2010 Şubat Anneleri

:nazar:Topiğimizaa güzell bir nazar boncuğu takalım:nazar:
d5b7788112.gif

aynen canım ya,durumumuz aynı. 56 kilo iken aşılama iğneleri yüzünden 59 kilo oldum :KK43: neyse eşimin de dediği gibi şikayet etmeyelim :) bebişlerimiz sağlıklı olarak dünyaya gelsin de artık doğumdan sonra sıkı bi sporla toplarız inş :)

şikayet etmemek pek mümkün değil beya :)) açım sürekli.. yemek yiyorum, 1 saat sonra karnım kazınıyor.. tuhaf bişey.
yiyorum elbette. kilo alıyorum.
millet diyorki, ilk 3 ayda 2 kilo alınabilir. ben zaten 5. haftadayım... o 2 kilonun çok üstünde aldım bile.. napçaz :)))

bu arada öğlen gelen pembişlerin devamı gelmedi daha :)) sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim.. hayırlısı artık... yarın 11 e randevum var.. belki öğleden sonraya kalır tahliller ve ultrason verirse.. geldiğim gibi size yazıcam.. dua edin nolur bebişim olsun içimde.. beta hcg 0.00 , 0,78 , 0,56 çıkmasın artık.. sıkıldım sürekli bu sonuçları görmekten.. 7 ay önceki gibi 1000 leri görmek istiyorum yarabbim..:Saruboceq: iyi akşamlar herkese...

haberini bekliyoruzzzzz...

kızlar bende subat anneseyim işallah sat 28 nisan yaş 27 yarın doktora gideceğim sabahtan umarım kese görülür aksilik çıkmaz yarın gelişmeleri yazarım arkadaşlar allahım hekese teze zamnda bu mutluluğu yaşatsın

benim sat 27 nisan.. ancak, 5+0'da gördüm canım kesemi..
inşallah sen de görürsün.

ama emin ol, keseyi görmekle bitmiyor mesele :) ''içi dolacak mı? , kalbi atacak mı? , kalp atışı devam edecek mi?.... vb...''
ooofff off bisürü soru var valla kafamda.

meraba kızlar.sanırım bende şubat annesi olcam.şimdi test yaptım ve pozitif:))

maşallah maşallah... hayırlısı olsun canım..

meltemcim tebrik ederim..Allah tamamına erdirsin inş.

Kızllllllllllllllllllllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu arada ben de bugün keseyi gördüm. 9.4 mm. Çok şükür herşey yolunda şimdilik. Çok korkuyordum.15 gün sonra kalp atışını duycaz inş.

Hepinizi öptüm şekerler.. Çok mutluyum :):):):)

anam anam anam... hayırlı olsuuunnnnn :)
fotoğraflarınız var mı yaren teyzesi... kuzucum merak etti :))

hayırlı olsun kızlaar geçen yıl bu zmanalar sizin yerinizde biz vardık, sizin şimdi yaptığınız sohbetleri biz yapıyorduk, darısı doğumunuza olsuunnn, korkmayın iyi düşünün iyi olsun

ay inşallah, seneye bu zamanlar, biz de gelip burda yazarız... :)))

kızlar merhaba bende 2 gün önce kendi yaptığım idrar testinde öğrendim hamile olduğumu ama daha dr a gitmedim bugün gidicem...muayeneyi nasıl yapıyolar merak ediyorum alttan bakıolarmı

dur dur hemen gtme camdankalp..
birkaç gün bekle.. eğer adet günün yeni geçtiyse daha bişey göremezsin canım. 1 hafta bekle bi..

merhaba arkadaşlar ben de şubat annesi olcam sanırım. muhtemel doğum tarihim 8 şubat ama büyük ihtimalle ocak ayının sonunda olur. tabii allah izin verirde o günleri görebilirsek. çünkü benim 8 haftalık gebelik kaybım olmutu. şimdi çok endişeliyim. henüz 4 haftalık hamileyim. yani daha keseyi görmedik çok korkuyorum. allah hepimizin yardımcısı olur inşallah

allah tamamına erdirsin inşallah denizkızı.

