5. haftadayım... o 2 kilonun çok üstünde aldım bile.. napçaz :)))
haberini bekliyoruzzzzz...
benim sat 27 nisan.. ancak, 5+0'da gördüm canım kesemi..
inşallah sen de görürsün.
ama emin ol, keseyi görmekle bitmiyor mesele :) ''içi dolacak mı? , kalbi atacak mı? , kalp atışı devam edecek mi?.... vb...''
ooofff off bisürü soru var valla kafamda.
maşallah maşallah... hayırlısı olsun canım..
anam anam anam... hayırlı olsuuunnnnn :)
fotoğraflarınız var mı yaren teyzesi... kuzucum merak etti :))
ay inşallah, seneye bu zamanlar, biz de gelip burda yazarız... :)))
dur dur hemen gtme camdankalp..
birkaç gün bekle.. eğer adet günün yeni geçtiyse daha bişey göremezsin canım. 1 hafta bekle bi..
allah tamamına erdirsin inşallah denizkızı.
hayırlısıyla kucağında gçr meleğini inşallah canım.
kızlar var ya.. şu kilo meselesi beni deli etçek yakında.
hastahanedeki hafif meşrep halkla ilişkiler sorumlusu, bana dediki, ''ooo maşallah 5 haftalık mısınız siz? bizim bazı gebelerimiz 4 aylık olana kadar beli etmiyorlar bile.. sizi 3 aylık sandım ben'''
ben bu hafif yapıdaki hatunu napıyım? :))))
çok densizmiş yalelcim bence hiç ciddiye bile alma büyük ihtimalle bekar ve yaşı geçmiştir kıskançlığından yapıyodur kendi doğuramadığı için.. onun için sen sadece bebişinin sağlığını düşün canım gerisi hikaye...
çok yemek değild yalel cnm çok su içiyorum tabi açıkıyorum ama her ögün yiyorum ve bol yiyorum ama çok sık ta acıkmıyorum belkide benim bebeğim seninkinden küçük yaa o yüzden belkide :))))
desteğiniz< ,için sağolun arkadaşlar valla ne diyebilirim ki... inşallah bende pazartesi günü geldiğimde beni de listeye yazın diyebilirim.. :Saruboceq: olmasa da ama gelirim arada bakarım size ne alemdesiniz diye hee ona göre :)))
vee bide şu varr.. eğer hamileysem ki kendimi hiç ümitlendirmiyorum ama bugün 5+0 çıkıyo hesaplayıcılarda.. pazartesi5+5 olması lazım.. tabi eğer varsa.. yani varsa bebiş o gün ben keseyi de görebilirim.. tabi eğer varsa ve tabi geç döllenme fln değilse..
amin bebeg83cüm
bu arada bende çok su içiyorum yalelcim kahve çay kesinlikle sürmüyorum ağzıma öğünler haricinde yemek yemiyorum acıkmadım henüz belkide su şişiriyo bilemiyorum acıkırsam diye altınbaşağın kepekli bisküvilerinden aldım kendime en azından açlığı bastırır ve kalorili değil diye ama çok şükür henüz ihtiyaç duymadım.. bu arada bulantıları başlayanlar oldumu kızlar bende çok şükür henüz bişey yok inşallahta olmaz:))
selam kızlarr
bende şubat 2010 annesi olacağım hayırlısıyla 5 haftalık hamişim daha
normalde kilom var ama bu bi kaç gündür aynaya bakmak istemiyorum kendimi şimdiden şekilsiz çirkinleşmiş hissediyorum ileride ne olurum diye korkmaya bile başladım kendimi çok keyifsiz hissediyorum halsizim inanılmaz bebiş tam olmadan önceki göbeğimden kurtulmak istiyorum resmen:))
ya ben sağlıklı bebişimi etkilemicek şekilde 5-6 kilo verebilsem kendimi daha iyi hissedicem sanırım acaba uzaman birinemi danışsam bilmiorum ki.
bide şişim sanki ayy ben aslında o kadar şen şakrak neşeliyimdir nereye gitti neşem bilmiyorum
resmen yazmaya bile üşeniyorum düşünün yani
selam kızlarr
bende şubat 2010 annesi olacağım hayırlısıyla 5 haftalık hamişim daha
normalde kilom var ama bu bi kaç gündür aynaya bakmak istemiyorum kendimi şimdiden şekilsiz çirkinleşmiş hissediyorum ileride ne olurum diye korkmaya bile başladım kendimi çok keyifsiz hissediyorum halsizim inanılmaz bebiş tam olmadan önceki göbeğimden kurtulmak istiyorum resmen:))
ya ben sağlıklı bebişimi etkilemicek şekilde 5-6 kilo verebilsem kendimi daha iyi hissedicem sanırım acaba uzaman birinemi danışsam bilmiorum ki.
bide şişim sanki ayy ben aslında o kadar şen şakrak neşeliyimdir nereye gitti neşem bilmiyorum
resmen yazmaya bile üşeniyorum düşünün yani