günaydın herkese bende 2010 şubat annesi olacağım inşallah.
darısı tüm anne olmak iateyenlerin başına...

hayırlısıyla kucağında gçr meleğini inşallah canım.

canım 29 nisan son adet tarihim eğer herşey yolunda giderse 3 şubatta bebişim doğuyor..72 kg hamile kaldım.. tombiş bi anne olucam:))) inşallah çok kilo almam..-tatlicadiarzu-

kızlar var ya.. şu kilo meselesi beni deli etçek yakında.

hastahanedeki hafif meşrep halkla ilişkiler sorumlusu, bana dediki, ''ooo maşallah 5 haftalık mısınız siz? bizim bazı gebelerimiz 4 aylık olana kadar beli etmiyorlar bile.. sizi 3 aylık sandım ben'''

ben bu hafif yapıdaki hatunu napıyım? :))))

22 günlük ve 2 mm. olan bir embriyonun kalbi atıyormuş kızlar yaa.. kalp teee o zaman oluşmuş oluyormuş yani.

Anne_karninda_yasama_yolculuk

şok oldum şimdi bunu izlerken.

34. gün 4 mm oluyor boyu.. kolları bacakları beliriyor.. 4 mm boyundaki 34 günlük embriyonun hemen hemen her şeyi var vücudunda.

44 günlükken 17 mm oluyor boyu. kocaman siyah gözleri var... :)
mucize bu olay hakikaten yahu

şikayet etmemek pek mümkün değil beya :)) açım sürekli.. yemek yiyorum, 1 saat sonra karnım kazınıyor.. tuhaf bişey.
yiyorum elbette. kilo alıyorum.
millet diyorki, ilk 3 ayda 2 kilo alınabilir. ben zaten 5. haftadayım... o 2 kilonun çok üstünde aldım bile.. napçaz :)))

haberini bekliyoruzzzzz...

benim sat 27 nisan.. ancak, 5+0'da gördüm canım kesemi..
inşallah sen de görürsün.

ama emin ol, keseyi görmekle bitmiyor mesele :) ''içi dolacak mı? , kalbi atacak mı? , kalp atışı devam edecek mi?.... vb...''
ooofff off bisürü soru var valla kafamda.

maşallah maşallah... hayırlısı olsun canım..

anam anam anam... hayırlı olsuuunnnnn :)
fotoğraflarınız var mı yaren teyzesi... kuzucum merak etti :))

ay inşallah, seneye bu zamanlar, biz de gelip burda yazarız... :)))

dur dur hemen gtme camdankalp..
birkaç gün bekle.. eğer adet günün yeni geçtiyse daha bişey göremezsin canım. 1 hafta bekle bi..

allah tamamına erdirsin inşallah denizkızı.

hayırlısıyla kucağında gçr meleğini inşallah canım.

kızlar var ya.. şu kilo meselesi beni deli etçek yakında.

hastahanedeki hafif meşrep halkla ilişkiler sorumlusu, bana dediki, ''ooo maşallah 5 haftalık mısınız siz? bizim bazı gebelerimiz 4 aylık olana kadar beli etmiyorlar bile.. sizi 3 aylık sandım ben'''

ben bu hafif yapıdaki hatunu napıyım? :))))

çok densizmiş yalelcim bence hiç ciddiye bile alma büyük ihtimalle bekar ve yaşı geçmiştir kıskançlığından yapıyodur kendi doğuramadığı için.. onun için sen sadece bebişinin sağlığını düşün canım gerisi hikaye...:emir_bebek:

çok densizmiş yalelcim bence hiç ciddiye bile alma büyük ihtimalle bekar ve yaşı geçmiştir kıskançlığından yapıyodur kendi doğuramadığı için.. onun için sen sadece bebişinin sağlığını düşün canım gerisi hikaye...:emir_bebek:

Peki Voles teyzesi, öyle yapalım madem biz.. takmayalım kafaya :))

Kızlar, siz de sürekli acıkıyuor musunuz?

ayy kızlarr.. ne güzel bugün bereketli bi gün... hamiş kaynıyo ortalık.. maşallah maşallahh.. topiğiniz dolsun taşsın inşallah.. ben size dedim ama durun daha erken 1 haftaya kadar dolar taşar buralar diye.. allah nazarlardan saklasın hepinizi ve bebişlerinizi.. rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş..

çok yemek değild yalel cnm çok su içiyorum tabi açıkıyorum ama her ögün yiyorum ve bol yiyorum ama çok sık ta acıkmıyorum belkide benim bebeğim seninkinden küçük yaa o yüzden belkide :))))

amin bebeg darısı sana ve diğer bekleyenlere olsun inş

desteğiniz< ,için sağolun arkadaşlar valla ne diyebilirim ki... inşallah bende pazartesi günü geldiğimde beni de listeye yazın diyebilirim.. :Saruboceq: olmasa da ama gelirim arada bakarım size ne alemdesiniz diye hee ona göre :)))

vee bide şu varr.. eğer hamileysem ki kendimi hiç ümitlendirmiyorum ama bugün 5+0 çıkıyo hesaplayıcılarda.. pazartesi5+5 olması lazım.. tabi eğer varsa.. yani varsa bebiş o gün ben keseyi de görebilirim.. tabi eğer varsa ve tabi geç döllenme fln değilse..

amin bebeg83cüm
bu arada bende çok su içiyorum yalelcim kahve çay kesinlikle sürmüyorum ağzıma öğünler haricinde yemek yemiyorum acıkmadım henüz belkide su şişiriyo bilemiyorum acıkırsam diye altınbaşağın kepekli bisküvilerinden aldım kendime en azından açlığı bastırır ve kalorili değil diye ama çok şükür henüz ihtiyaç duymadım.. bu arada bulantıları başlayanlar oldumu kızlar bende çok şükür henüz bişey yok inşallahta olmaz:))

bebeg83 caım bugün bende 5+0 ım ve ben dün doktora gittim keseyi gördü bence sebibde görülür baktır beklemeden inşallah hamilesindir canım allah gönlüne göre versin..

ayy kızlar ben bu gün sanki bulanıyorum psikolojik bişe değilse öyle bir his var yani tam kusacak gibi değilim de bulanıyo gibiyim ama sabah dolmuşta çok kötü oldum az daha inecektim yürüyecektim işe kadar benneyaptımki

çok yemek değild yalel cnm çok su içiyorum tabi açıkıyorum ama her ögün yiyorum ve bol yiyorum ama çok sık ta acıkmıyorum belkide benim bebeğim seninkinden küçük yaa o yüzden belkide :))))

ya ben de çok su içiyorum. elimde sürekli bi şişe var. günde 1-1,5 litre tüketmeye çalışıyorum. eskiden günde 1 bardak bile zor içerdim.

desteğiniz< ,için sağolun arkadaşlar valla ne diyebilirim ki... inşallah bende pazartesi günü geldiğimde beni de listeye yazın diyebilirim.. :Saruboceq: olmasa da ama gelirim arada bakarım size ne alemdesiniz diye hee ona göre :)))

vee bide şu varr.. eğer hamileysem ki kendimi hiç ümitlendirmiyorum ama bugün 5+0 çıkıyo hesaplayıcılarda.. pazartesi5+5 olması lazım.. tabi eğer varsa.. yani varsa bebiş o gün ben keseyi de görebilirim.. tabi eğer varsa ve tabi geç döllenme fln değilse..

canım, bir test alsana evde yapsana.. bi rahatlasana sen :)
bizi de meraktan kurtar..
inşallah meleğin seninledir. sanırım senin bir çocuğun vardı değil mi?

amin bebeg83cüm
bu arada bende çok su içiyorum yalelcim kahve çay kesinlikle sürmüyorum ağzıma öğünler haricinde yemek yemiyorum acıkmadım henüz belkide su şişiriyo bilemiyorum acıkırsam diye altınbaşağın kepekli bisküvilerinden aldım kendime en azından açlığı bastırır ve kalorili değil diye ama çok şükür henüz ihtiyaç duymadım.. bu arada bulantıları başlayanlar oldumu kızlar bende çok şükür henüz bişey yok inşallahta olmaz:))

ya ben çok acıkıyorum. bişeyler atıyorum ağzıma gelip gidip... öğün atlamıyorum tabi. suyu çok içiyorum. hazır meyve suyu falan kullanmıyorum artık. kendi meyve suyumu yapıyorum.
günde 1 fincan türk kahvesi keyfimiz var eşimle. oturup höpürdetiyoruz. ama ben yarısını falan içiyorum artık.
çayı çok severim... sabahları 1 çay bardağı sıcak suya 2 çay kaşığı kadar falan dem koyuyorum.. 1 tane çook çok açık çay içiyorum.
her sabah süt içiyorum 1 bardak.

başka da bişey içmiyorum işte.. bol su... hepsi bu

selam kızlarr
bende şubat 2010 annesi olacağım hayırlısıyla 5 haftalık hamişim daha
normalde kilom var ama bu bi kaç gündür aynaya bakmak istemiyorum kendimi şimdiden şekilsiz çirkinleşmiş hissediyorum ileride ne olurum diye korkmaya bile başladım kendimi çok keyifsiz hissediyorum halsizim inanılmaz bebiş tam olmadan önceki göbeğimden kurtulmak istiyorum resmen:))
ya ben sağlıklı bebişimi etkilemicek şekilde 5-6 kilo verebilsem kendimi daha iyi hissedicem sanırım acaba uzaman birinemi danışsam bilmiorum ki.
bide şişim sanki ayy ben aslında o kadar şen şakrak neşeliyimdir nereye gitti neşem bilmiyorum
resmen yazmaya bile üşeniyorum düşünün yani

selam kızlarr
normalde kilom var ama bu bi kaç gündür aynaya bakmak istemiyorum kendimi şimdiden şekilsiz çirkinleşmiş hissediyorum ileride ne olurum diye korkmaya bile başladım kendimi çok keyifsiz hissediyorum halsizim inanılmaz bebiş tam olmadan önceki göbeğimden kurtulmak istiyorum resmen:))
ya ben sağlıklı bebişimi etkilemicek şekilde 5-6 kilo verebilsem kendimi daha iyi hissedicem sanırım acaba uzaman birinemi danışsam bilmiorum ki.
bide şişim sanki ayy ben aslında o kadar şen şakrak neşeliyimdir nereye gitti neşem bilmiyorum

sakın diyet miyet yapma...

selam kızlarr

merhaba öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun bende geçen sene bu zamanlar hamileymişim de haberim yokmuş inşallah sizde alırsınız bebişlerinizi kucağınıza bende senin gibiydim canım çok halsiz bitkin neşesiz bunlar normal şeyler bendeki hamileliğe dair ilk belirti uykuydu başımı kaldıramıyordum yastıktan

Sormayın kızlar ya bendede bir uyku halidir gidiyo bıraksalar 24 saat uyuycam nolcak böle bilmiyorum nazar değer diye işyerindekilerede bişey demedim ama anlıycaklar diye korkuyorum bu gidişle bebişimide uykuda doğururum ben:)))

kızlar benden size bir tüyo.
kız bebek anneyi çok uyuturmuş bende hamileliğimin ilk üç ayı boyunca çok uyudum.sadece işte uyanıktım heheheeee....
şimdi çok uyuyan hamişler kızınızmı olacak acaba...:ecrin_bebek:

yalelcim inat etmiştim test yapmıcam diye.. hephüsran..bide 4 haftalık düşük yaptığım bebeğimi tesadüfen kanda öğrendim bata-hcg 1000 çıkmıştı.. 3 haftalıkmış o zaman...ultrasonda çıkmadı.. ama ben 4+0 olduğumuz gün bebeğimikanamayla evde düşürdüm.. elimde sadece ogün aşırı kanama nedeniyle acil gittiğimiz özel tıp merkeinde vajinal ultrasonla görülen kesemizin resmikaldı..

o yüzden biraz büyüsün daöyle öğreneyim diye inat ettim tabi varsa.. ama dayanamayıp aldım gene test..ama sabah yapmak istiyorum...yarın sabah artık.. bakalım..ümitli değilim amainş. vardır bebişim.. 6 yaşını doldurdu kızım var bi tane.. bu 2. olcak.. inş... 1yıldır tutturamadık :eek:

X